Nieuw

Islamlessen en islamleerkrachten nemen fors toe

Het aantal kinderen in Vlaanderen dat islamitische godsdienstlessen volgt, is de laatste jaren fors toegenomen. “De toename aan populariteit van islamlessen is uiteraard een rechtstreeks gevolg van het naïeve en zelfdestructieve migratiebeleid van de afgelopen jaren”, aldus Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. Hij pleit voor een afschaffing.

De toestroom van tienduizenden (islamitische) migranten in ons land de laatste jaren en het hoge geboortecijfer van moslims brengen grote veranderingen in ons onderwijs teweeg. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams parlementslid Tom Van Grieken (Vlaams Belang) opvroeg bij Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V).

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Islamlessen en islamleerkrachten nemen fors toe

  1. antiislamnu // april 9, 2018 om 23:25 //

    Verschrikkelijk dat ze dat nog zelf financieren afschaffen deze shit onderwijs en godsdienst gescheiden houden.
    Godsdienst les is sowieso onzin en weggegooide tijd het is eigenlijk hersenspoeling dus kindermishandeling

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s