Nieuw

Illegale criminelen beschermd door linkse elites

Rudolf Dieselstraat in betere tijden, streetview

Door Blondemevrouw

Uitgeprocedeerde invasiërs moeten ons land zo spoedig mogelijk verlaten. Zij zijn hier illegaal en Nederland is hen niets verschuldigd. Toch denken de linkse elites hier anders over. Net als hun – voornamelijk islamitische – invasievrienden hebben zij het niet zo hoog op met de Nederlandse rechtsstaat en Nederlandse wetten. 

In Amsterdam escaleert de situatie enorm. 22 woningen van Ymere zijn in Amsterdam Oost door uitgeprocedeerde invasiërs gekraakt. Huurders en medewerkers van Ymere zijn bedreigd en geïntimideerd. Ook is een woning opengebroken van een vrouw, terwijl zij aan het douchen was. De politie kwam, maar kon niet ingrijpen. Bij andere bewoners worden ramen ingegooid en wordt ‘s nachts op de deur gebonkt. Dit heeft een enorme impact op het gevoel van veiligheid van deze Nederlanders.

De politie kwam, maar kon niet ingrijpen. – Kraken is strafbaar: ingrijpen. Een woning openbreken waar een vrouw staat te douchen is op meerdere manieren strafbaar: ingrijpen. Niet ingrijpen is een politiek gemotiveerde keuze om de wetten bewust niet te handhaven en Nederlanders niet in bescherming te nemen.

Illegaliteit en illegaal verblijf is niet strafbaar in Nederland en de EU heeft Nederland verplicht om illegalen bed, bad en brood te bieden. De huidige onhoudbare situatie in Amsterdam is een direct gevolg van het afnemen van onze soevereiniteit. Zonder grenscontroles kan iedere invasiër ons land binnen wandelen en in Nederland verblijven zolang men wil. Dankzij verdere EU-richtlijnen is een verbod op illegaal verblijf niet mogelijk.

Om het illegale criminelen nog makkelijker te maken, hebben D66 en GroenLinks in Amsterdam een motie aangenomen om ontruimingen op te schorten van panden die gekraakt worden door invasiërs. Dhimmi Van Aartsen van de VVD schreef afgelopen maand in een brief aan de Amsterdamse gemeenteraad dat hij eigenaren van gekraakte panden zal vragen het kraken te gedogen en te wachten met een ontruimingsverzoek.

Kraken is strafbaar maar niet voor illegale criminelen die beschermd worden door de linkse elites. Zie hier de met invasiërs gedeelde minachting voor de Nederlandse rechtsstaat en wetten. Minachting voor het Nederlandse volk.

Met de toename van het aantal invasiërs neemt wetteloosheid toe. Illegale criminelen worden beschermd door de linkse elites, van lokaal in Amsterdam tot aan de megalomane, dictatoriale EU.

En wie betalen de hoofdprijs? Goedwillende Nederlanders die zich simpelweg veilig willen voelen in hun woning, hun straat, hun buurt, hun land.

Voor het tegengaan van illegaliteit en illegaal verblijf van invasiërs, is maar één oplossing : nexit.

Om te kunnen deislamiseren is er maar één optie: nexit.

Voor het terugnemen van onze soevereiniteit is er maar één mogelijkheid: nexit.

Stop de waanzin, stop de elites en stop de EU: nexit nu.

Via Dutch Free Press >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Illegale criminelen beschermd door linkse elites

 1. skeeter // april 9, 2018 om 16:59 //

  En niemand heeft een blaffer, kan het niet vatten

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // april 9, 2018 om 17:09 //

  Ben het van A tot Z eens met Blondemevrouw maar zie hier zo 1 2 3 nog geen eind aan komen, iedereen wijst weer naar elkaar, de burgemeester naar de vorige coalitie, de coalitie die in de maak is zwijgt als het graf maar aangezien GroenLinks en D66 straks in het college komen vallen daar geen maatregelen van te verwachten. Men neemt een glas, doet een plas en alles blijft zoals het was.
  En het erge is nog dat de actiegroepen in hun handen wrijven. Wees Welkom. Geen mens is illegaal en ze zullen nog wel wat strijdkreten hebben.
  Nederland op weg naar de verdommenis.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik zou de illegalen willen adviseren ook eens wat panden binnen de grachtengordel onderhanden te nemen……..

  Liked by 1 persoon

 4. Von Puffelen // april 9, 2018 om 17:54 //

  Dit zou dat gajes eens in Polen of Rusland moeten proberen.
  Wanneer wij hier geen team met honkbalknuppels/hockeysticks bij elkaar kunnen krijgen om daar even schoon schip te maken is het denk ik einde verhaal.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik.Ben.Het.Zo.Beu // april 9, 2018 om 18:04 //

  Wordt het tijd dat het VOLK gaat doen wat ‘onze’ lokale en landelijke overheden -bewust- nalaten, in opdracht van de corrupte en dictatoriale Bende-van-Brussel?

  Liked by 1 persoon

 6. Claudia M. // april 9, 2018 om 18:07 //

  Ze waren vandaag blijkbaar weer bezig: https://www.geenstijl.nl/5141522/welja/

  Politie doet niets.

  Liked by 1 persoon

 7. Ik.Ben.Het.Zo.Beu // april 9, 2018 om 20:23 //

  @Claudia M. => Dus ze krijgen nog andere (al dan niet tijdelijke?) woonruimte ook van Judas van Aartsen? Ik zie ze overigens nog niet 1-2-3 weggaan, want het enige wat deze illegal aliens willen = rotzooi trappen. Niet te geloven dat dit zooitje zichzelf vluchteling durft te noemen. Opzouten ermee. Zoals Pim al terecht verwoordde: “C’est ca!!”

  Like

 8. templars2017 // april 9, 2018 om 21:30 //

  Die criminelen wanen zich god en weten dat de politie niets doet , maar o wee als je zelf actie gaat ondernemen dan ben je een racist die geweld niet schuwt , verdomme die vrouw stond onder de douche ,dus ze mogen zomaar binnenvallen ,als bewoner mag en kan je niets doen en de politie ook al niet ? nu weet ik weer waarom er hier twee grote loebassen rondlopen .
  Nederland is dus opengesteld voor de invasie troepen ,je mag hier niet meer blijven maar je mag wel iemands huis binnendringen we doen er toch niets tegen….mooie kloteboel daar.
  Die kopvodden hebben meer rechten dan jullie Nederlanders en nog altijd niemand die iets doet? ,o ik versta het , het is maar bij de buren ,hebben wij niets mee te maken ,met zulke mentaliteit gaan jullie er niet komen , jammer maar dat is en verloren gevecht voor het begonnen is.

  Like

 9. Waar eerst de openbare ruimte stukje bij beetje en vervolgens almaar sneller (zie de grote steden) door allochtonen -legaal en illegaal- werd gedomineerd, zijn zij inmiddels aangeland bij uw huis. Het volgende doelwit van overname.

  Waar we tot voor kort bij begrippen als ‘milities’, ‘doodseskaders’ en ‘paramilitairen’ dachten aan landen als Colombia, Guatemala, Brazilië etc. kunnen we over niet al te lange tijd dit fenomeen ‘dichter bij huis’ aanschouwen, dit bij
  hun werk om orde op zaken te stellen.

  Naarmate men een gezwel laat dooretteren, zal de ‘ingreep’ om dit gezwel te stoppen een almaar grotere en rigoreuzere aanpak vergen.

  Een ‘nette manier’ voor de oplossing van het probleem,….is er eenvoudig niet meer.
  Met dank aan de politiek!

  Like

 10. Je hebt wel een probleem als je ze er uit wilt knuppelen met een paar man, het is naast een politiebureau …

  En dan grijpen ze gegarandeerd wel in.

  Like

 11. Fransdo // april 11, 2018 om 08:35 //

  Links maakt meer kapot dan je lief is. Een oplossing is inderdaad een paar goede waakhonden. En als die dan the shit uit die illegalen bijten noemen we het gewoon noodweer oftewel zelfverdediging.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s