Nieuw

Het houdt maar niet op met die ‘verwarde mensen’ die inrijden op onschuldige burgers

Een niet Duitssprekende Duitser heeft mijns inziens een terroristische aanslag gepleegd door met een busje op een mensen massa in te rijden waarbij 30 zwaargewonden en 2 doden zijn gevallen. De dader is volgens de berichtgeving van de politie gedood en vervolgens komt er, helaas maar tijdelijk, een zware grensbewaking. Waarom? De dader had zichzelf toch doodgeschoten? Daarbij bewijzen foto’s dat er een licht getinte man werd gearresteerd. Heel apart dit soort berichtgevingen…

Door Elise Nijmegen

Het is vooralsnog volgens de MSM niet zeker dat deze aanslag islam gerelateerd is maar dat het idee is gejat van de islamieten dat is zeker. Die hebben namelijk al vele slachtoffers gemaakt met hun identieke aanslagen, die soms ondanks het luide allah hoe akbar geluid door diezelfde MSM niets te maken hebben met de islam. Tsja… persoonlijk denk ik van wel aangezien het plan van de islam al 1400 jaar hetzelfde is, domineren door middel van infiltratie in instituten en politiek en de jihad uitvoeren. En uiteindelijk van alle Europese lidstaten een islamstaat te maken. En dat moeten we met zijn allen voorkomen.

Het is geen vrije keus, dat islamgedoe want als u een wat andere mening bent toegedaan, een wat meer nationalistische, dan is de kans aanwezig dat u uitgemaakt wordt voor extreem of nazi of… Terwijl diegenen die het zeggen zeer waarschijnlijk niet weten wat de islam werkelijk inhoudt. We kunnen een voorbeeld nemen aan Hongarije die wel een moedige en trotse leider hebben die de burgers beschermd tegen aanvallen van buitenaf en de grenzen dichthoudt voor islamieten.

Hongarije is de geschiedenis niet vergeten…
Islam-partij wil islamitische staat in België

Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in België is de zogeheten partij Islam verkiesbaar in 28 gemeenten in Wallonië en Brussel. De ultieme doelstelling van de partij is een islamitische staat. Maar Islam heeft nog meer opvallende voorstellen.

Het Algemeen Dagblad

 

Europa onder het zwaard van de islam

Op 19 juni 2017 stormde de 47-jarige Darren Osborne in Londen met zijn auto opzettelijk in op een groep religieuze moslims. Hierbij werd één persoon gedood en elf anderen gewond, allen moslims. De Egyptische tv-journalist Youssef Al-Husseini hield naar aanleiding van deze aanslag een toespraak op de Egyptische tv-zender ON TV en zei onder meer het volgende: “moslims hebben niets anders bijgedragen dan terrorisme, dus waarom verwacht je dan dat ze van je houden? Waarom haten ze ons?! Als ze dat niet deden, zou er iets mentaal compleet verkeerd zijn met hen.” De journalist beweerde tevens dat moslims niets hebben bijgedragen aan het Westen, behalve dan slachtpartijen, massacres en terreuraanslagen en hij concludeerde: “En verwacht je nog steeds dat ze van ons houden?!

Franklin ter Horst

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

12 Comments on Het houdt maar niet op met die ‘verwarde mensen’ die inrijden op onschuldige burgers

 1. antiislamnu // april 9, 2018 om 13:22 //

  Islam is kanker

  Like

 2. Karel Dokter // april 9, 2018 om 13:41 //

  Hier zijn de feiten over hetgeen zaterdagmiddag om 15:30 in Münster gebeurde.
  http://www.rp-online.de/nrw/panorama/amokfahrt-in-muenster-das-steht-im-schreiben-des-taeters-aid-1.7503021

  Like

 3. alwine kerkhof // april 9, 2018 om 14:00 //

  Karel Dokter, dat verhaal staat in alle kranten, hij zou zware schulden hebben, ja ja, het eerste wat ze je dan afpakken zijn je huizen hoor.

  Like

 4. Een niet Duitssprekende Duitser heeft mijns inziens een terroristische aanslag gepleegd door met een busje op een mensen massa in te rijden waarbij 30 zwaargewonden en 2 doden zijn gevallen. De dader is volgens de berichtgeving van de politie gedood en vervolgens komt er, helaas maar tijdelijk, een zware grensbewaking. Waarom?

  Bolo hoe kom je aan niet Duits sprekend , en de dader zou niet gedood zijn maar zou zichzelf hebben dood geschoten
  ???

  Like

 5. Yvonne // april 9, 2018 om 16:50 //

  gaat dit over Munster? was toch een geboren echte Duitser
  of is er alweer iemand met een busje op mensen ingereden?

  Like

 6. paulzwueste // april 9, 2018 om 17:27 //

  Binnenkort is Londen een grote moskee.
  Staat wel sjiek.
  Alle straten belegd met Perzische tapijtjes.
  Da’s toch een enorme verrijking van het stadsbeeld.
  Daar hebben we 2018 jaar op moeten wachten.

  Like

 7. Jezus gristus letten jullie nog wel op heb al een paar dagen lopen plakken met film en bronnen over de dader een moslim koerd .
  https://vladtepesblog.com/2018/04/08/hungarian-and-romanian-news-says-munster-monster-a-muslim-kurd/comment-page-1/#comment-408446
  Bron https://pestisracok.hu/kurd-migrans-lehetett-a-tegnapi-munsteri-gazolo/
  Kan zijn dat je ffe proxy moet gebruiken voor hongaarse site werdt gisteren namelijk onbereikbaar tot ik en singapore ip adres gebruikte
  En dan doen we nog even een twin towertje wat toevallig een paspoort lol die neem je natuurlijk ook altijd mee bij het plegen van een aanslag .
  http://searchlight-germany.blogspot.nl/2018/04/terror-in-munster-romanian-television.html

  Liked by 1 persoon

 8. @hslot4, ik vertrouw geen enkele moslim, paspoort gevonden van Koerd, was het geen vals paspoort? Want een Koerd kan ik weer niet plaatsen als terrorist.

  Like

 9. @Guardiacivil dat is een goeie Guardia die moet je mischien ffe aan Erdogan uitleggen lol .
  Ik zal je ffe op weg helpen niet alle koerden zijn christen sterker nog d meeste zijn moslims.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Kurds
  https://en.wikipedia.org/wiki/Kurds#Islam

  Like

 10. alwine kerkhof // april 9, 2018 om 23:16 //

  Dat is de dader helemaal niet. Het breaking nes kwam onderaan langs, terwijl men een bericht uit zond over de man op de foto.

  Like

 11. @trebor2110 zijn stukjes van Elise Nijmegen ik plaats ze enkel, enige waar ik momenteel wel tijd voor heb overigens

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s