Nieuw

Grote overwinning voor Orbán in de Hongaarse verkiezingen

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij. Rechts: "Koning Jan III Sobieskie van Polen tijdens de strijd tegen de Ottomaanse Turken in Wenen, in 1683.

Het is een massieve overwinning geworden voor de Hongaarse premier Viktor Orbán tijdens de Hongaarse parlementsverkiezingen op zondag. Zijn zittende regeringspartij Fidesz ontving 49,5 procent van de stemmen en heeft een twee derde meerderheid in het parlement.

Op zondagavond riep Viktor Orbán zich als winnaar uit van de Hongaarse parlementsverkiezingen.

Toen 80 procent van de stemmen waren geteld, had Fidesz 49,5 procent van de stemmen, wat neerkomt op een twee derde meerderheid van de zetels in het parlement. Een dergelijke grote meerderheid betekent dat Fidesz de grondwet van het land kan wijzigen.

Volgens de premier ging het bij de verkiezingen om een ​​strijd om Hongarije te verdedigen.

– Nu hebben we een kans gecreëerd om Hongarije te verdedigen en een grote strijd ligt achter ons. We hebben een beslissende overwinning behaald, zei Orbán in zijn overwinningstoespraak op zondag.

Op hetzelfde moment dat Fidesz de grootste winnaar van de verkiezingen werd, ontving de nationalistische partij Jobbik 20 procent van de stemmen. Dit was echter te weinig, volgens Jobbik’s partijleider Gabor Vona, die nu kiest om af te treden.

De Socialistische Partij van het land ontving minder dan 12 procent van de stemmen en ook deze partijleider kondigde zijn ontslag aan.

De stembusgang in Hongarije was met 68,8 procent zeer hoog, wat 7 procentpunten hoger is in vergelijking met de verkiezingen van 2014 en is het hoogste aantal kiezers in het land sinds 20 jaar.

De klinkende zege van Viktor Orbán is een schrik voor de EU. De Hongaarse premier was onvermurwbaar in zijn strijd tegen de EU-asielquota’s, waarmee men probeerde het land immigratie uit de derde wereld op te dringen.

Sinds Fidesz de macht in 2010 won, is Hongarije erg sterk geworden. De werkloosheid is met tweederde gedaald, de gerapporteerde misdaden zijn gedaald tot de helft, het BBP is van minus tijdens socialistische regering gestegen naar een sterke plus en het minimumloon is verdubbeld. Tegelijkertijd is de overheidsschuld als percentage van het BBP gedaald.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Grote overwinning voor Orbán in de Hongaarse verkiezingen

 1. Alphons Mantel // april 9, 2018 om 10:15 //

  De Hongaarse kiezer blijkt over veel gezond verstand te beschikken, blijkens de recente overwinning van premier Victor Orban, die tracht de natuur, de veiligheid en de koopkracht in zijn land te beschermen tegen gevaren van buitenaf, zoals de omvangrijke stroom islamitische migranten/Afrikaanse asieleisers, allen uitgenodigd door Angela Merkel. De Ned. overheid koos voor systematische, ernstige en irreversibele schade aan natuur en milieu, middels de keuze tot paspoortafgifte aan niet-Europese moslims; welke rationele besteding van belastinggeld is dit?

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // april 9, 2018 om 10:38 //

  Geweldig nieuws de beste president ooit
  Wie wil deze asielparasieten??

  Like

 3. Logisch @Alphons dat ze gezond verstand hebben, ze zijn de communistische gruwelen van 1956 nog steeds niet vergeten en willen deze overheersing dus niet nog een keer meemaken van de islamieten. Baas in eigen buik is hun credo. Geef ze is ongelijk.

  Liked by 1 persoon

 4. Mijn dag is weer goed begonnen want goed nieuws.

  Liked by 1 persoon

 5. skeeter // april 9, 2018 om 16:18 //

  Alphons zegt,
  “De Hongaarse kiezer blijkt over veel gezond verstand te beschikken,”
  Moet wezen “De Hongaarse niet gehersenspoelde kiezer blijkt nog normaal verstand te hebben”

  Like

 6. paulzwueste // april 9, 2018 om 17:42 //

  En ondanks dat het zo enorm goed is gegaan en gaat in Hongarijë met alles wat je maar bedenken kunt… heeft toch bijna 12% van de Hongaren die hebben gestemd, voor die vervloekte socialisten gekozen!!!

  Like

 7. Leen de Ruiter // april 10, 2018 om 08:28 //

  Ook hier geldt het nog steeds actuele Bijbelwoord: Wie Israel zegent wordt zelf ook gezegend, wie Israel vervloekt wordt zelf vervloekt Genesis 12 vers 3

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s