Nieuw

Gedwongen bekeringen tot de islam door Turkse invasietroepen

Volgens berichten van het ANHA-nieuwsbureau dwingen het Turkse leger en zijn milities in Afrin Yezidi tot bekering tot de islam.

Het in Rojava gevestigde persbureau ANHA meldde dat de Turkse strijdkrachten en hun jihadistische milities in Afrin enorme druk uitoefenen op de Yezidische bevolking om zich tot de islam te bekeren. Ingezetenen in de regio Afrin meldden dat Turkse soldaten en milities Yezidi in moskeeën drijven, waardoor ze gedwongen werden het geloof te verkondigen en de vrouwen zich te sluieren.

Deze praktijken worden naar verluidt aangetroffen in dorpen die voornamelijk worden bewoond door Yezidi in de districten Şera en Cindirês in de dorpen Basûfan, Feqîra, Elî Qîna, Qestel Cindo, Qîbarê, Xezawiye, Birc Ebdalo, Qitmê, Eyn Dara, Tirindê, Sînka, Kefer.

Deze praktijken doen denken aan de IS-aanpak van 2014 in Şengal (Sinjar) daar werden Yezidi afgeslacht, meisjes en vrouwen ontvoerd, verkocht op slavenmarkten, en aan alle mogelijke onmenselijke behandelingen zoals verkrachting en marteling onderworpen. Tot slot werden ze gedwongen zich tot de islam te bekeren.

Erdogan had, zoals we al eerder hebben gemeld, de IS en Al Qa’ida-strijder uit Turkse gevangenissen, maar ook uit andere regio’s van Syrië meegebracht ter ondersteuning van zijn invasie van Efrîn.

Bron:

https://anfdeutsch.com/rojava-syrien/zwangskonversionen-zum-islam-durch-tuerkische-invasionstruppen-3548

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Gedwongen bekeringen tot de islam door Turkse invasietroepen

 1. paulzwueste // april 9, 2018 om 19:40 //

  Het wordt echt tijd dat die erdogan eens gestopt wordt.

  Like

 2. Gillis van der Linden // april 9, 2018 om 19:56 //

  Erdogan moet verdwijnen en nieuwe verkiezingen moeten worden uitgeschreven.
  Zolang dat niét gebeurd zal er een chaos blijven bestaan in de Turkse samenleving.

  Like

 3. Daniel // april 9, 2018 om 19:59 //

  De kans is reëel dat de VS de Turken om de tuin leiden en in de val laten lopen. Erdogan is door zijn grootheidswaanzin en droom van een nieuw Ottomaans rijk waarschijnlijk niet meer in de hand te houden en dat betekent zijn doodvonnis. Dat is altijd het patroon dat wordt gevolgd. De Brzezinski doctrine staat niet toe dat er een serieuze wedijverende macht opstaat naast de VS. Als de kans daarop bestaat dan gaat op wat Kissinger ooit zei: “Amerika heeft geen permanente vrienden noch vijanden, alleen belangen”. De VS zijn sluw en handig in het uitbuiten van situaties. Het zou zo maar kunnen dat ze de Grieken gebruiken of de Russen. Artikel 5 van het NATO handvest treedt alleen in werking indien een NATO lid wordt aangevallen, maar “This time the Western world perceived the Turkish military intervention in Syria differently than the American one in Afghanistan or Iraq. While Washington’s action and reference to Article 5 is considered legitimate, Ankara’s action is criticized. Does the North Atlantic Treaty Organization really rely on collective defense or does it only serve the interests of its most influential members?”
  https://gefira.org/en/2018/02/01/different-standards-of-nato-casus-of-operation-olive-branch/

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // april 9, 2018 om 20:51 //

  Islam is kanker

  Like

 5. templars2017 // april 9, 2018 om 21:17 //

  was voorspelt, erdogan was het van plan van dag één ,een stuk van Syrië inpalmen ,lees veroveren ,onder de dekmantel van zgn. terroristen van Turkije te vernietigen en dan de boel bezetten.
  Blijkbaar is het geschied wat we voorzien hadden alleen één detail hadden we niet vernoemd ,het zijn niet per sé Turkse militairen die de verplichting om islam te aanvaarden uitvoeren maar al het schorremorrie dat erdogan daarvoor heeft laten mee lopen met de Turkse troepen.
  Hij heeft dus een heel deel van die IS militanten die voorheen onder nato bescherming naar
  Turkije zijn gevlucht een tweede kans gegeven .
  Het kalifaat was vernietigd ,doch de ideologie en de wil om niet op te geven is geexporteerd geworden naar Turkije onder nato goedkeuring.
  Nu zijn ze terug en waar in de regio waar hun ergste vijanden wonen ,waar de mensen wonen die belangeloos de IS hebben bevochten met heel hun hart en ziel .
  Dat krapuul is nu losgelaten in de regio waar Turkije momenteel de boel bezet , dus de Turken beschermen de criminelen die ze hebben meegenomen en nu losgelaten op de yezidi’s.
  We kunnen ons de gruwel niet voorstellen en die mensen zullen zich ook wel afvragen waarom ze door god en klein pierke in de steek zijn gelaten,niemand doet iets om erdogan te stoppen.
  Erdogan is echter bezig zijn eigen kalifaat te bouwen met het bloed van de inwoners aan zijn handen.
  IS was er weg en nu importeerd erdogan ze opnieuw ,zo blijft het maar voortduren……
  Ook Duitsland speelt weer een vuil spel,Duitse pantsers om zijn campagne te doen slagen, waarom? en wat met die S 400 afweer raketten die Rusland aan Turkije wil leveren?
  Wat met de Amerikaanse troepen in die regio zgn om de ypg te versterken om de turken tegen te houden?
  Er zit daar veel op één hoop Syrisch leger ,Russen ,Turken IS criminelen , Amerikanen ,Huurlingen Ypg , het is een kruitvat waar vroeg of laat een vonk in vliegt ,en niets te zien in de msm ,niets ,hun stilte is oorverdovend…….
  Bijna vergeten Iran zat ook aan de onderhandelingstafel ,samen met de Russen ,in Ankara ,die hebben ook iets wat ze willen , herinner je dat ze ook in de oorlog in ex Joegoslavië een grote rol hebbe gespeeld achter de schermen.
  Overal waar moslim interesses op het spel staan dan zijn ze aanwezig ,één van hun generaals was zelfs bij de grote parade in noord Korea…….
  Het laatste wapenfeit is het bombardement in Syrië waar iedereen de vinger wijst naar Israël ,ook aan die kant is het onrustig ,Syrië zit in en situatie die niet lang meer houdbaar is ,wat er gaat van komen weet niemand van ons en zij die het weten die zeggen niets ,uiteraard.
  het wordt of beter het is een heel onstabiele situatie die alle kanten op kan ……….

  Like

 6. polderboy // april 10, 2018 om 05:59 //

  Jihadprediker Erdogan heeft al 4000 “terroristen” “geneutraliseerd:
  https://aa.com.tr/en/politics/4-000-terrorists-neutralized-in-afrin-erdogan/1111464
  Schijnt ondertussen dat Assad chemisch aan het kloten is, volgens de witte helmen en andere Palestijnse terreurtunnel gravers.
  Turken zijn officieel al in oorlog met ieder land dat Koerden helpt:
  http://www.kurdistan24.net/en/news/feeb0de6-2028-41da-a66f-302e253c522a

  Je zit natuurlijk met die geopolitieke vriendjesclubjes, en verder is het goed voor de olieprijzen.

  Mijn jongste heeft al een altaartje ingericht, met een foto van Femke Halsema in haar boerka, die het klimaat samen met Allah gaat redden. De 3 wijzen, Verhofstadt met zijn chaostheorie, onze Frans met zijn diversiteit en islam, en Merkel de verwelkomende, staan er ook.

  Like

 7. polderboy // april 10, 2018 om 06:02 //

  Over die Turken die al de oorlog hebben verklaard aan bijvoorbeeld Frankrijk, staat hier overigens:
  https://ahvalnews.com/turkey/we-are-officially-war-said-turkeys-minister-energy

  Like

 8. Met welk geloof is die Yezidische bevolking dan bezig.
  Dacht dat dat ook een soort van mossels waren.

  Like

 9. Zoroastriërs.

  Like

 10. Erdogan gaat zijn doodvonnis tekenen. Hahaha.

  Like

 11. Republikein // april 10, 2018 om 23:44 //

  Wat vinden jullie trouwens van bulgaarse yoghurt?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s