Nieuw

EU-grensbaas: Mensensmokkel vanuit Afrika naar Europa neemt toe, jihad-terreurdreiging neemt toe

foto ter illustratie

De terreur gaat door, met open grenzen naar Europa en Brussel die schreeuwt om meer migranten, meer open grenzen, en het minimaliseren van de schade die wordt aangericht door haar roekeloze immigratiebeleid.

De baas van het grensagentschap van de EU, Fabrice Leggeri, heeft het Europees Parlement nu gewaarschuwd dat de toename van mensensmokkel vanuit Afrika een grote dreiging van jihad-terreur in Europa vormt. De smokkel wordt gedreven door “flexibeler georganiseerde migrantencriminaliteit”.

Nieuwsfrequent >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on EU-grensbaas: Mensensmokkel vanuit Afrika naar Europa neemt toe, jihad-terreurdreiging neemt toe

 1. templars2017 // april 9, 2018 om 23:01 //

  Het migrantenprobleem is algemeen gekend ,de wijze waarop het uitgevoerd wordt is echter een voorwerp van discussie.
  Volgens junkers is immigratie nodig om Europa te redden van zijn eigen ondergang.
  Maar waarom dan al die heisa van geheimdoenerij ,ze ‘de elite’ konden ook gewoon dezelfde voorwendsels gebruiken als in de tijd dat ze “gastarbeiders” nodig hadden om in de steenkoolmijnen te werken ,er werd daar bijna geen protest tegen geuit.
  Doch er zijn geen steenkoolmijnen en de werkgelegenheid in Europa is dusdanig teruggelopen door allerhande redenen dat er geen werk is om de autochtone bevolking te voorzien en dan nog een heel leger onderontwikkeld volk naar hier halen om de boel te “redden” is een regelrechte drogreden , en nu gaat er één van die klungels die het jaren geweten heeft gaan zeggen dat het een huizenhoog probleem aan het worden is ,hoe hypocriet kan het nog worden?
  Ze zijn hier niet om het te redden maar om het reddeloos te maken en er dan zonder ons zelf te wonen ,doet me altijd denken aan de winter ,negers in de sneeuw ,gaan ze dan sneeuw bannen wegen te racistisch?……………….

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // april 9, 2018 om 23:06 //

  De oplossing is de grenzen hermetisch afsluiten.
  En dit is de oplossing van frontex(Als oplossing riep hij echter op tot meer macht in de strijd van de EU in plaats van de natiestaat, en drong hij aan op een “meer geïntegreerde” aanpak van grenscontroles.)
  Nogmaals aan de e.u hebben we totaal niets sterker we lopen constant achteruit inplaats van vooruitgang zijn ze steeds meer naar een burgeroorlog toe aan het werken .

  Like

 3. jackvanderveen // april 10, 2018 om 05:18 //

  Toch beangstigend om te lezen, dat in 2016 en 2017 totaal bijna 2.000.000 vreemdelingen door Europa zijn genaturaliseerd. Let wel, geïmporteerd is weer iets anders, dat cijfer ligt mogelijk tot 50% hoger.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s