Nieuw

Eco-extremisten in loopgravenoorlog met Franse politie

Bij een ontruiming van een bosrijk gebied vlak bij de Franse stad Nantes zijn hevige gevechten uitgebroken tussen 2.500 politieagenten en honderden extremistische eco-activisten.Bij de confrontaties worden molotov-cocktails en traangas gebruikt. Barricades gaan in vlammen op. ‘We zitten in een loopgravenoorlog.’

De bezetters van het terrein worden zadistes genoemd, naar de afkorting Z.A.D. Dat betekent ‘zone om te verdedigen’. Duizenden linkse activisten zijn jarenlang op het terrein neergestreken om te voorkomen dat er een groot vliegveld voor het westelijk deel van Frankrijk zou worden aangelegd, de Aéroport du Grand Ouest.

Elsevier >>

Doe mee met 8.459 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Eco-extremisten in loopgravenoorlog met Franse politie

  1. skeeter // april 9, 2018 om 16:40 //

    Kapitalisme is waar ze van vreten, gelijk weg ermee. Ze verdienen het om te verhongeren

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: