Nieuw

De waarheid over “kindvluchtelingen”

De waarheid over kindvluchtelingen: tweederde van de “kinderen” bleken volwassenen te zijn, bewijst een officieel rapport dat bijna 3.000 personen heeft onthuld die beweren dat zij onbegeleide minderjarige asielzoekers zijn, schrijft de Daily Mail.

In een jaar tijd werd beoordeeld dat 65 procent van de asielzoekers die beweren dat ze kinderen zijn, in werkelijkheid ouder dan 18 jaar zijn. Al deze asielzoekers werden als kinderen behandeld, dit heeft de Britse belastingbetaler miljoenen ponden per jaar gekost.

Lees verder:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5592357/Two-thirds-child-refugees-lied-age-18.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8013 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on De waarheid over “kindvluchtelingen”

 1. Na al die berichten uit Zweden gelezen te hebben, denk ik dat het er nog veel meer zijn dan zo’n 65%.
  Als er mensen zijn die dan toch een 35 jarige wensen te zien als een 13 jarige, en ook zo behandelen, dan vraag je er zelf om, om in de zeik genomen te worden.
  Iedereen met ook maar een klein beetje mensen kennis weet dat er geen moer van klopt.

  Liked by 2 people

 2. Republikein // april 9, 2018 om 23:48 //

  Ze hebben het verstand van 13 jarigen, dat blijft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s