Nieuw

Britten willen NAVO’s Al-Qaeda milities te hulp komen

Foto slechts ter illustratie, Ghouta, screenshot You-Tube

Britten willen ‘sterke en robuuste’ reactie op gifgasaanval in Douma

De Britse minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson heeft gezegd dat er ‘een sterke en robuuste’ internationale reactie moet komen op de recente gifgasaanval in Douma, in de Syrische regio Oost-Ghouta. Dit benadrukte hij tegenover zijn Franse collega Jean-Yves Le Drian, voorafgaand aan de spoedzitting van de VN-Veiligheidsraad later vandaag.

AD >>

Assad wint de oorlog tegen de jihadisten van de NAVO. En elke kaar als die op het punt staan een gebied te verliezen verzinnen de White Helmets een gifgasaanval. De mede door Bert Koenders gefinancierde White Helmets = Al-Qaeda.

Ook Trump dreigde al met vergelding:

Assad heeft geen enkele reden om met gifgas te gaan gooien als hij aan de winnende hand is, bovendien beweert onze eigen PLO minister Sigrid Kaag dat zij daar hoogstpersoonlijk al het gif geruimd heeft in Syrië. Daar heeft ze nota bene een persoonlijk bedankbriefje van Obama voor gehad, en omdat ze dat zo goed gedaan had mocht ze nu minister van weggeefgeld aan mohammedaanse landen worden. Dus of mevrouw Kaag heeft haar werk helemaal niet gedaan, of er is helemaal geen gif.

Nepnieuwsorganisatie Elsevier denkt dat Al-Qaeda een betrouwbare nieuwsbron is: “Volgens de Syrische hulporganisatie Witte Helmen zijn de meeste slachtoffers vrouwen en kinderen.”

 

Doe mee met 8.475 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Britten willen NAVO’s Al-Qaeda milities te hulp komen

 1. paulzwueste // april 9, 2018 om 17:23 //

  Allemaal bluf.
  Geen enkel land zal Assad aanvallen want dan riskeren ze ’n confrontatie met de Russen.
  Maar het staat wel mooi in de krant en het kijkt zo lekker weg op TV!

  Like

 2. templars2017 // april 9, 2018 om 19:27 //

  Merendeel van de slachtoffers zijn vrouwen en kinderen,ofwel zijn daar geen mannen ,maar ze zijn wel te zien op de “reddings beelden” of het is een gas dat zo gemaakt is dat het de mannen ter plaatse ontziet?
  Is er wel gas want in de beelden die beschikbaar zijn staan verschillende tegenstrijdigheden ,als het strijdgas is dan ga je dat niet te lijf met je blote handen en al zeker niet zonder gasmasker.
  Wat zie je ,mannen die mensen wegdragen in hun armen ,als hetstrijdgas is dan gaat dat door de huid heen en heb je bij een dergelijke ingreep meer slachtoffers onder de hulpverleners dan bij de directe slachtoffers.
  Als het een vat bom (barrelbomb) zou betreffen dat zal de vernietiging veel groter zijn ,het zijn de meest onhandige dingen om te gebruiken als gascontainer , wat wel kan is dat er traangas in zat traangas is ook gas ,doch niet dodelijk ,aangezien er niet genoemd wordt welk gas is er een heel grote schemerzone.
  Daarbij is er met de wind geen rekening gehouden gas wordt verspreid door de wind maar blijkbaar is dit een heel lokaal gas, of trangas of geen gas maar strijdgas als tabun Yperiet blaartrekkend gas etc etc is weldegelijk te betwijfelen ,maar de chaos is daar zo kompleet dat het een heel moeilijk feit wordt om te bewijzen wie wat enz.
  Maar om Assad te demoniseren en tegelijkertijd de ogen weg te houden van de genocide van de Turken in het noorden van Syrië zijn alle middelen goed.
  Ook de retoriek van Trump is niet op zijn plaats ,Obama heeft ook voor de rode lijn gestaan en heeft bakzeil moeten halen .
  We waren toen heel dicht bij ww3 nu gaan we blijkbaar weer die toer op……..

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. antiislamnu // april 9, 2018 om 21:06 //

  Ze moeten met hun grote bek tekeer gaan tegen Erdogan dat is de echte moordenaar.
  Maar daar zijn ze te laf voor want het is ook een moslim en die mag natuurlijk alles.
  E.u is kompleet nutteloos en brengt alleen maar ellende echt oprotten met die psychopaten club door hun krijgen we derde wereld oorlog inplaats dat we het beter zouden krijgen we lopen constant achteruit.

  Like

 5. Welke kant we daar ook op gaan …….het is geen goede kant, want er zijn teveel partijen met eigen belangen betrokken.
  En het gas? Rusland wil praten over de dodelijke vergiftiging, terwijl Engeland alleen maar oorlogstaal spreekt.
  Amerika gaat zich nu ook roeren, moeten ze niet doen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: