Nieuw

Orbán: “Onze toekomst wordt in deze verkiezingen beslist”

Screenshot Youtube.

Vandaag gaan 8,3 miljoen Hongaren naar de stembus. Volgens opiniepeilingen zal premier Viktor Orbán’s partij Fidesz naar verwachting ruim winnen. “Onze toekomst zal door deze parlementsverkiezingen worden bepaald,” verklaarde Viktor Orbán aan Echo TV.

De parlementaire verkiezingen in Hongarije worden in heel Europa zorgvuldig gevolgd. In Zweden zijn er zwarte krantenrubrieken die de nieuwsstroom domineren: “Het belangrijkste wapen van Orbán: verzet tegen vluchtelingen. De leider van Hongarije beschouwt zichzelf als de verdediger van het christelijke Europa” en “tegen het islamitische gevaar ” kan men op Expressen lezen. Tegelijkertijd op de redactiepagina van de krant: “Hongarije is een lakmoesproef voor de Zweden Democraten“, en worden zowel de Zweden Democraten als Viktor Orbán zwart afgeschilderd:

“Orbán is het reclamebord voor de internationale extremist, ze prijzen hem voor zowel het sluiten van de grenzen als voor het slopen van de Hongaarse democratie. Tegelijkertijd creëren de ijzeren jongens Erik Almqvist en Kent Ekeroth een Zwedendemocraten-kolonie in Boedapest.”

Maar veel anderen zien Hongarije echter als een voorbeeld en tegenkracht tegen de gebeurtenissen die West-Europa hebben getroffen sinds de migrantencrisis in het voorjaar van 2014 uitbrak.

“Censureert nieuws over immigratie”

– Reeds in die tijd beweerden ze al dat er geen problemen waren, dat er geen immigranten waren, en dat dit van een voorbijgaand karakter was, zegt Viktor Orbán tegen Echo TV.

– Ze bleven herhalen dat er geen verband was tussen migranten en terrorisme, er was geen verband tussen migranten en een beperking van onze publieke veiligheid. Degenen die dit hebben geclaimd behoren tot hetzelfde netwerk dat nu nieuwsmeldingen over migratie wil censureren. We zien dit ook op sociale media. Advertenties worden regelmatig geblokkeerd en nieuwsteksten worden gecensureerd.

Een machtsfactor die voortdurend wordt aangewezen als een bedreiging voor Hongarije is George Soros, met zijn wortels in het land en zijn “Open Society Foundations”.

– George Soros is geen verzonnen figuur. Feiten tonen aan dat meer dan 2000 mensen, betaald door Soros, werken aan het omverwerpen van de Hongaarse regering.

– Ze haten mij persoonlijk, en ik ben ervan overtuigd dat ze ook een hekel aan een Hongarije hebben wat gebaseerd is op christelijke, nationale en Hongaarse tradities.

Waarschuwt voor de ontwikkeling in West-Europa

Viktor Orbán corrigeert zijn blazer, kijkt programmaleider Zsolt Bayer aan, en zegt:

– Ofwel blijven we bestaan als een Hongaars land, een land dat we kennen en waar we ons thuis voelen; het alternatief is dat we een land worden met een gemengde bevolking, met verschillende culturen, parallelle samenlevingen en andere problemen (met betrekking tot immigratie) zoals we kunnen zien in West-Europa.

Als Fidesz vandaag de de verkiezingen wint, samen met de coalitiepartij christen-democraten, zal dit de vierde keer zijn dat Orbán, 54, de minister-president van het land wordt (1998-2002, 2010-2014, 2014-2018). De grootste dreiging voor Fidesz is voornamelijk afkomstig van de Socialistische Partij, de Democratische coalitie, de Groene Partij en de nationalistische Jobbik.

– De oppositiepartijen in Hongarije maken deel uit van de campagne van West-Europa tegen ons. Helaas moet ik zeggen dat zelfs Jobbik is verkocht aan Soros, aldus Orbán tegen About Hungary.

Bron:

https://samnytt.se/orban-var-framtid-avgors-i-det-har-valet/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Orbán: “Onze toekomst wordt in deze verkiezingen beslist”

 1. Het is te hopen dat hij terug de macht krijgt, hij is één van de enigen die een vuist durft te maken tegen hen die zijn land en haar integriteit bedreigen.
  Het wordt hem door links niet in dank afgenomen , maar dat legt hij naast zich neer.
  Alle hoop is nog niet verloren……..

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // april 8, 2018 om 23:27 //

  Even wat vragen aan mezelf;
  1) Wil je dat Orbán wint ? Ja graag
  2) Wil je dat hij weer met zo’n overweldigende overmacht wint ? Nee liever niet
  3) Want ? Omdat zodra 1 persoon of 1 partij als alleenheerser aan de macht komt/blijft dan ben je niet langer een democratie.
  4) Wat wil je dan ? Dat hij ruimschoots wint maar niet de alleenheerschappij krijgt.

  Like

 3. Esperanza // april 9, 2018 om 15:32 //

  De tomeloze arrogantie van een zuipschuit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s