Nieuw

Ojee, Anne Fleur Dekker heeft relatie met rechts mannetje – mag niet van de racistische SJW negerinnen, van wie een negerin ook niet met een blanke man mag

Foto:: Anne Fleur Dekker. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Vera de Kok

Zo, dat is een hoop voor in een titel. Nu zien hoe ik het aan elkaar brei, die onnavolgbare hersenkronkels. Laat ik maar met Hans Teeuwen beginnen voor wat duiding.

Nu kan ik uit ervaring melden dat linkse meisjes hun mening niet zo makkelijk bijstellen, en ik heb er een hoop gehad, in die zin zit er een kern van waarheid in de woorden van Teeuwen. Het is mij nooit gelukt om ze te overtuigen, misschien omdat ik altijd eigenwijze tantes uitzoek, wie zal het zeggen. Ze hadden hun eigen mening. Mag dat misschien gewoon ?

Want nu Anne Fleur Dekker met een ‘rechts mannetje’ is (die een omvolkingshomo-poster boven zijn twitter heeft staan, hoezo rechts?), hij schijnt ooit voor DDS geschreven te hebben – dat is dat blog waar de schrijvers van mening veranderen als de eigenaar wisselt – is ze niet meer te vertrouwen ofzo. Bovendien is ze blank dus kan ze zomaar ‘uit de strijd stappen’.

Volgens mij mag je van deze ‘dame’ helemaal niet daten wie je wil. 5 dagen eerder:

Deze dame, ZaireKrieger, is onderdeel van ‘Dipsaus’ podcast, die 26.000 euro subsidie krijgen, en als ik gewoon de bovenste aanklik op You-Tube is die wel 128 keer bekeken, wij maken onze stukjes gratis en voor niks, maar als het 128 keer bekeken zou worden dan kappen we er mee, ook als we subsidie zouden krijgen (we doen het gelukkig een stukje beter dan dat, een klein beetje). En ik durf er wat om te verwedden dat een deel van die 128 is omdat ik er al eens eerder naar gelinkt heb. Dus dat doe ik niet nog een keer, je kan het zelf ook wel vinden. Toch zijn deze dram-SJW-s in staat grote invloed uit te oefenen als marginalen. Denk aan het hele Zwarte Piet gedoe en de naamsveranderingen van Nederlandse straatnamen, pleinen en tunnels.

‘Onze’ medelanders buitenlanders laten zich weer van hun meest humane kant zien.

Het erge is dat dit gestoorde type ‘lesgeeft’ op een basisschool. Je kinderen zullen er maar op zitten.

Het is puur anti-blank racisme.

We moeten niet alleen mohammedanen repatriëren, mensen ‘van kleur’ hebben ook niks goeds met ons voor.

Geven we het laatste woord aan Anne Fleur, het is tenslotte haar zaak en verder van helemaal niemand.

Tot zover de rubriek ‘roddel en achterklap’ deze week. En Oh ja, interraciale relaties tussen blanken en zwarten leveren desastreuze statistieken op, en tussen blanke meisjes en blanke mannetjes heel veel betere. Hopelijk wordt Anne Fleur snel zwanger van een prachtige blanke baby.

Zie ook:

Activiste Anne Fleur Dekker niet meer welkom bij antiracisme-comité

Anne Fleur heeft eindelijk de red pill geslikt

En meer >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Ojee, Anne Fleur Dekker heeft relatie met rechts mannetje – mag niet van de racistische SJW negerinnen, van wie een negerin ook niet met een blanke man mag

 1. Als je de twitter van die Paul leest komt er een bepaald soort rechts naar voren inderdaad. Pro homo, Israel eerst etc.

  Wel lachen hoe daar mee omgegaan wordt door de strijders in de “struggle” die zo moeten “surviven” tussen al die vreseleijke blanken. Haha, wat een ontmaskering, nu gelukkig voor de hele wereld te zien.

  Voor de rest moeten ze, AfD en Paul, het gewoon prive houden.

  Like

 2. Anne-Fleur is omgevolkt denk ik. Losgeweekt van de linksen is ze nu bekeerd door de fanclub van dat landje dat onverstoord weerstand blijft bieden tegen de Romeinen. Hé Geert mag ze straks bij jou of gaat ze pianoles nemen?

  Like

 3. Scrutinizer // april 8, 2018 om 17:16 //

  Met linksheid valt gewoon niets te beginnen.
  In mijn tijd in Luxemburg als corporate banker had ik ooit wat met een Franse stagaire van de Europese instellingen. Ze werkte in de task force elargissement (voor het uitbreiden van de EU). Bleek gewoon een communiste te zijn, al zag ze er helemaal niet zo uit (kledij leek gewoon fatsoenlijk rechts). Integendeel, het waren haar looks die zo onweestaanbaar waren: denk aan een clone van Laeticia Casta maar dan iets korter en iets molliger (wat ik onweerstaanbaar vind, immers de eerste grote liefde in mijn leven, mijn Teddybeer, was ook geen magere bonenstaak doch had eveneens een zacht buikje). Dus in mijn ogen: een Laeticia Casta maar dan in verbeterde uitgave (want kleiner en molliger dus dat zijn zomaar 2 upgrades). Kan je nagaan!

  Maar er viel geen land mee te bezijlen. Buiten het bed, was het constant gediscussier tussen een objectivist en iemand die zichzelf steeds vastlulde in haar tegenstrijdige inconsistenties maar uiteraard niet over de intellectuele eerlijkheid beschikte om haar ongelijk toe te geven en dan maar begon te roepen en tieren of gewoon wegliep en dan daarna in bed meende hoofdpijn te hebben (ja, van haar eigen geroep misschien, dat kan eigenlijk best wel zijn)…

  Na 5 maanden werd haar stage niet omgezet in een vaste betrekking en keerde ze terug naar mama en papa in Frankrijk want ze wou niet als werkloze gratis inwonen bij een kapitalist. Tja. Ik moest het voortaan stellen zonder beste […] ooit maar was wel verlost van het constante geroep over haar inconsistente en -dus- onjuiste opvattingen.
  Telkens ik ergens een reclame met La Casta zag (tegenwoordig helemaal niet meer actief), dacht ik natuurlijk terug aan mijn ex en sloeg mijn fantasie weer op hol.
  Maar goed: voor mij geen irrationelen meer en daar vallen alle linksen per definitie onder.

  Like

 4. skeeter // april 8, 2018 om 17:26 //

  Scrutinzer, Had pas nog een linkse over de rooie toen ik hem in de hoek had geluld. Als ze kwaad worden weet je dat je hebt gewonnen. Niet dat ze daar iets van leren, de meesten blijven dom doorgaan.

  Liked by 1 persoon

 5. Scrutinizer // april 8, 2018 om 17:59 //

  @Skeeter,
  Ach als objectivist wint men altijd, simpelweg omdat wie het gelijk aan zijn kant heeft ook altijd over de argumenten beschikt zonder zichzelf tegen te spreken. Probleem is dat de meeste opponenten de discussie gewoon afbreken door weg te lopen uit de kamer (nadat eerder geroep niet effectief bleek).

  Like

 6. @Skeeter & @Scrutinizer

  Begrijp ik nu van jullie dat je de tijd die je kunt doorbrengen met een lekker ding een beetje vol gaat liggen lullen en jammeren – vroeger heette dat nog jamaaren – over onbelangrijk geneuzel zoals politiek of religie? Met als resultaat dat je pas weken daarna weer een keer, if any, goedmaakseks kunt hebben en voor de rest blij mag zijn met de pornhub of de vrijmibo?

  Like

 7. skeeter // april 8, 2018 om 19:26 //

  Brein, je hebt tijd over om te reageren op ons geneuzel, zeker hevig druk met seks?

  Liked by 1 persoon

 8. Scrutinizer // april 8, 2018 om 21:53 //

  @Brein,
  Weken erna? Ze woonde bij mij in bed dus het gejammer was misschien wel een false flag operation ter uitlokking van goedmaakseks? 😉

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s