Nieuw

Miroslav, 39, sleurde Zweedse vrouw in auto en verkrachtte haar gewelddadig

Op de plaats van het delict vonden politietechnici twee bierblikjes met DNA-sporen. © Polisen/Fria Tider

Twee buitenlanders hebben in de zomer van 2016 een Zweedse vrouw in Motala gekidnapt, haar naar een bos gereden en haar aan een groepsverkrachting onderworpen. Afgelopen vrijdag werd een 39-jarige man uit Bulgarije veroordeeld voor deelname aan de gewelddadige ontvoeringsverkrachting. Het vonnis werd zes jaar gevangenisstraf en levenslange uitzetting.

De misdaad vond plaats op 5 juni 2016 op het Storalaplein in Motala, toen de Zweedse vrouw door twee voor haar onbekende mannen werd ontvoerd.

Een van de twee daders sleurde de vrouw op de achterbank van een auto en de andere man fungeerde als chauffeur. Daarna werd ze meegenomen naar een afgelegen plek ten noordoosten van Motala.

In het bos hebben de mannen haar herhaaldelijk bruut verkracht. Ze werd mishandeld en een van de daders sloeg haar hoofd tegen de autodeur. De groepsverkrachting ging volgens de vrouw enkele uren door.

Uiteindelijk slaagde het slachtoffer erin om te ontsnappen door uit de auto te springen.

Door het technische bewijsmateriaal dat in de verkrachtingszaak is vastgelegd, kon de politie een van de daders identificeren – de 39-jarige Miroslav uit Bulgarije – die in februari 2018 werd beschuldigd van ernstige verkrachting en mensroof.

De 39-jarige man was toen al in arrest voor een grove mishandeling die hij had gepleegd in Tranås.

Het DNA van de man is, onder andere, aangetroffen op een bierblikje op de plaats van het delict. Bovendien is zijn sperma gevonden in het slipje van het slachtoffer, op haar trui en op haar rok.

Tijdens politieverhoren en tijdens de rechtszaak ontkende Miroslav dat hij betrokken is geweest bij de verkrachting of ontvoering.

De 39-jarige heeft echter moeite om de aangetroffen DNA-sporen te verklaren die de politie kon zekerstellen. Bovendien is hij tijdens de rechtszaak door het slachtoffer als schuldige aangewezen.

De rechtbank Linköping is van mening dat het bewijsmateriaal robuust genoeg is om zonder twijfel te kunnen vaststellen dat Miroslav zich schuldig heeft gemaakt aan de misdaden. Daarom heeft de rechtbank hem veroordeeld voor grove verkrachting en mensroof.

De rechtbank is van mening dat de laatste misdaad, volgens de wet, als “minder ernstig” moeten worden beschouwd. Het gevolg voor de dader is zes jaar gevangenisstraf en levenslange uitzetting.

De 39-jarige man is ook veroordeeld tot het betalen van 21.000 euro schadevergoeding aan de verkrachte vrouw.

Miroslav heeft in werkelijkheid een andere naam.

Bron:

http://www.friatider.se/miroslav-39-slet-in-svensk-kvinna-i-bil-och-valdtog-henne-brutalt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Miroslav, 39, sleurde Zweedse vrouw in auto en verkrachtte haar gewelddadig

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s