Nieuw

Londen’s bloedbad – negen mensen neergestoken op dezelfde dag

Londen is geschokt door een golf van steekpartijen. Tijdens een periode van 24 uur zijn acht tieners en een jonge man brutaal neergestoken.

Vrijdag om 17.00 uur werden politie en ambulances naar het Whitgift-winkelcentrum in Croydon in Zuid-Londen opgeroepen. Een jonge man was gewond geraakt door een mesaanval. Toen de politie op het toneel van de misdaad arriveerde, vonden ze ook een 16-jarige die was neergestoken. Beiden werden met spoed naar ziekenhuizen gebracht.

Het is onduidelijk of de steekpartijen bij het winkelcentrum Whitgift door dezelfde dader zijn uitgevoerd. De politie heeft nog niemand gearresteerd.

De steekpartij op vrijdag kwam na een bloedige donderdagavond toen in totaal zeven mensen op vier verschillende locaties in Londen werden neergestoken, schrijft Sunday Express.

Labour-parlementslid David Lammy geeft de schuld van het toegenomen geweld in Londen aan verschillende factoren, maar wijst specifiek op Albanese drugsbaronnen als oorzaak.

Ik weet van politiebronnen dat grote Albanese bendes mensen- en wapensmokkel uitvoeren. Wat de bende aanspoort is een gigantische cocaïnemarkt van 13 miljard euro, vertelt hij aan Sunday Express.

Tot nu toe zijn er dit jaar 50 mensen vermoord in Londen.

Bron:

https://www.express.co.uk/news/uk/942528/london-news-knife-crime-teenagers-stabbed-croydon-sadiq-khan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7994 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Londen’s bloedbad – negen mensen neergestoken op dezelfde dag

 1. Duchesne // april 8, 2018 om 21:54 //

  Daar kwam ik regelmatig in de jaren 80″ , en een jaar of 5 geleden nog eens geweest….van relatief modern winkelcentrum naar totale afbraak, en de omgeving is ook kapot. De Hongaarse juwelier is naar Australie vertrokken, zijn zoon werd twee jaar geleden in Australie overvallen en met een bijl neergemept. Is nu permanent gehandicapped….
  De Brighton rad is een lange rits “nightshops” , pizzaria’s en kebab zaken geworden, met hier en daar een gok kantoor annex “broker”…
  Ga je in Croydon naar de Ikea en je in buitenland. Midden jaren 80 was het een voorstad met de wat beter gegoede burgers……nu is het straatroof, moord en gewapende onbraak, met iets verder de lijn af naar London een zeker wijkje genaamd “Brixton”, waar negers aan de lantaarn palen slingeren en bendes als eis stellen voor lidmaatschap dat men iemand vermoord….het jongste lid was in 2010 12 jaar oud….

  Hoe gek is deze wereld aan het worden?

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // april 8, 2018 om 21:57 //

  Misdaad bestrijden is iets dat je moet willen en moet mogen, twee factoren die politiek worden geblokkeerd, en wie in de top van de Engelse politie wil meedraaien moet door en door politiek correct zijn en bereid politiek voor wet en moraal te stellen. En zo geschiedde….

  Liked by 2 people

 3. Albanezen ,lees moslims ,zie de oorlog in ex Joegoslavië ,en dat zootje zit nu verspreid over heel Europa ,en zie waar de moslims zich vestigen komt verval ,vlucht van de autochtone bevolking ,stijging in de misdaad ,en een verhoogde vraag om tolerant te zijn…….inderdaad hoe gek moet het nog worden…….

  Liked by 1 persoon

 4. Yvonne // april 8, 2018 om 22:38 //

  Maakt burgemeester Khan niets uit hoor 9 mes aanvallen dat hoort bij de grote stad

  Liked by 2 people

 5. Londen wordt de Bronx in de jaren ´40 – ´80

  Like

 6. antiislamnu // april 8, 2018 om 23:49 //

  Wat een verrijking dat multicultie kijk wat een schitterende bijdrage er nu weer geleverd wordt het gaat de goede kant op het is daar bijna een paradijs geworden bedankt grootte en wijze e.u bestuurders.

  Like

 7. skeeter // april 9, 2018 om 00:42 //

  een labour parlements lid geeft de schuld aan…..
  Over het algemeen is “toelaten” de oorzaak van zulke dingen mongool

  Like

 8. MGTOW91 // april 9, 2018 om 12:43 //

  De stad Londen mag wat mij betreft aangevallen worden om de stad weer terug te veroveren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s