Nieuw

De stuitende onbenul: Zweedse premier wil de bewijslast omkeren – vindt dat Rusland zijn onschuld moet bewijzen betreffende het zenuwgif

Typerend voorbeeld van het anti-Europese linksgroene cultuurnihilisme, de Zweedse premier Stefan Löfven.

Stefan Löfven (Sociaal Democraten) is ervan overtuigd dat Rusland achter de zenuwgifaanval op de dubbelagent Sergei Skripal zit. Omdat er geen bewijs voor is, wil hij nu de bewijslast omdraaien en moet Rusland zijn onschuld bewijzen.

Al eerder had onder andere de Britse regering Rusland en Vladimir Poetin aangewezen als de schuldigen van de zogeheten zenuwgifaanval op de dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter in Julia in het Britse Salisbury.

Nu verklaart ook de Zweedse premier Stefan Löfven dat Rusland achter de zenuwgifaanval zit.

Er is echter nog steeds geen concreet bewijs tegen Rusland geleverd.

Maar dat maakt niet zoveel uit, volgens Löfven. Men moet namelijk de bewijsvoering omdraaien.

Het is “aan Rusland om te bewijzen dat ze niet schuldig zijn aan de zenuwgifaanval”, zegt Stefan Löfven tegen Ekot.

“Als ze hier niets mee te maken hebben, dan hadden ze dat allang op een goede manier kunnen bewijzen”, zegt de premier tegen SR.

Bron:

http://www.friatider.se/l-fven-vill-v-nda-p-bevisb-rdan-tycker-ryssland-ska-bevisa-sin-oskuld-om-nervgiftet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on De stuitende onbenul: Zweedse premier wil de bewijslast omkeren – vindt dat Rusland zijn onschuld moet bewijzen betreffende het zenuwgif

 1. Dit is weer zo’n twijfelgeval. Tenslotte zijn het allemaal Kids van God maar als ze helemaal van het padje af zijn en overigens geen besef van goed en kwaad hebben mag je ze niet zomaar ophangen. Dan hang je ze apart.

  Like

 2. Deze lijkt meer op een pad dan dat die eraf is.
  Ik noem hem altijd liefkozend paddenkop.

  Like

 3. Scrutinizer // april 8, 2018 om 18:10 //

  Putin zou laconiek moeten reageren met de stelling dat de aanslag in Münster gisteren het werk was van de Zweedse geheime dienst en dat als dat niet zo is, zij moeten bewijzen dat het niet zo is.

  Probleem is natuurlijk. Hoe bewijs je een niet? Ik bedoel: als ik beweer dat smurfjes bestaan, volstaat het om er een te vangen en aan de ongelovige te tonen en ziedaar: het bewijs van het bestaan is geleverd. Maar hoe bewijs je dat iet wat je (nog?) niet hebt kunnen zien (laat staan vangen) ook iet bestaat. Bv. hoe lever je het onweerlegbare waterdichte en acid proof bewijs dat smurfjes niet bestaan? Dat kan je eigenlijk helemaal niet.
  Je kan alleen een bewijs van een “niet” leveren als het een andere “wel” uitlsuit en je die “wel” kan aantonen. Dus stel dat je kan aantonen dat het gif aan de ex spion werd toegediend door een Duitser dan kan je zeggen: zie je wel, een Duitser en DUS geen Rus.
  Maar het probleem is dan: in wiens opdracht werkte die? Was dat individu met Duits paspoort in dienst van Fraulein Merkel of werkte ie in opdracht van Putin? Kortom, zo verleg je alleen maar het probleem.

  Like

 4. MGTOW91 // april 9, 2018 om 10:09 //

  Ik hoop dat Rusland ervoor gaat zorgen dat Zweden een toontje lager gaat zingen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s