Nieuw

Verwarde vrachtwagen – Voertuig rijdt in op groep mensen Münster: meerdere doden

In het Duitse Münster is een voertuig op een groep mensen ingereden. Daarbij zijn meerdere mensen om het leven gekomen. Volgens lokale media zijn er drie doden gevallen en zeker 30 mensen gewond geraakt.

Volgens Der Spiegel en de Rheinische Post gaan de autoriteiten uit van een aanslag. De dader zou zichzelf van het leven hebben beroofd.

NOS >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

24 Comments on Verwarde vrachtwagen – Voertuig rijdt in op groep mensen Münster: meerdere doden

 1. bp633livenl // april 7, 2018 om 17:18 //

  Bedankt frau merkel.

  Like

 2. Claudia M. // april 7, 2018 om 17:38 //

  @bp633livenl, op Twitter schijnt het Duitse volk dat al uitvoerig te doen. https://twitter.com/search?f=tweets&q=danke%20merkel&src=typd

  Like

 3. Marhammed // april 7, 2018 om 17:59 //

  Is niet alleen merkel haar schuld, maar in de eerste plaats de idioten die ervoor stemmen !

  Liked by 2 people

 4. bp633livenl // april 7, 2018 om 18:38 //

  Dat klopt….het achterlijke stemvee is de hoofdschuldige.

  Like

 5. Kan niet anders natuurlijk, het stemvee.
  Want alleen in Nederland vinden verkiezing fraude plaats, iets wat in Duitsland natuurlijk totaal ondenkbaar is.
  Nou blijft het een vreemd volk, maar ik geloof er geen hol van dat ze er allemaal voor gekozen hebben.

  Like

 6. En we zijn er weer, iemand die iets anders verwacht had?

  De aanslag in Münster is gepleegd door een verwarde Duitse man van 48 jaar. Dat meldt de Süddeutsche Zeitung. Volgens deze krant gaan de autoriteiten daarom niet uit van een terroristisch motief. Er is huiszoeking gedaan bij de man die zichzelf na de aanslag van het leven beroofde met een vuurwapen.
  http://nieuws.tpo.nl/2018/04/07/aanslag-munster-is-daad-van-verwarde-man/

  Like

 7. templars2017 // april 7, 2018 om 19:51 //

  Verwarde man ,waar hebben we dat nog gehoord ,het volgende is een masale wake met kaarsen en pankarte’s die boodschappen gaan dragen , “wij zijn één” en meer van die dingen….
  Ze hebben het nog niet door dat het nooit gaat veranderen op deze manier……….

  Like

 8. Verwarde mannen, dat is toch iets van alle tijden.
  Hoe vaak hebben we vroeger niet in de krant gelezen, voordat er internet bestond, dat mensen die een beetje in de knoop zaten met zichzelf, psychische problemen hadden, dat ze even een terrasje meenamen om iets duidelijk te maken waar ze last van hadden.

  Like

 9. polderboy // april 7, 2018 om 20:12 //

  Het was dus iemand met een Duits paspoort. Zegt nog niks. Daarnaast zijn de Duitse autoriteiten hoogst onbetrouwbaar, zoals na Keulen is gebleken, met hun doofpotten.

  Like

 10. Geef ze een paspoort, en je bent een Duitser geworden.

  Like

 11. De Nederlandse politie is op snelwegen aan het controleren na de aanslag in het Duitse Münster. Of de agenten specifiek ergens naar uitkijken, is niet bekend.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1885950/controles-bij-grens-na-aanslag-munster

  Maar verder is er niks aan de hand, het ging maar om 1 verwarde Duitser.

  Like

 12. Like

 13. Man zou zichzelf dood gemaakt hebben na zijn rit. Dat doen jihadisten zelden. Misschien was hij al dood en was de wagen gestolen. Waarom anders grenzen bewaken voor iemand met een kogel in zijn kop ?

  Like

 14. rotsus1958 // april 7, 2018 om 21:36 //

  Tja, heb een en ander zojuist pas gelezen. Maarrrrrrr……ik geloof er helemaal geen ene sodeflikker van. En vwb de opmerking hierboven betreffende de schuld die zou liggen bij het Duitse autochtone volk….no way!!

  Er is met zekerheid gerotzooid met de stemuitslag!! Dit vieze psychopatische mormel Verkel is niet gekozen door de Duitse bevolking. Als je ziet hoe deze Duitse politiek op hoog niveau wordt verdraaid en hoe er wordt gedraaid en gelogen om maar te mogen meeregeren dan krullen mijn tenen!! Ik heb meer dan genoeg YT filmpjes bekeken waar dit zwijn uitgejouwd werd en met tomaten bekogeld werd…..en niets daarvan bij de MSM. Ook overigens niet erg veel bij de alternatieve media trouwens en dat stemt mij tot NADENKEN!!!

  Dat vieze zwijn van een Martin Schulz welke eerst hielenlikker was van dat bezopen zwijn Juncker heeft vwm betreft de hoofdprijs verdiend!!!

  Hij zou dan ook het eerst tegen de muur gezet moeten worden met als goede tweede Verkel zelf!! Twee euro aan mij betalen voor de kogels en pang….weg ermee!!

  Iemand die denk dat er een andere oplossing te vinden is om dit megaprobleem nog op te lossen op een VREDIGE manier die droomt en leest teveel verhaaltjes uit het mooie boek van de Gebroeders Grimm 1001 nacht!!

  Nee mensen, er rest ons nog maar 1 ding en dat is met harde….wat zeg ik, met keiharde hand dit onkruid bestrijden en met wortel en al!!

  Er wordt voor onzer aller ogen een gigantisch toneelstuk opgevoerd en wij blijven er met zijn allen keer op keer intrappen.
  Ik kan het gewoon niet meer zien én horen hoe er in plain sight gelogen en bedrogen wordt door de politiekpoppetjes.

  Niet meer, ehhh, ik bedoel NOOIT meer gaan stemmen op die bende boeven is vast een begin. Wilde vandaag nog eens gaan genieten overigens van het mooie weer hier in Zuid-Limburg echter onze “volksverlakkers” hadden weer eens opdracht gegeven om in zeer grote getale vliegtuigen de lucht in te sturen om ons gepeupel te besproeien met CON…….ehhhhsorry, chemTRAILS. Vanaf vanmorgen 05.00 uur al in de lucht welke rond een uur of 7 nog HELEMAAL blauw was maar rond de klok van 11 reeds heel mooi melkwit gesluierd!!!

  Fijn volk toch, onze volksverlakkersZo, en nu maar vroeg naar jullie warme nestjes en denk erom, oogjes dicht en snaveltjes toe…..en op naar de volgende (fake)aanslag om snel te schreeuwen om meer meer meer politie op straat met nog meer en zwaardere wapens en vooral nog meer bevoegdheden. En tevens een nog strengere wapenwetgeving….YESSSSSSSSSSSSSSSSS!!

  Gladiator

  Like

 15. polderboy // april 8, 2018 om 08:37 //

  Munster is in Nederland erg populair voor een dagje uit, lees ik in de Telegraaf:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1886227/nederlandse-in-ziekenhuis-door-aanslag-munster

  Sterker nog, hele busladingen met Nederlandse middelbare scholieren bevolken doordeweeks het historische stadje.
  Iets waar terreur islamieten in de toekomst zeker rekening mee gaan houden om Allah’s moordlust maximaal te kunnen bevredigen, waarbij Allah het alter ego is van de vrome terreur islamiet, wiens zieke sadistische machtswellust bevredigd moet worden met het orgasme aan dood en verderf.

  Like

 16. polderboy // april 8, 2018 om 09:02 //

  “…die Ermittler rätseln weiter über das Motiv.”
  “Einen islamistischen Hintergrund hatte Nordrhein-Westfalens Innenminister Herbert Reul aber bereits gestern weitgehend ausgeschlossen…”
  http://www.tagesschau.de/inland/muenster-attacke-kiepenkerl-103.html

  Like

 17. MGTOW91 // april 8, 2018 om 13:01 //

  Volgens Zweedse mensen kun je dit soort gruwelijkheden bestrijden door liefde, openheid en tolerantie.
  Dan behoren zij tot de meest zweverige mensen die op deze planeet leven.

  Like

 18. Er is nog veel meer, wat we kunnen doen tegen dit soort aanslagen : Waxinelichtjes, kaarsjes, pandaberen, veel bloemen, t-shirtjes met als opschrift : “Ich bin Munster”, gedragen in stille tochten. (plaatsnaam wordt op verzoek voorgedrukt, T-shirtjes liggen trouwens al klaar voor de volgende aanslag). Ook voorgedrukte teksten , waarin om de tweede regel staat : “We zijn geschokt” en “ons medeleven gaat uit naar de nabestaanden”, “We staan stil bij de familie van …”, bla bla bla. Speciaal voor politici die sprakeloos zijn na zoveel pervers geweld.
  Maar gelukkig had het allemaal niks met niks te maken. Het gaf toch een ander gevoel dan bij een aanslag van “je weet wel wie”. “We waren er zelfs opgelucht over”.

  Like

 19. Dader leeft nog niks zelfmoord # Leugenpers

  Like

 20. hslot, waar haal jij nou uit dat dat de dader zou moeten zijn.
  Ik zie een arrestatie van iemand daar in een kort filmpje van 0.48sec.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s