Nieuw

Sam van Rooy: Staatssecretaris Francken, waarom blijft u de sharia importeren?

Theo Francken, screenshot YT

‘Wie islam zaait, zal sharia oogsten,’ stelde de ons helaas ontvallen Nederlandse arabist Hans Jansen. Daarmee is eigenlijk alles gezegd: een land, zoals België, dat decennialang moslims (en dus de islam) importeert, met tienduizenden per jaar, wordt vroeg of laat geconfronteerd met de sharia of islamitische wet. Het islamiseren van de samenleving totdat de sharia geldt (voor moslims én voor niet-moslims) is inherent aan de islam: het staat zo in de islamitische bronnen en de eeuwenoude geschiedenis van de islam is daarvan één langgerekte getuigenis.

Het geweldloos en geleidelijk islamiseren van onze samenleving, zoals de net opgerichte Partij Islam in Brussel wil, is niets nieuws, maar kadert in de zogenaamde ‘dawa’, een strategie die vooral de Moslimbroederschap in het Westen en ook in België bezig is toe te passen.

Doorbraak >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Sam van Rooy: Staatssecretaris Francken, waarom blijft u de sharia importeren?

  1. templars2017 // april 7, 2018 om 23:26 //

    Dat de islam het ging proberen om politiek door te breken stond in de sterren geschreven.
    Dat het gedoogd ging worden is ook zonneklaar ,groen heeft veel macht bij ons zonder in de regering te zetelen ,op gemeentelijk vlak zijn ze ook heel groot ,dus het pad voor de kopvodden is redelijk geeffend.
    Protest ertegen is nauwelijks mogelijk ,we zullen moeten zien wat er van komt ,dat het niets fraais zal zijn is al zeker………

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s