Nieuw

Kabinet houdt kaken op elkaar over steun aan ‘gematigde’ rebellen Afrin

klik voor groter

Na eerdere berichtgeving van het Vrije Syrische Leger (FSA) dat 25.000 van haar strijders samen met het Turkse leger in de Noord-Syrische regio Afrin vechten, wil het kabinet niet prijsgeven in hoeverre er eenheden meevechten die Nederlandse steun hebben ontvangen.

Eerder meldde de Nederlandse regering dat zij enkel rebellen van het Vrije Syrische Leger steunde, maar nu weigert het kabinet dat te bevestigen. De hulp aan rebellen in het noorden van Syrië werd begin dit jaar stopgezet.

Elsevier >>

Zie ook:

Ontvingen jihadisten geld uit ontwikkelingshulp? – Bert Koenders financierde executies en stenigingen

Bert Koenders gaat rechtstreeks Al-Qaeda financieren

Doe mee met 8.457 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Kabinet houdt kaken op elkaar over steun aan ‘gematigde’ rebellen Afrin

 1. polderboy // april 7, 2018 om 20:35 //

  Ik vermoed dat Van Omzigt de homo erotische aantrekkingskracht tussen de anus starende haatschuurtjes lovers en Rutte nu iets te dicht nadert,

  Liked by 2 people

 2. Feniks // april 7, 2018 om 20:43 //

  De ongelofelijke schofterigheid van Rutte die weigert een volkomen gerechtvaardigde en legitieme vraag van een volksvertegenwoordiger te beantwoorden.

  Wat mag een volk van Mark Rutte vinden?
  Vrijheid van spreken proberen dit soort minkukels als politici steeds meer in te perken, maar..het establishment wijst de weg die wij als volk kunnen bewandelen.

  Van Riessen heeft destijds een precedent geschapen door ongestraft over een politicus te kunnen zeggen “We moeten hem mollen”
  Van Riessen, niet vervolgd, niet bestraft.dus het mag.
  Het mag dus, zoiets zeggen als, we moeten hem mollen.

  Het kan dan ook gezegd over Rutte, die onbeschoft een van onze volkvertegenwoordigers weigert informatie te geven.
  “We moeten hem mollen ”
  Legaal.

  Liked by 1 persoon

 3. Feniks, we pakken ze gewoon met hun eigen taal gebruik aan.
  Niemand die kan zeggen dat je zo iets niet mag volgens de wet, want dat is al gebleken, geen enkel probleem, zo’n uitspraak.

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // april 7, 2018 om 21:40 //

  Wat er nu met die Koerden gebeurt is echt om je dood te schamen eerste zijn ze goed om in de frontlinie het vuile werk op te knappen en daarna worden ze zwaar verraden.
  En er wordt nota bene door een NAVO land genocide gepleegd op de Koerden.
  Wat een schande ons kabinet en de e.u hebben bloed aan hun handen.

  Like

 5. Feniks // april 7, 2018 om 22:20 //

  Voor Deep State is dit gewoon een spelletje Risk.
  Met echte mensen,
  Jammer dan, voor die echte mensen, die moeten/gaan dood, dat is hun spel namelijk.
  Toekijken en schaken met echte mensen.

  Psychopaten in pakken met teveel macht en geld.

  Liked by 2 people

 6. Smerige ratten

  Liked by 1 persoon

 7. Feniks // april 7, 2018 om 22:54 //

  Volgens Van Riessen en dus ook van het OM mag je legitiem “laten we hem mollen” zeggen.
  Dat heeft van Riessen nl. enige nooit strafvervolging opgeleverd.
  Van Riessen speelde het dan ook nog eens op de man, niet op een ideologie.

  Daarmee mag elke burger dus zeggen ..”Laten we hem of het mollen.
  Pick your choice.

  Laten we islam mollen.

  Liked by 1 persoon

 8. Lord of Hosts // april 8, 2018 om 02:17 //

  Ongelooflijk €21,4 miljoen Nederlands geld naar Syrische rebellen, het soennitisch vreemdelingenlegioen van de Amerikanen, die ingezet worden om Assad te verwijderen. En reken maar dat alle EU-lidstaten ook vele miljoenen schenken aan die moordzuchtige terroristische-rebellen…
  Hij werd knap rood die kontkruiper.

  Like

 9. corbison // april 8, 2018 om 08:28 //

  Rutte heeft een lijfspreuk, je kan dat klootjes volk alles wijs maken en het werkt blijkt nu weer

  Like

 10. Duchesne // april 8, 2018 om 11:01 //

  Meestal is een begrafenis een momentopname, worden wat woorden gezegd omdat je blijkbaar iets moet zeggen, gaat de kist de grond in en terwijl de eerste gasten zich omdraaien om koffie met taart te gaan vreten word de eerste grond op het kadaver gegooid. Zo werkt dat nu eenmaal…

  Bij “onze”- “democratie” zie ik een continue voorstelling van begrafenissen en koffietafels, maar het kadaver word steeds weer opnieuw in de kist gestopt en ritueel de grond in gehesen…..met de nadruk op gehesen…..want hoewel de democratie in Nederland al ruim 20 jaar kapot is word het feestje nog steeds gevierd. En iedere keer takelen ze die kist weer op, net zo vaak als ze het ding laten zakken….

  Iedere politicus, ongeacht van welke partij hoort binnen een democratie verantwoording af te leggen aan de 2e kamer, het controlerend orgaan van democratie. Die kamer moet dan een oordeel vellen en ofwel mee schuld op zich nemen, of schuldigen verwijderen en de gemaakte fouten of misdrijven corrigeren. Een kamer die nalaat de rol als controleur en beschermer van democratie uit te voeren is net zo schuldig als de moordenaars die men financiert en beschermd.

  Zonder verantwoording is er geen democratie, en gezien dat de ene na de andere “politicus” het vertikt verantwoording af te leggen aan diezelfde kamer of men sjoemeld met cijfers en gegevens en zet de wereld een vals beeld voor, dit alles is een doorlopende begrafenis met koffietafel….
  Een afsluiting van democratie die in herhaling valt, als een LP met een kras….als een ziek parkietje dat maar niet dood wil gaan en de jaarlijkse vakantie voor het hele gezin verpest…..

  Je kunt zeggen wat je wil, dood wensen wie je wil en virtuele hangpartijen organiseren, maar het is net zo leeg als het hersenkamertje en het geweten van die politici…

  Het beste en meest effectieve wapen dat de mens bezit is informatie. Informeer de famillies van die politici, hun hele leefwereld en informeer ze over wat er op de wereld gebeurd buiten het beeld van de “Nederlandse” publieke omroep, informeer ze over de leugens van de NOS, laat die mensen de beelden zien van wat blanken ovcerkomt in Suid Afrika, van de Jerzedi meisjes en hoe hun beulen daar met uitkeringen van hier konden moorden….
  informeer de werled rond de politici van hetgeen word verzwegen…. daar moet je zijn.
  Als je de leugenaars en moordenaars niet kunt stoppen of je durft het niet, knaag dan in elk geval de funderingen van hun voetstuk weg, informeer hun directe omgeving.

  Trek de anoniemiteit weg, haal de lakens van het bed met de luizen, politiek bedrijven is geen baan of carriere, het is een verantwoording en ze falen op alle fronten, politici laten moorden en financieren moordenaars. Iedere politicus vraagt in principe het vertrouwen van de burgers, maar vervolgens zijn ze niet meer weg te krijgen terwijl ze de boel bedonderen en bestelen, en vooral ons als volk met onze denkwijzen en normen verraden. Ze zouden fruit moeten zijn aan de takken van de bomen…

  …mispels…

  “onze politici onderhandelen met terroristen en geven ze miljarden om geen nieuwe “vluchtelingen ‘ te sturen, maar het is gewoon chantage en corruptie, lafheid en een complete schande die men ons als volk op de nek gooit.

  Wat heeft onze grondwet voor nut als we deze niet naleven in woord en daad?

  En al die politici kunnen doorgaan omdat ze anoniem zijn, vrijwel onvindbaar en niet aanspreekbaar, bewaakt met wapens terwijl wij onszelf niet eens mogen beschermen.

  Volgens mij hebben we het hier gewoon over misdadigers die net met wat meer zijn dan Holleerder en co en zichzelf politici noemen, en zolang wij als volk niet samen trekken blijven deze criminelen gewoon lachen en stelen, moorden en collaborateren….

  Als bekering of permanente correctie geen optie is dan is sociale uitsluiting door schuld en het aanspreken van de gewetens van hun leefomgeving er wel een. Alles heeft fundering en bouwstenen, haal die weg en de toren van arrogantie klapt in elkaar. Maak hun directe omgeving bewust, dat is de meest effectieve manier.

  Maak je hun omgeving bewust, dan maak hun wereld van bedrog zo klein mogelijk, zodat zelfs de spiegel waarin ze zichzeolf bewonderen op een bepaald moment spontaan van de muur in stukken valt. Niet meer willen samenzijn….

  Wij zijn “vrije” mensen, we hebben recht op toekomst en een waardig leven als mens. De tijd om geweld te gebruiken als middel om recht en leven te beschermen zijn in zicht, laten we een laatste poging doen zaken recht te zetten en iedereen te mobiliseren door ze te informeren……

  Dat geen leugen bedekt mag blijven en geen politicus zijn verantwoording zal ontlopen. Dat de takken van de bomen in Den Haag mogen doorbuigen van het gewicht van verraad dat is gestopt.

  Sta op, formeer en informeer ! Verzamel, beoordeel en doe wat past bij de conclusie.

  Zet recht !

  Liked by 1 persoon

 11. templars2017 // april 8, 2018 om 20:23 //

  amen…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: