Nieuw

Het is oorlog – Duitse dienst vreest aanslagen op leger

Duitse tank in Afrin, screenshot YT

 De Duitse militaire veiligheidsdienst MAD vreest voor aanslagen op voertuigen van het Duitse leger. In een intern veiligheidsadvies zegt de dienst dat „aangenomen moet worden dat het tot verdere aanslagen kan komen” in reactie op het Turkse offensief in Syrië tegen Koerden.

Op 13 maart vielen onbekenden twee voertuigen van de Bundeswehr aan in Soltau waarbij brand werd gesticht. In een verklaring die waarschijnlijk uit extreem linkse kringen kwam, staat dat het om een „directe aanval op de Duits-Turkse oorlogsmachine” ging.

Telegraaf >>

Turkije gebruikt Duitse tanks bij de genocide op en etnische zuivering van de Koerden. Net als bij de genocide op de Armeniërs toen ook Duits wapentuig gebruikt werd en het Turkse leger opgeleid werd door Duitsers.

Niks logischer dan de bron aan te pakken en degene die er aan verdient. Hoe sympathiek de Koerdische zaak ook mag lijken, ze hebben zich wel verbonden met het gajes van Antifa en uit die hoek lijkt het geweld te komen. Bij een aanslag op een moskee in Berlijn vorige maand werd de aanslag ook al opgeëist door het linkse Indymedia.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Het is oorlog – Duitse dienst vreest aanslagen op leger

 1. Dat is mooi krijgen die duitsers eindelijk hun Depleted uranium ammo terug geserveerd .
  What goes around comes around karma is a bitch Merkel .

  kijk ik heb een pleuris hekel aan islam en dat volk mag van mij ook lekker in de zandbak blijven graag zelfs .
  Maar ik sluit ook mijn ogen niet voor wat Amerika Duitsland en Frankrijk en ook NL decennia lang hebben aangericht wereldwijd en nog steeds aanrichten .

  Liked by 1 persoon

 2. Het is rampzalig, iedereen die in contact komt met het spul is gedoemd, een slagveld met conventionele wapens is dus een utopie ,en één van de grootte leugens die ze ons hebben in de oren gespiest, onlangs een documentaire gezien dat ook in Joegoslavië tonnen du is gebruikt ,dus ook het hart van Europa is besmet met die rommel.
  In plaats van te zitten zeveren over de klimaat verandering door het toedoen van broeikasgassen zouden ze beter die rotzooi opkuisen ,wie heeft vijanden nodig met zulke vrienden.
  Stel dat ze hier in onze landen gaan schieten et dergelijke rommel dan hebben we zelfs geen islam meer nodig ,we worden zo wie zo uitgeroeid ,deels direct ,deels op termijn……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s