Nieuw

Erdogan bedreigt Frankrijk – ‘wat vandaag in Duitsland gebeurd is kan ook bij jullie gebeuren’

Erdogan Macron, screenshot YT

De Turkse president Erdogan keert zich tegen Emmanuel Macron – blijkbaar met de vrachtwagenaanval in Münster in gedachten. De achtergrond hiervan is dat Macron onlangs vertegenwoordigers van de Syrisch-Koerdische militie YPG had ontvangen.

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zou het fatale incident in Münster hebben gebruikt voor een verbale aanval op zijn Franse tegenhanger Emmanuel Macron. “Daar zie je wat de terroristen in Duitsland doen, toch”, zei Erdogan zaterdag in Denizli, West-Turkije, volgens het staatsnieuwsagentschap Anadolu. “Dit zal ook in Frankrijk gebeuren. U zult ten onder gaan zolang het Westen deze terroristen voedt”.

Kort daarvoor was er in Münster een busje in de menigte gereden, waarbij tientallen gewonden en 6 doden vielen. De veiligheidsautoriteiten sluiten nu een terroristische achtergrond uit. De dader werd geïdentificeerd als de Duitse Jens R.

Wij houden nog even een slag om de arm, want bij de jihadaanval op de Kerstmarkt in Berlijn werd eerst ook gesproken over een Poolse chauffeur en later bleek die omgebracht terwijl een jihadist de vrachtwagen gestolen had. In Münster zou er ook sprake van twee mannen zijn die uit het busje sprongen en die zijn nog op de vlucht.

Erdogan leek te verwijzen naar dit incident, maar vermeldde geen verdere details of de stad Münster.

De achtergrond van de aanval van Erdogan op Macron is dat hij onlangs in het Elysée Paleis een delegatie heeft ontvangen met vertegenwoordigers van de Syrisch-Koerdische militie YPG. Erdogan zei: “Frankrijk, u helpt het terrorisme, steunt het en ontvangt vervolgens terroristen in het Elysée Paleis. Frankrijk zou de plaag van het terrorisme op deze manier niet uit de wereld helpen. Hij verwerpt de rol van Frankrijk als bemiddelaar in het conflict.

Bron:

https://www.welt.de/politik/ausland/article175256064/Nach-Vorfall-von-Muenster-Erdogan-greift-Macron-an.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Erdogan bedreigt Frankrijk – ‘wat vandaag in Duitsland gebeurd is kan ook bij jullie gebeuren’

 1. Feniks // april 7, 2018 om 23:31 //

  Erdogan vertoont bavianengedrag ( apenrots)
  Normale apen mollen dat soort gedrag.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // april 8, 2018 om 00:09 //

  Maar hoe je het ook wendt of keert er komt een moment dat hij zijn hand overspeelt ondanks zijn gigantische aanhang. Griezelig is het wel als je ziet dat hij door zijn grote aanhang zowat heilig is verklaard, bijna Hitleriaans. En nog vervelender is dat het in Europa sterft van de Chamberlains.

  Liked by 1 persoon

 3. Feniks // april 8, 2018 om 00:33 //

  In de oorlog had je het verzet.
  Het kan zomaar weer tot leven komen.

  Liked by 1 persoon

 4. Lord of Hosts // april 8, 2018 om 01:17 //

  Erdogan begint steeds verder uit de kont van Washington te kruipen daarom loopt de man groot gevaar, terwijl marionet Emanuel Macron er steeds dieper inkruipt en daardoor de hemel ingeprezen wordt.
  En wat betreft het steunen (organiseren, trainen financieren) van terrorisme zit Erdogan heel dicht bij de waarheid. Let maar eens op; overal waar de VS/VK/FR hun belangen moeten verdedigen of vergroten begint met de “war on terror”.
  Op de Filipijnen begint het ook al behoorlijk te smeulen…

  Laten we maar blij zijn met onze “diep in Washington’s kont kruipende” Mark Rutte, voorlopig nog geen ingevlogen terroristische legioenen die onze soenitische Nederlanders gaat ondersteunen… dus nog even geen “war on terror”…

  Like

 5. Ik heb zin om die vent pijn te doen.

  Like

 6. polderboy // april 8, 2018 om 08:02 //

  De Erdogan Turken kunnen geen hoogte krijgen van Turmp:
  “De Turken laken Trump vanwege zijn verwarrende signalen over Syrië.”
  http://www.middleeasteye.net/news/turkey-blasts-trump-us-over-mixed-messages-syria-650172389
  Ze willen nu een “dealtje” sluiten met Trump:
  “A deal with the United States to reduce tensions over the Kurdish-held city of Manbij in Syria is “doable””
  http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-5589447/Turkey-urges-US-clear-Syria-confusion-says-deal-possible.html

  Logisch, de moslimbroeders van Erdogan halen een goedkope overwinning in Afrin, waar ze met hun houwitsers, tanks en F16’s een paar peletonnetjes met dames van Syrische Democratische Vrijheidsstrijders met geweertjes kapot bombarderen, maar de laffe schijthuizen van Allah moeten het dadelijk wel tegen een echt leger met soldaten gaan opnemen.

  Benieuwd als die burgeroorlog hier binnenkort los gaat, hoe hard die “helden” dan de rennerd nemen.

  Liked by 2 people

 7. Om even op Muster terug te komen de eerst verwarde man en later dode man door zelmoord is gewoon gearresteerd en helemaal niet dood .

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // april 9, 2018 om 03:56 //

  Wat vandaag gebeurt Fub?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s