Nieuw

Amsterdam wordt met geweld etnisch gezuiverd van Nederlanders door de etnische knokploegen van GroenLinks, SP, D66, PvdA en VVD

Rudolf Dieselstraat in betere tijden, streetview

GroenLinks vindt het prima dat Nederlanders bedreigd en beroofd worden:

GroenLinks-leider Rutger Groot Wassink vindt de kritiek die de partij vanwege de krakende asielzoekers en activisten in de Rudolf Dieselstraat krijgt onterecht.

De gemeente heeft eigenaren van panden die de We Are Here-groep heeft gekraakt brieven gestuurd met de vraag om geen aangifte te doen totdat er een nieuw stadsbestuur is gevormd. Dat gebeurde na een motie van GroenLinks vorige maand, die werd gesteund door een meerderheid van de gemeenteraad.

Er is een structurele oplossing voor illegale criminelen: de gevangenis en aansluitend het transportvliegtuig, maar GroenLinks voelt zich niet gehouden aan de Nederlandse wet en geeft de voorkeur aan de wet van de jungle:

Volgens critici, waaronder de VVD, voelt de We Are Here-groep zich zo vrijer om nieuwe panden te kraken. Groot Wassink is het daar niet mee eens. ‘Die motie was juist bedoeld om nieuwe kraken te voorkomen. Deze kraakactie toont aan dat er een structurele oplossing nodig is.’ AT5 >>

De opmerking van de VVD hierboven is verregaand hypocriet, het is hun jihad-burgemeester Van Aartsen die verantwoordelijk is voor de toestand van wetteloosheid in Amsterdam.

Er wordt ingebroken, mensen durven hun huis niet te verlaten en andere vluchten de stad uit. Dat is hoe de marxistische revolutie van GroenLinks er onder het toeziend oog van Von Aartsen uitziet.

Deze GroenLinkse culturele revolutie wordt door de medeplichtige Collaboreerpolitie gedoogd.

Er rest Amsterdammers nog maar één ding; hun huizen barricaderen, zware wapens aanschaffen en voldoende ammo voor de aanstaande gewelddadigheden.

Vroegâh werden er tenminste nog tanks ingezet, nu moet de burger zichzelf bewapenen.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on Amsterdam wordt met geweld etnisch gezuiverd van Nederlanders door de etnische knokploegen van GroenLinks, SP, D66, PvdA en VVD

 1. Tergend dom wijf ik heb niets tegen kraken …………….. nee schat ga jij maar lekker op een wachtlijst van 15/20 jaar staan terwijl elke zanbak parasiet binnen een jaar een woning krijgt . laf Nederiglands kutvolk krijgt precies wat het verdient .

  Liked by 3 people

 2. Willem // april 7, 2018 om 17:01 //

  Zijn regels??? Een uitgeprocedeerde asielzoeker die ons ‘ his rules’ oplegt??? En verbiedt dat een Nederlander erover spreekt, hem de mond snoert, wordt gedoogd met een ferme handdruk van de politie??? Tsja, ik ben natuurlijk een racist als ik vindt dat deze lul een pak slaag verdient en onmiddelijk het land uitgepleurd dient te worden!!!

  Liked by 3 people

 3. Fransdo // april 7, 2018 om 18:03 //

  Misschien moeten we die oude song van Elvis Presly maar weer eens van stal halen: ‘if you’re looking for trouble, you came to the right place.’ Ik ben een vredelievend mens en heb nooit problemen maar zelfs ik heb nu neigingen om deze zwarte mijnheer hard op zijn bek te slaan.

  Waar is de overheid? Hier had al lang een ME-busje moeten komen voorrijden om hen ‘our rules’ uit te leggen. Goed overheid, maar niet zeuren als wij straks het recht in eigen hand nemen. Jullie hebben de gelegenheid gehad om hier in te grijpen maar hopeloos gefaald.

  Prima, maar dan straks ook niet zeuren.

  Liked by 1 persoon

 4. Feniks // april 7, 2018 om 19:27 //

  Inderdaad, de overheid heeft de gelegenheid gehad om in te grijpen en de burgers in Amsterdam moeten nu constateren dat de door hen betaalde overheid weigert zijn taak te doen.
  Ik ben even het desbetreffende wetsartikel kwijt, maar in dit soort gevallen heeft de burger het recht zichzelf beschermen.

  Like

 5. Fransdo // april 7, 2018 om 20:06 //

  Volgens mij is er geen wetsartikel die dit zegt maar is dit gevormd door het recht. Officieel heet het geloof ik noodweer, als je daarbij iets overdrijft dan gaat het noodweer exces heten.
  Zo zijn er wel meer dingen die niet in de wet staan maar wel in het recht voorkomen. Soms is het zo sterk dat de wetgever er een wet van maakt. Voorbeelden:

  Vroeger had je in het aansprakelijkheidsrecht termen zoals eigen schuld of risicoaanvaarding. Dat bestaat rechtens niet meer maar is nu vervangen door artikel 6:101 BW.

  Vroeger had je rechtens de zogenaamde reflexwerking in artikel 31 WVW, stond ook nergens. Tegenwoordig is dat artikel 185 WVW.

  En zo zijn er ongetwijfeld meer voorbeelden maar dit zijn de dingen die bij me opkomen.

  Like

 6. Gewoon de harses inslaan wanneer ze je woning kraken. Knokploegje formeren. Ze zijn illegaal dus bestaan niet.

  Liked by 2 people

 7. Ik plak ‘m hier maar bij, want die jukebox hier kan ik niet vinden.

  Like

 8. Kan iemand even in de spambox kijken, alles verdwijnt wat ik plaats.

  Like

 9. BertG. // april 7, 2018 om 21:19
  Kan iemand even in de spambox kijken, alles verdwijnt wat ik plaats.
  ——–

  Sorry, zag je opmerking nu net pas. Heb je er uitgevist, Esperanza stond er ook twee keer in. En Danny (waarschijnlijk omdat die heel veel linkjes ..)

  Like

 10. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:

  Like

 11. Fransdo // april 8, 2018 om 14:46 //

  Goed hoor Bert!!!

  Like

 12. Fransdo, daar ben ik mee groot gebracht, Elvis muziek.
  Schuld van mijn moeder.
  Er is geen enkel liedje van Elvis die ik niet ken.

  Like

 13. Fransdo // april 10, 2018 om 00:28 //

  Ja Bert, ik ben ook fan van Elvis.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s