Nieuw

Vrouwen die jeans dragen, baren transgenders

Jeans, dus voorbestemd om transgenders te baren, screenshot YT

Derde Wereld wetenschap, een eindeloze bron van vermaak. Dit keer in Zuid-India.

Een professor in Kerala heeft een controverse uitgelokt met zijn opmerkingen dat vrouwen die zich als mannen kleden uiteindelijk “bevallen van transgenders”. Rajith Kumar, een Botany-hoogleraar, maakte de bizarre opmerkingen tijdens een voorlichtingssessie voor studenten in Kasaragod Kerala, meldde PTI.

“Vrouwen die net als mannen jeans en shirts dragen en zich kleden als mannen, baren kinderen die transgender worden genoemd. Er zijn meer dan 600.000 transgenders in Kerala,” zei hij terwijl hij zich richtte tot het publiek op een bijeenkomst. Hij voegde er ook aan toe dat alleen die paren “goede kinderen” baren die “hun leven als mannen en vrouwen leiden”. Hij zei ook dat de kinderen van ouders die niet van goed karakter zijn ,,autistisch blijken te zijn en lijden aan hersenverlamming.

Uit berichten in de media blijkt dat het niet de eerste keer is dat de opmerkingen van de professor tot grote verontwaardiging hebben geleid. Eerder had hij geringschattende opmerkingen gemaakt tegen meisjes terwijl hij hen toesprak op een vrouwencollege in de staatshoofdstad Thiruvananthapuram, waarna een student hem had uitgejouwd en uit protest wegliep.

Lees verder >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Vrouwen die jeans dragen, baren transgenders

 1. Geef die man al dan niet vrijwillig de pil van Drion…..

  Like

 2. Feniks // april 6, 2018 om 19:34 //

  Professor..hoogleraar?
  Eerder een zwakzinnige.
  Gaan we weer met de IQ discussie..

  Like

 3. India, waar vrouwen en kleine meisjes verkrachten zo onderhand een volkssport is geworden.
  Ze hebben er zelfs een team sport van gemaakt, door er altijd op te duiken met meerdere tegelijk.
  Die gasten hebben geen enkel geweten of moraal.

  Like

 4. Hebben ze van Ghandi geleerd 😉

  Like

 5. En als er ergens een artikel verschijnt over baby’s die totaal misvormt geboren worden is het 9 van 10x uit India.
  Er is daar iets grondig mis met al die gasten die daar wonen.
  Dat blijkt wel weer uit dit artikel.

  Like

 6. Het is heel simpel ,als je dergelijke klinkklare nonsens uitkraamt………opsluiten .

  Like

 7. jackvanderveen // april 6, 2018 om 22:55 //

  Hoe zat dat ook al weer met het I.Q. van zwarten? En blijkbaar zijn daar echt geen uitzonderingen op.

  Like

 8. Vrouwen in een broek vind ik niet echt sexy. Van mij mogen ze veel vaker rokken of jurkjes dragen, dat staat ze veel beter.

  Like

 9. Hoe zit het dan bij mannen die jurken dragen?

  Like

 10. @Aad, Volgens WWW staat dat ze veel beter.

  Like

 11. Mannen in jurken vind ik smerig, maar dat is mijn persoonlijke mening, net zoals ik vind dat vrouwen zich steeds minder aantrekkelijk kleden.

  Like

 12. @WWW, natuurlijk had ik dat wel begrepen, het was maar een grapje.
  Maar verder ben ik het je eens, sommige zien er niet meer uit.

  Like

 13. Scrutinizer // april 7, 2018 om 20:59 //

  Tja er zijn ook mensen die geloven dat als je tijdens je zwangerschap naar klassieke muziek luistert dat je kind dan beter in wiskunde zou zijn.
  Sterker nog, studies zouden dit zelfs “aantonen”.
  Vraag daarbij is of er sprake is van causaliteit of louter van correlatie.

  Stel u 2 zwangere dames voor:
  – Katja: 16, mavo dropout, elke vrijdag en zaterdag in de disco, rookt, drinkt etc., weet niet wie de vader van haar kind is
  – Willemijn: 25, doctoranda in de Scheikunde, getrouwd met Evert-Jan (28 en advocaat), rookt niet, drinkt niet, schudt haar lijf niet wild op en neer in een disco, eet gezond en sinds ze zwanger is, neemt ze pillen met natuurlijke omega-3 uit zalm, en eet veel walnoten en zwart sesam zaad

  Vraag 1: wie van u verwacht u dat de baby met het hoogste IQ zal baren?
  Vraag 2: als ik zeg dat 1 van hen van klassieke muziek houdt, wie denkt u dat dit zal zijn?

  Ja ja, er zal vast wel ergens een teenage pregnancy rokende, zuipende, slet zijn die toevallig van klassieke muziek houdt, maar op vergezochte uitzonderingen na: het is dat Willemijn-type dat zowel van klassieke muziek houdt als de gezondere en intelligentere baby baart.
  Maar die baby is gezond (ook qua hersens) omwille van DNA van 2 intellgente ouders en verantwoordelijk gedrag van de moeder zowel voor als vooral tijdens de zwangerschap (inclusief de omega-3 pillen en noten voor een hoger IQ). Die muziek heeft daar niks mee te maken. Er is weliswaar samenhang doch geen causaliteit.
  M.a.w. als het Katja-sletje haar gedrag totaal niet wijzigt (qua roken, drinken, lijf wild schudden, etc.) maar plots wel naar Mozart en Bach begint te luisteren, dan zal dat heus geen impact hebben.
  Of omgekeerd: mocht Willemijn al bij al meer van Abba of Dalida houden en daar op youtube naar surfen, dan hoeft ze voortaan niet naar klassieke concerten te zoeken. De muziek waar ze tijdens de zwangerschap naar luistert heeft -an sich- geen direct verband met de kwaliteit van haar nageslacht.

  Niettemin zal uit onderzoeken blijken dat (het type) moeder die (OOK tijdens de zwangerschap) naar klassieke muziek luistert significant intelligente kinderen op de wereld zet. Tja er is wel correlatie maar daarom nog geen causaliteit.

  Maar ik had voorheen ook kunnen vragen: van wie van beide rijdt de vader met een zilvergrijze nieuwe middenklasse Volvo en wiens vader in een 30 jaar oude knalrode 3e hands Mercedes 190D (met gouden spoilers).
  Dat is geen reden om als je vrouw zwanger is, snel een nieuwe Volvo te kopen. AN SICH beinvloedt dit de zwangerschap niet.

  Het grappige is overigens dat vele hoger opgeleiden dit zelf niet eens inzien. Je moest eens weten hoevele hoger opgeleiden besluiten om tijdens de zwangerschap plots naar klassieke muziek te luisteren omdat ze ooit eens ergens een artikeltje hebben gelezen.
  En in zekere zin is dat wel grappig. De Katja heeft nooit zo’n artikel gelezen. Ze leest nl. alleen artikels over Justin Bieber of Lady gaga in de Privé. Maar de Willemijn heeft vermoedelijk jaren geleden op haar 18 al wel eens zo’n krantenkop gezien en met interesse het artikel gelezen en vervolgens op haar 23 en recent op haar 25 nog eens en toen besloot ze als verantwoordelijke en toegewijde aanstaande ouder die het beste voor haar kindje wil, om naar klassieke muziek te luisteren. Dat is een mooie ingesteldheid. Jammer alleen dat ze tijdens haar opleiding te weinig aandacht schonk in de saaie vakken stastiek en methodologie en daarom weinig kritisch is bij hel lezen van allerlei populaire onzin, opgekrabbeld door journalisten die in hun studie nog minder belangstelling in en talent voor deze vakken hadden.
  Wie niet alleen de verplichte cursus doet maar omdat ie beseft hoe belangrijk dit is in elke empirische wetenschap vrijwillig nog extra modules statistiek, modelbouw en methodologie neemt, zal later vaak blindelings aannemen wat ie in een “kwaliteitskrant” als de NRC of De Standaard leest.
  En ironisch genoeg is het dan juist de hoogopgeleide Willemijn die haar tijd en moeite verspilt aan “belangrijke maatregelen” zoals het luisteren naar klassieke muziek, terwijl Katja zelfs nog nooit over zo’n verband gehoord heeft.
  Anderzijds: in zekere zin heb ik er wel een binnenpretje mee. Er is nl. een inflatie aan titels. Tegenwoordig heeft iedereen wel een bul op zak, al is het in de vrijetijdskunde o.i.d.
  Wel, het zal hen leren: drs willen zijn en je er laten op voorstaan (o.a. het fier op je naamkaartje vermelden) maar in wezen te dom om het verschil tussen correlatie en causaliteit te begrijpen. Zulke lui nemen (als ze ambtenaar of politicus zijn) vaak vele slechte beslissingen die anderen schaden. Ik kan dus alleen maar lachen als ze middels slechte beslissingen hun eigen vrije tijd vergallen door te gaan luisteren naar muziek waar ze helemaal niet van houden. Gediplomeerde idioten.

  Terug naar de Indier.
  Misschien stelde ie ooit vast dat het type vrouw dat een jeans draagt andere kidneren op de wereld zet dan het meer traditionele type. De inferieure kwaliteit nageslacht werd dan weliswaar niet veroorzaakt door een stuk textiel maar hangt ermee samen in de zin dat de vulgaire losbandigen nu eenmaal ander kwaliteit nageslacht produceren dan de bewuste, toegeweide conservatievere dames. Ofschoon ik causaliteit waag te betwijfelen, zou er m.i. vermoedelijk wel samenhang vast te stellen zijn als men statistiekjes zou verzamelen.

  Liked by 1 persoon

 14. Republikein // april 9, 2018 om 04:54 //

  Katja is veel slimmer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s