Nieuw

Verenigde Staten: jongen, 7, onthoofd door moeder in huis

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

Zweden, N.Y. (WHAM) – Een vrouw in Zweden wordt beschuldigd van het steken en onthoofden van haar 7-jarige zoon binnen hun huis in Zweden (plaatsje in de Verenigde Staten bij New York) donderdagnacht.

Hanane Mouhib, 36 jaar, werd gearresteerd en beschuldigd van de moord op Abraham Cardenas.

Tijdens een persconferentie op vrijdag vertelde Monroe County sheriff Todd Baxter dat er drie hulpsheriffs op een huis aan Lake Road waren afgegaan rond 20.20 uur. Zij reageerden op meerdere 911-telefoontjes over een suïcidale vrouw met een mes. Toen de hulpsheriffs bij het huis aankwamen, ontmoetten zij Mouhib met het mes.

Baxter zei dat de hulpsheriffs verschillende technieken moesten gebruiken om haar uiteindelijk in hechtenis te nemen, waaronder het gebruik van pepperspray en het inzetten van een Taser. Nadat zij Mouhib in hechtenis hadden genomen, zei Baxter dat de hulpsheriffs de rest van het huis doorzocht hadden en het lichaam van Abraham ontdekten.

Mouhib gebruikt “een grootbladig keukenmes om [de jongen] opzettelijk linksboven in de rug te steken”. Vervolgens zou ze de jongen in zijn nek hebben gesneden en zijn hoofd van zijn lichaam hebben afgehakt. Baxter zei dat er geen tekenen waren van een gevecht in huis.

Drie andere mensen waren op dat moment in huis: de man van Mouhib, de moeder van de man en de tienjarige broer van Abraham. Alle gezinsleden zijn overgebracht naar een andere geheime locatie.

Baxter zei dat er geen bekend motief is voor deze moord, die iedereen frustreert.

“Nul-indicatoren van om het even wat religieus, nul indicatoren van om het even wat cultureels,” zei Baxter. “Er zijn echt geen indicatoren die aangeven waarom dat zo is, zoals u vroeg.

“When you meet the unbelievers, strike the necks…” (Qur’an 47:4)

Baxter zei tijdens de persconferentie dat de afgevaardigden van de Sheriff van de Provincie van Monroe vorige maand tweemaal naar het huis werden geroepen; beide verzoeken werden gemaakt door Mouhib zelf. Op 5 maart belde Mouhib 911 en vroeg om hulp in verband met geestelijke gezondheidsproblemen. Een tweede oproep op 8 maart leidde ertoe dat Mouhib naar het Algemeen Ziekenhuis van Rochester werd gebracht voor een evaluatie van de geestelijke gezondheid.

Mouhib’s evaluatie resulteerde in haar opname in het Algemeen Ziekenhuis van Rochester. Ze bleef daar van 8 maart tot 26 maart, toen ze werd ontslagen.

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Verenigde Staten: jongen, 7, onthoofd door moeder in huis

  1. Tijl Uylenspiegel // april 7, 2018 om 00:21 //

    Een gevleugelde uitspraak van mijn moeder; “Onze Lieve heer heeft vreemde kostgangers”.
    Oftewel er lopen meer gekken buiten het gekkenhuis dan erin zitten.

    Like

  2. Ik zeg, ga zo door! Maar dan wel massaal onder elkander!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s