Nieuw

The Future of Europe is Civil War

Europe is committing suicide- or at least it’s leaders have decided to commit suicide. Whether European people decide to go along with this is, naturally, another matter. ~ Douglas Murray, The Strange Death of Europe

Europe is my home. It is where I live. Everything I value is here- on this continent. Everything I love and will suffer to lose is here. My country, separate, slightly odd, provincial and uncool; Brexit Britain, land of bad food and uncharitable reputations on dental hygiene and house cleanliness, is a European country too. God knows it is a conflicted time to be an Englishman abroad. God knows it hurts to look at the goldfish bowl from outside. Yesterday brought the story of 78-year-old Richard Osborne-Brooks.

The Republic Standard >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on The Future of Europe is Civil War

 1. skeeter // april 6, 2018 om 02:59 //

  Binnen 10 jaar breekt de pleuris ergens uit.
  my 2 cents

  Like

 2. Willem // april 6, 2018 om 04:47 //

  Ja, skeeter, volgens mij ook, maar misschien wel eerder. Brexit in 2019 en de verjaardag van het ottomaanse rijk, ik geloof 2023, en kijk eens hoe erdogan bezig is. Frankrijk en Duitsland kraken, 2022 Merkel weg. Ik hoop dat de AFD het tij kan keren.

  Like

 3. White Europeans should stop throwing their young girls to the wolves.

  Like

 4. Even een stap op de plaats: moeten wij dat nou zo erg vinden? Mocht de pleuris uitbreken kan er meteen een grote schoonmaak gedaan worden, lantarenpalen te weinig in dit land. Persoonlijk ga ik liever zelf los, dan het over te laten aan mijn kinderen. Wie wind zaait……

  Like

 5. Een burgeroorlog zal er best komen maar dan van burgers onderling en niet tegen de staat. Die is tegen die tijd failliet en houdt de altijd zo gulle tiet afgebonden en dicht. Geen uitkeringen of subsidies meer. Mafketels op de straat trekken rovend rond want de pliesie doet, voor zover ze er nog zijn, toch niks.Het leger zit pangpang te schreeuwen in de kazernes waar ze niet meer uit durven te komen en de politici zitten, voorzover ze niet het slachtoffer zijn geworden van teleurgestelde dobberfiguren, al lang in hun penthouse op de Malediven. Hoop er maar niet op, op een burgeroorlog. Het beste kun je naar een land vertrekken waar niemand begraven wil liggen.

  Like

 6. @ Breinbrouwsels: Hopen doe ik er niet op, maar sommige zaken zijn onvermijdelijk. Dat die zogenaamde “elite” foetsie is/gaat voordat de pleuris uitbreekt is bekend. De pliesie is allang moreel failliet, in 40 / 45 al een dubieuze rol, en sinds zij een reflectie van de “samenleving” diende te zijn….. Maar naar een land vertrekken waar niemand begraven wil liggen? Nooit. Stand youre ground… Zeg ik als Nationalistische Realist.

  Liked by 1 persoon

 7. Europe isn’t committing suicide, it’s leaders are committing murder.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s