Nieuw

Russisch zenuwgas is inferieure troep – Sergej Skripal weer aan de beterende hand

De Russische dubbelspion Sergej Skripal is aan de beterende hand. Dat zeggen de dokters van het ziekenhuis in het Britse Salisbury waar hij wordt behandeld na een aanval met gifgas.

De toestand van Skripal gaat met grote stappen vooruit. Hij reageert goed op de behandeling en verkeert niet langer in zorgwekkende toestand, meldt het ziekenhuis in een schriftelijke verklaring. Of Skripal ook al aanspreekbaar is, laat het ziekenhuis in het midden.

RTL >>

Britse onderzoekers: geen bewijs dat Salisbury zenuwgif Russisch was

Hetze om te hetzen – ‘Britse Defensie kan niet bewijzen dat gif uit Rusland kwam’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9289 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Russisch zenuwgas is inferieure troep – Sergej Skripal weer aan de beterende hand

 1. De Russische staatstelevisie heeft een telefoongesprek van Joela , de “getroffen dochter uitgezonden , zij is al meer dan een week heel “aanspreekbaar ,vandaag toch het bericht ,dat hun huisdieren ,wêl zijn gestorven aan dit ,volgens May en Boris ,dodelijkste gifgas dat er bestaat LOL ! Ïk heb over deze hele zaak ,wel 15 berichten op mijn tijdlijn staan ,bijvb dat Boris meerdere tegenstrijdige tweets snel verwijderd heeft ,en daardoor onder “vuur”ligt ! Google plaatst mijn tweets binnen een paar seconden op mijn tijdlijn ,70/100 hele interesante tweets per dag ,die slechts weinigen zien !

  Like

 2. vandaag toch het bericht ,dat hun huisdieren ,wêl zijn gestorven aan dit ,volgens May en Boris ,dodelijkste gifgas .
  Wacht ffe ze worden thuis vergiftigd lopen naar het park om daar op een bankje te gaan zitten na te zijn vergiftigd met zenuwegas en de huisdieren leggen na weken in het huis het loodje ? Bwahahahahahahahahahahaha wat een clusterfuck van een false flag lmao .
  Lees ffe door het volgende stukje ik lig echt dubbel .
  https://www.rt.com/uk/423359-skripal-salisbury-pets-die/

  Like

 3. Zelfs een nepaanslag met crisisacteurspionnen en nepzenuwgas kunnen ze niet fatsoenlijk optuigen. En dat zijn dan die lui waar we zonder gezeur en gereferendum onze gegevens veilig bij elkaar kunnen laten sleepwetten. …en hij hoorde het gekerm van de gehangenen aan de hoge palen langs de A73, aan beide zijden…

  Liked by 2 people

 4. Krelis // april 6, 2018 om 20:48 //

  Als je een stok (spion) zoekt….vind je er altijd wel 1.
  UK, VS en EU (waaronder NL) hebben zich volstrekt belachelijk gemaakt.
  Stef krijgt volgende week de wind van voren in Moskou.

  Like

 5. Een kind kan de was nog doen……….en dit noemt zich “de elite”………..wat zijn ze toch diep gezonken.

  Like

 6. copywriter // april 7, 2018 om 05:56 //

  hslot4 // april 6, 2018 om 17:38 //
  Nee slotje het is nog hilarischer. Ze raken thuis “besmet” rijden vervolgens met de auto naar het centrum om lekker te gaan eten in een restaurant en vervolgens nog even een afzakkertje in een nabijgelegen cafe en dan nog een wandelingetje door het park om eindelijk [uren later] op een bankje bijna de pijp uit te gaan.
  Een clusterfuck zoals alleen de Britten dat kunnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s