Nieuw

Puigdemont op borgtocht vrij in Duitsland

De Catalaanse separatistenleider Carles Puigdemont mag de uitspraak over zijn mogelijke overlevering aan Spanje in vrijheid afwachten. Dat heeft een rechtbank in Duitsland besloten. De borgsom bedraagt 75.000 euro.

Bovendien heeft de rechter bepaald dat de oud-regiopresident alleen kan worden overgeleverd aan Spanje als dat land hem slechts aanklaagt wegens corruptie. De aanklacht voor rebellie is door de Duitse rechter terzijde geschoven.

NOS >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Puigdemont op borgtocht vrij in Duitsland

 1. Draait de Eu en de Duitse rechters bij of is dit een schijnbeweging…..?

  Like

 2. Heeft er alleen mee te maken dat het woord en begrip rebellie niet voorkomt in de Duitse wetgeving, dus pakt men hem nu op corruptie, hetgeen eerst bewezen zal moeten worden. Dus ja ook ik denk schijnbeweging.

  Like

 3. paulzwueste // april 6, 2018 om 18:26 //

  Barensweeën in ’n Europa dat van boven hevig gekneveld wordt…zodat de vrijheidseisen er van onderen massaal uitgeperst worden….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s