Nieuw

Partij Islam wil islamitische staat in België en vrouwen en mannen apart op de bus

Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen komt de partij Islam op in 28 gemeenten in Wallonië en Brussel. De ultieme doelstelling blijkt een honderd procent islamitische staat en er zijn nog opvallende voorstellen.

De partij Islam mikt op de vrome en conservatieve moslims door nadrukkelijk op religie te gaan focussen. Op dit moment heeft ze één verkozene in zowel Anderlecht als Molenbeek. In Vlaanderen komt ze voorlopig nog niet op.

Maar de ambities van de partij reiken uiteindelijk veel verder. “Onze doelstelling is een honderd procent islamitische staat. Al bedoelen we daar niet mee dat we bijvoorbeeld de hoofddoek willen verplichten”, verklaart het Anderlechtse gemeenteraadslid Redouane Ahrouch en tevens penningmeester van de partij aan de kranten van Het Mediahuis. Die doelstelling moet verwezenlijkt worden “zonder te raken aan de Belgische grondwet”, klinkt het.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/partij-islam-wil-islamitische-staat-in-belgie-en-vrouwen-en-mannen-apart-op-de-bus~a57dec7d/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Partij Islam wil islamitische staat in België en vrouwen en mannen apart op de bus

 1. Wouter Eenhoorn // april 6, 2018 om 13:35 //

  En ze zullen erin slagen.

  Liked by 1 persoon

 2. Landje pik. Elke keer weer een klein stukje erbij en nooit iets teruggeven.

  Liked by 1 persoon

 3. bp633livenl // april 6, 2018 om 14:25 //

  Mieter dat islamgespuis toch het land uit.
  Die willen de democratie omverwerpen dus vooral die partij om te beginnen moet verboden worden.
  waarom gebeurd dit niet !!!!

  Liked by 1 persoon

 4. Willem // april 6, 2018 om 15:27 //

  Als het nu nog niet duidelijk is dan weet ik het niet meer. Wanneer worden wij, onze leiders, eens wakker? De moslims/islam zijn/is hier niet om te integreren, maar om de boel over te nemen, te veroveren, de sharia in te voeren en ons tot hun slaven te maken, zie op de site van Antivenin het verhaal van de moslimbroederschap : Het Project !!!. Het is niet anders. Dit wordt op elk niveau geprobeerd d.m.v. taqiyya, kitman, tawriya en murana. Auto branden, haat imams, diefstal, bedreigingen, verkrachtingen, infiltratie in de politiek, de gemeenteraad en burgemeester belazeren, overal halal, niqabs op straat en hoofddoekjes voor kinderen, zuigen en trekken, namen van straten proberen te veranderen omdat onze voorouders slecht waren, bloed op hun handen hebben. Wat wel mag natuurlijk is een moskee de naam geven van mehmet, de veroveraar van Constantinopel, die vrouwen en kinderen op grote schaal liet afslachten, maar ja, dat houden ze gemakshalve toch even achterwege, want dat heeft natuurlijk niets met de islam, de religie van vrede, te maken. Europa, wordt wakker en sta op. Realiseer je dat er maar 1 islam is, zie erdogan en gooi ze er allemaal uit anders wordt het burgeroorlog, dan is het niet een kwestie van of, maar wanneer de pleuris uitbreekt.

  Liked by 2 people

 5. polderboy // april 6, 2018 om 15:30 //

  Rutte vindt: “Als ze zich maar aan de wet houden.”
  En de Turkse pooier Saban de Nederlandse vrouwen martelde dan? “Die houdt zich aan de Turkse wet, dus ook aan de wet,” volgens Rutte.
  En als ze de sharia willen? “Dan moet dat kunnen.” volgens Piet Hein Donner.

  Verhofstadt had het nog in zijn vierde manifest over gelijke “normen en waarden”, maar daar toonde hij zich ook erg vijandig tegen het “bekrompen” volk hier, waar de door hem geprezen chaos theorie dat volk hier naar een betere technisch volmaaktere wereld zou leiden.

  Die geldende normen en waarden van dat “bekrompen”volk hier schat het bestuur dus absoluut niet hoog in.
  Rutte maakt het niks uit. Piet Hein Donner ziet net zo goed sharia. En Verhofstadt walgt zelfs van het bekrompen volk hier, en dus ook wel hun bekrompen normen en waarden.

  De toekomst van onze kinderen ziet er buitengewoon belabberd uit met deze bestuurders.

  Liked by 2 people

 6. antiislamnu // april 6, 2018 om 21:35 //

  Molenbeek
  De Tweet bekijken van @SamvanRooy1: https://twitter.com/SamvanRooy1/status/926530377711259648?s=09

  Like

 7. De nationaliteit waarmee men de moslim bepaald, is niet de nationaliteit van een macht/staat.De nationaliteit van de moslim is zijn geloof.De moslim kan geen vaderland hebben, behalve dat waar ideologie van Allah regeert.Mohammeds eigen leven moet voor moslims als voorbeeld te dienen,de Koran vermeld dit 91 keer. ..https://zlj13051967.wordpress.com/2018/04/07/de-massale-immigratie-in-west-europa-onder-de-vlag-van-de-islam-gaat-steeds-meer-aanleiding-geven-tot-een-etnische-burgeroorlog/

  Liked by 1 persoon

 8. De dag breekt aan dat Радован Караџић en Ратко Младић ook in het Westen als onverzettelijke helden worden gezien die hun leefgebieden niet lieten islamiseren om hun volk tot tweederangs burgers in eigen streek te laten verworden zo dit niet zou worden afgeperst, verdreven en uitgemoord op soortgelijke wijze als dat in Kosovo en Noord Cyprus plaatsvond.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Party Islam wants Islamic state in Belgium and women and men separately on the bus – Gjergj Shqipëria-Skender Jashari

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s