Nieuw

Hongaarse minister-president belooft het land te redden van de moslims

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij. Rechts: "Koning Jan III Sobieskie van Polen tijdens de strijd tegen de Ottomaanse Turken in Wenen, in 1683.

Verkiezingen in Hongarije – Premier Viktor Orbán zal naar verwachting een derde ambtstermijn behalen wanneer de Hongaren zondag naar de stembus gaan. Tijdens de verkiezingscampagne heeft hij zichzelf afgeschilderd als degene die de christelijke waarden en cultuur van Hongarije “zal redden” van de toestroom van islamitische migranten, schrijft Reuters.

In de verkiezingscampagne van de regeringspartij Fidesz wordt de in Hongarije geboren Joodse financier George Soros aangewezen als de schuldige achter een geheim plan dat erop gericht is om Hongarije te overspoelen met een groot aantal islamitische migranten. Soros verwerpt dit als pure conspiratie.

– De regering beweert een vijand buiten Hongarije te hebben, genaamd migratie of Soros. De boodschap is dat ze Hongarije willen aanvallen en dat Fidesz de enige politieke macht is die de natie kan beschermen, zegt Róbert László van de denktank Political Capital in Boedapest.

– De meeste Hongaren geloven niet in deze propaganda, maar de kiezersbasis van Fidesz heeft de neiging om het wel te doen, en voor hen is Orbán de enige die het land kan redden, voegt hij eraan toe.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Hongaarse minister-president belooft het land te redden van de moslims

 1. Tijl Uylenspiegel // april 6, 2018 om 15:19 //

  “De meeste Hongaren geloven niet in deze propaganda” aldus onderzoeksbureau List & Bedrog

  Liked by 2 people

 2. bp633livenl // april 6, 2018 om 16:54 //

  Waarom gaat Orban dan voor de derde keer winnen als de meerderheid van de Hongaren niet
  in hem geloven ????
  Ik geloof al langer niet meer in onderzoeksbureaus.

  Liked by 2 people

 3. Ik eis per direct een referendum om de enig échte Europese leider Viktor Orbán óók de leiding over óns land te geven. Laten we coulant zijn naar rubberen rutte: hij/zij en z’n kabinetskliek krijgt een vrijgeleide naar mutti merkel om uit te huilen.

  Liked by 3 people

 4. William Vandergast // april 6, 2018 om 18:47 //

  Elk weekend zitten staduims vol met supporters die zich de keel uit hun lijf schreeuwen ter aanmoediging van voetbalclubs waar de minderheid van spelers uit Europa komt. Later gaan ze bier drinken in hun blank supporterscafé en zijn ze plots de grootste raciale critici (om het PC uit te drukken). Europeanen zijn weekdieren, Zeeuwse mosselen. Wij stemmen voor mossel noch vis omdat we bang zijn.
  Wees gerust, Hongaren weten voor wie te stemmen. De Russen hebben het ooit geweten, de EU zal het ooit te weten komen. In sommige landen kan je het niet maken te zijn zoals wij zijn in ons corrupt laag landje. Dat is mijn hoop en vertrouwen.

  Liked by 3 people

 5. Feniks // april 6, 2018 om 19:03 //

  Orban komt uit de school van Soros en weet precies waar ie het over heeft.
  Soros en nazaten zijn de pest voor deze wereld.

  Liked by 3 people

 6. ik denk dat Soros zoals EU parlement ook de media in handen heeft .want ik heb daar nog niets slecht over gelezen of gehoord over de grootste bandiet van deze planeet

  Liked by 1 persoon

 7. sudare // april 7, 2018 om 17:50 //

  Tot nu toe goed gelukt. Nu wel poot stijf houden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s