Nieuw

History teach us that migration is a ticking time bomb

A fairy-tale attitude makes us believe that we are one extended human family. Facts teach us that quite the contrary is true. Human national, religious or cultural groups compete and combat each other. This is determined by our biological constitution and history is a long record confirming that such is the case. Only those who live in cloud cuckoo land will set down to bend the natural forces to make them conform to their I-have-a-dream fantasy.

1938 saw the so called Sudetenland crisis which was resolved by means of the Munich Agreement. Czechoslovakia had to cede huge chunks of its territory to Germany. Why did it have to do it? Because those huge chunks were inhabited by Germans. Why were they inhabited by Germans? Did Czechoslovakia conquer though em from Germany? Nay, these territories were parts of ancient, medieval Czech principality, then kingdom. So how did it come about that Germans began to inhabit those provinces? Oh, the answer is simple. They settled them.

Gefira >>

Copy-right dus helaas niet voor in de header, maar ik mocht hem natuurlijk wel twitteren:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s