Nieuw

Geert Wilders: Anarchie in Amsterdam. Zet desnoods het leger in!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Geert Wilders: Anarchie in Amsterdam. Zet desnoods het leger in!

 1. Nu zal groenlinks wel weer het plan van stal halen om Amsterdam af te scheiden van de rest van Nederland nu Wilders dat gezegd heeft, net zoals de vorige keer toen ze dat plan ook voorstelden als de PVV de verkiezingen zouden winnen.
  Dan hoeft Pechtold ook niet te emigreren naar een ver land maar kan hij gewoon in Amsterdam terecht.

  Like

 2. Waarom zegt Geert niet gewoon ,dat Illegaliteit strafbaar en verboden is ,en het “kraken van woningen ook ,en eist van de burgemeester ,dat hij zich van zijn taak “kwijt ,en onmiddellijk ingrijpt ,hoezo het leger , hebben wij dan geen politie en ME meer ?@Paniekvoetbal

  Like

 3. Frauke de Hond // april 6, 2018 om 12:22 //

  De hel barst los en is dan niet meer te stuiten. Dit schorem met de nieuwste mobieltjes trekken de rest van dit tuig aan. Waarom grijpt er niemand in , waar is die lachende bekverkrachtende R*tte nou ? Oorspronkelijke inwoners lopen ernstig gevaar , doe iets !

  Liked by 1 persoon

 4. @zwartschakel
  De Amsterdamse politie heeft als hoogste commandant de Burgemeester en laat dat nou net die zak en moslim aars likker van een v.Aartsen zijn. Vandaar dat leger, snap je? Dus niks paniek.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik heb mijn woning in Amsterdam-Zuid verkocht met 60 duizend € verlies . Moslim achternamen op de straatdeur hebben de kopers laten schrikken. In een huurwoning heb ik het gevoel dat ik snel weg kan. De ratten kruijpen overal.

  Like

 6. Henk, je had ook je eigen naam op de straatdeur moeten zetten.
  Wie gaat er nou mossel achternamen op ze deur zetten.

  En je kan inderdaad snel weg uit en huurwoning.
  Je krijgt alleen nooit meer een andere woning, of je moet het geduld kunnen opbrengen om 15- 20 jaar op een wachtlijst te staan.

  Like

 7. Frauke de Hond // april 6, 2018 om 13:10 //

  Like

 8. zwartschakel dat kan gewoon hoor het leger inzetten desnoods. Dat hebben ze bij fort Pannerden toentertijd ook gedaan. Zowel politie als leger die dat fort ontruimt hebben

  Liked by 1 persoon

 9. bp633livenl // april 6, 2018 om 14:38 //

  Natuurlijk hoort het leger ingezet te worden want van de politie en slappe hap van Aartsen hoef je helemaal niks te verwachten.

  Like

 10. Door Blondemevrouw
  Uitgeprocedeerde invasiërs moeten ons land zo spoedig mogelijk verlaten. Zij zijn hier illegaal en Nederland is hen niets verschuldigd. Toch denken de linkse elites hier anders over. Net als hun – voornamelijk islamitische – invasievrienden hebben zij het niet zo hoog op met de Nederlandse rechtsstaat en Nederlandse wetten.
  http://www.dutchfreepress.nl/illegale-criminelen-beschermd-door-linkse-elite/

  Like

 11. bp633livenl // april 6, 2018 om 14:40 //

  Trump raadplegen want die weet hoe je een muur kan plaatsen om het ghetto Islamsterdam.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // april 6, 2018 om 15:16 //

  Wat ik nog mis is waarom van Aartsen als interim burgemeester niet uit zijn taak ontheven wordt, het volstaat niet dat hij er zich op beroept de wens van het college uit te voeren, een burgemeester heeft ook zijn eigen verantwoording en als illegalen complete buurten onveilig maken, inbreken in bewoonde huizen en ga zo maar verder dan moet er ingegrepen worden.
  De gewone burger heeft recht op bescherming en al helemaal als het om uitgeprocedeerde en daardoor dus illegalen gaat.

  Liked by 1 persoon

 13. Like

 14. Like

 15. Zwartschakel.
  Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat je niet in de realiteit leeft doch jaren lang bij je ouders in ’n fles op sterk water hebt gestaan.
  Mag natuurlijk, maar als je over Wilders wilt oordelen raad ik je aan eerst de gebeurtenissen van de afgelopen jaren, die tot deze absolute onleefbare wantoestanden in Amsterdam hebben geleid, te bestuderen.

  Hoe is dat eigenlijk in zo’n fles…?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s