Nieuw

Criminaliteit bij niet-Europeanen 6 maal hoger dan bij Belgen

Niet-Europese vreemdelingen zijn zes maal meer vertegenwoordigd in de criminaliteitsstatistieken dan Belgen. Dat blijkt uit cijfers die Filip Dewinter opvroeg bij minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon.

Uit cijfers betreffende het aantal verdachten van misdrijven in 2016 blijkt dat van de 235.844 feiten er 72.146 op het conto kwamen van vreemdelingen. Europese vreemdelingen tekenden verantwoordelijk voor 18,2 procent van de misdrijven, terwijl dat voor niet-Europeanen 15,9 procent bedraagt. Kortom: meer dan één op drie vermoedelijke daders is dus vreemdeling.

De cijfers zijn nog veelzeggender wanneer men het aantal vermoedelijke daders afweegt ten opzichte van hun aandeel in de bevolking. 

Vlaams Belang >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Criminaliteit bij niet-Europeanen 6 maal hoger dan bij Belgen

 1. bp633livenl // april 6, 2018 om 18:14 //

  Je zou het toch niet verwachten, hè.

  Like

 2. skeeter // april 7, 2018 om 01:18 //

  we hadden geen idee…….

  Like

 3. Scrutinizer // april 7, 2018 om 19:50 //

  Ik ben nogal diep ingevoerd in de Chinese gemeenschap en herken dit totaal niet.
  Ik had dan ook liever gezien dat men de zaken nauwer en daarmee concreter formuleert.
  “Niet-europeanen” is nl. nogal stigmatisrend voor al die ijverige en niet criminele Chinezen.
  Stel dat uit de statistieken zou blijken dat het specifiek om Eskimo’s gaat, dan had ik graag dat men dat ook zo bericht. Zo voorkomt men dat overige niet-europeanen waaronder dus die verdienstelijke Chinezen nodeloos een slechte reputatie krijgen omwille van die criminele eskimo’s. Als ik Chinees was, ik zou klacht indienen tegen de staat voor het zaaien van haat jegens “non-eskimo-niet-europeanen”.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s