Nieuw

Zweden Democraten het grootst bij jongeren

Screenshot Facebook

De Zweden Democraten (SD) zijn nu de grootste partij voor de Zweden in de leeftijdsgroep van 18 tot 34, volgens een nieuwe opiniepeiling onder jongeren in heel Europa. Ook in andere leeftijdsgroepen komt SD er goed uit, onder meer bij de ouder dan 55 jaar staat SD op de tweede plaats.

De steun van ouderen komt deels door het toenemende aantal Zweedse gepensioneerden die dakloos zijn geworden door woningtekorten als gevolg van de massale immigratie.

De Zweedse staatstelevisie, SVT, heeft met verschillende gepensioneerden gesproken die dakloos zijn geworden in Stockholm en zeggen dat ze nu overwegen om voor het eerst op SD te stemmen om hun huidige situatie te veranderen. Veel gepensioneerden zeggen dat ze teleurgesteld zijn over het huidige immigratiebeleid van de regering.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/04/04/anti-mass-migration-sweden-democrats-first-young-voters/amp/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6925 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweden Democraten het grootst bij jongeren

 1. antiislamnu // april 5, 2018 om 12:08 //

  Weer een verhaal over super achterlijke mensen die scheidbaar niet weten waar de partij waar ze op stemmen voor staat of wat de gevolgen zijn van hun keuze.
  Laat ze maar creperen buiten in de kou en de asielparasieten zitten lekker gratis bij de kachel in hun sociale huurwoningen.
  Geen medelijden met debieltjes die hun eigen land verwoesten.

  Liked by 1 persoon

 2. ….”de steun van ouderen komt deels door het toenemende aantal Zweedse gepensioneerden die dakloos zijn geworden door woningtekorten als gevolg van de massale immigratie.”…….
  .
  Tja,…daar zit je dan als zijnde ‘gut-mensch’ .
  Jarenlang stemmen op de ‘gut menschen partijen’,……….om vervolgens in een kartonnen doos onder de brug te belanden.
  Hopelijk is het ‘gut-menschen’ gevoel niet helemaal weggeëbd, zodat zij zich in ieder geval nog kunnen ‘warmen’ aan het goede gevoel van het offer dat zij brachten. Het was tenslotte voor het goede doel. Je weet ‘zelluf’ !

  Namens Hakim, Fatima, Omar en Yusuf, nogmaals hartelijk dank!

  Liked by 2 people

 3. bp633livenl // april 5, 2018 om 22:20 //

  eigen schuld dikke bult.
  Er zijn verkiezingen genoeg geweest [ net als bij ons trouwens ] om niet op de verkeerde partijen te stemmen en toch deden ze het steeds weer, het achterlijke stemvee.
  En nu is het te laat want de vijand is al massaal binnengehaald door de regeringen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s