Nieuw

Tegen deze totalitaire cultuurmarxistische coalitie – Roelof Bisschop (SGP): Stop staatsgeleide genderindoctrinatie!

In de Emancipatienota grijpt minister Van Engelshoven naar alle klassieke totalitaire middelen om de burgers haar genderbeleid op te dringen.

De Emancipatienota van het kabinet staat bol van fundamentele genderdogma’s. De minister toont zich voorstander van wat tot voor kort genderneutraliteit heette, maar nu ineens genderdiversiteit moet heten. Dat bekt lekkerder. Volgens het kabinet  is dat de vrijheid om zelf zich naar believen een seksuele identiteit aan te meten. Die vrijheid zou bekneld worden door opgelegde druk waarvan mensen zelf zich vaak niet eens bewust zijn. Burgers moeten dus genezen worden van iets wat zij zelf niet als probleem ervaren, maar waarvan de overheid als grote broer de waarheid doorziet.

Volkskrant >>

Het komt rechtstreeks uit de koker van de cultuurmarxisten die het inzetten met als doel om het Vrije Westen te vernietigen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Tegen deze totalitaire cultuurmarxistische coalitie – Roelof Bisschop (SGP): Stop staatsgeleide genderindoctrinatie!

 1. Frauke de Hond // april 5, 2018 om 20:56 //

  En onderwijl spelen er zich dubieuze zaken af waar je vrijwel niemand over hoort spreken.
  De vele doden die de afgelopen winter vielen. Het astma fonds dat zijn naam enige tijd geleden wijzigde in long fonds,de nep spinnewebben { polymeer}veroorzaakt door chemtrails. die bij mist overal zitten en vast een bedoeling hebben. Hordes met verwarde Nederlanders die al dan niet opgesloten en gedrogeerd dienen te worden. Het gevaar komt niet uit één hoek maar komt overal vandaan.Ons wordt verteld dat dit eenvoudige vliegtuigen zijn … Slaap lekker, mensen, er gebeurt niets! Van de witte strepen achtergelaten door vliegtuigen die giftige chemicaliën op onze hoofden spuiten, transformerende onze mooie blauwe luchten in melkachtige plafonds, het Haarp-programma, officieel ontworpen om langeafstandscommunicatie mogelijk te maken, maar gebruikt voor vele andere doeleinden … ze liegen overal over. De tijd die misgaat, de herhaalde meteorologische rampen, vanwege CO 2 echt? Gederubriceerde documenten van het leger, berouwvolle experts, eerlijke wetenschappers praten over klimaatoorlog. Wat een betere wapens dan die verborgen onder natuurlijke fenomenen!
  Velen van ons hebben gehoord over de verschillende CIA-ervaringen, allemaal gruwelijker dan de anderen. Maar hoevelen weten dat ze gewone mensen treffen, dat we allemaal het slachtoffer zijn van bacteriologische wapens, implantaten, nanodeeltjes, genetische mutaties, mentale manipulaties, blootgesteld aan de angstaanjagende perspectieven geopend door transhumanisme en eugenetica die de doel van onze elites? Als we ons er niet tegen verzetten, zullen deze nieuwe technologieën ten dienste van de machtigen ons morgen de beste pionnen maken, de ergste slaven.
  Min of meer geheim, deze projecten hebben allemaal een humanitair alibi: honger in de wereld, opwarming van de aarde, gezondheid, ecologie, veiligheid … In werkelijkheid gehoorzamen ze allemaal het plan van een oligarchie die niet geen behoefte meer aan al deze ‘nutteloze eters, zoals de leden ons in privé noemen, en die openlijk probeert de mensheid terug te brengen tot 500 miljoen mensen. De grootste genocide in de geschiedenis is in volledige desinformatie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s