Nieuw

Seksschandaal kost Oxfam duizenden donateurs

Foto: Een Oxfam staflid helpt om nieuw ontvangen artikelen van een familie mee naar huis te nemen in UN House, Juba. Bron: Wikimedia Commons, Auteur: Anita Kattakuzhy/Oxfam.

Na het seksschandaal in Haïti heeft Oxfam Novib duizenden donateurs verloren. Dat zijn er veel meer dan aanvankelijk gedacht.

Volgens directielid Ton Meijers is de schade groot. ,,In de eerste week waren het zo’n 1.700 opzeggingen, nu zitten we dichter tegen de 7.000 aan.” Oxfam Novib had in Nederland bijna 330.000 donateurs en kreeg jaarlijks zo’n 40 miljoen giften, waaronder erfenissen. Hoeveel donateurs de organisatie exact hebben verlaten én hoeveel geld daarmee verloren gaat, zegt Oxfam nu niet te weten. In juni wordt dat getal in het jaarverslag gemeld. De hulporganisatie probeert afgehaakte donateurs met persoonlijke telefoontjes en brieven terug te winnen.

Lees verder:

https://www.ad.nl/binnenland/seksschandaal-kost-oxfam-duizenden-donateurs~aa2c522c/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Seksschandaal kost Oxfam duizenden donateurs

  1. skeeter // april 5, 2018 om 16:26 //

    7000 is dus een druppel op de 40miljoen giften, hoop dat ze kapot gaan maar lijkt er nog lang niet op.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s