Nieuw

Oostenrijk verlengt grenscontroles

Foto: Redevoering Herbert Kickl bij Volksfest Wieselburg (29. Juni 2017). Screenshot YouTube FPÖ TV.

De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Herbert Kickl van de FPÖ-regeringspartij, zegt in een verklaring aan de media dat het de strenge grenscontroles van het land met nog eens zes maanden zal verlengen wanneer de huidige periode in mei afloopt.

Oostenrijk introduceerde strenge grenscontroles in verband met de asielcrisis van 2015, zoals in Zweden en veel andere EU-landen, en heeft deze, net als Zweden en andere landen, steeds weer verlengd, zodat ze momenteel meer als permanent dan tijdelijk worden beschouwd.

Naast de massale migratiestromen, voert de meerderheid van deze landen nu de dreiging van moslimterrorisme aan als reden om de strengere grenscontroles te handhaven.

Bron:

https://diepresse.com/home/innenpolitik/5399754/Kickl-an-die-EU_Binnengrenzkontrollen-ab-11-Mai

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Oostenrijk verlengt grenscontroles

  1. Frauke de Hond // april 5, 2018 om 14:54 //

    Interessant als je de pensioen=gerechtigde leeftijd hebt…
    https://eigenhuishongarije.nl/

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s