Nieuw

Obama State Dept used taxpayer dollars to fund George Soros group’s political activities in Albania, watchdog group says

The Obama administration sent U.S. taxpayer funds to a group backed by billionaire George Soros to fund left-wing activities in Albania, a conservative watchdog group says.

The group, Judicial Watch, obtained 32 pages of records from the Justice Department this week through a May 2017 Freedom of Information Act (FOIA) lawsuit against the State Department and U.S. Agency for International Development (USAID.)

The new documents show USAID funds were sent through the agency’s Civil Society Project to back Soros’ left-wing “East West Management Institute” through USAID’s “Justice for All” campaign. USAID provided $8.8 million in 2016 to that campaign.

Fox News >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s