Nieuw

Gewelddadige aanval buiten Turks restaurant

Screenshot YouTube.

Een gigantisch gevecht brak uit voor het populaire restaurant Arabian Nites in Birmingham. Schokkende beelden laten zien hoe een bende onder andere met dranghekken smijt. Twee uur later werden er uit een voorbij passerende auto schoten afgevuurd op het restaurant.

De politie werd zondagnacht kort na twee uur naar  de Arabian Nites in Birmingham opgeroepen. Bewakingscamera’s hebben het chaotische gevecht met ongeveer 20 betrokkenen vastgelegd.

In de videoclip kun je zien hoe een bende met afzettingen een andere gang aanvalt, en beveiligers buiten het restaurant met trappen, slagen en dranghekken belagen. Volgens de politie zou een auto een paar uur later voorbij zijn gereden en naar het restaurant zijn geschoten.

Het is niet de eerste keer dat de politie wordt opgeroepen naar het Turkse restaurant Arabian Nites, dat in de loop der jaren een populair verblijfplaats is geworden voor de Premier League-spelers. Floyd Mayweather bezocht het restaurant in 2016, hetzelfde jaar waarin de eigenaar van de club werd beschuldigd van een poging om vier krokodillen te kopen.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5567239/Thugs-use-metal-crowd-barriers-weapons-brawl-outside-shisha-lounge-drive-shooting.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Gewelddadige aanval buiten Turks restaurant

 1. Mischien even de naam wijzigen in Arabian Rites ( Arabische rituelen )

  Like

 2. en weg is mijn reactie.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // april 5, 2018 om 22:25 //

  Dit zijn geen tafel manieren

  Like

 4. trebor2110 // april 5, 2018 om 22:41 //

  Shisha lounge nou dan weet je het wel ,staat er in de link van daily , maar er hangen genoeg cameras , ziet er wel een beetje achterbuurts uit zal wel een criminele bende zijn .

  Like

 5. trebor2110 // april 5, 2018 om 22:48 //

  Birmingham shisha lounge forced to close for one night over ‘suspicious activity’
  https://www.birminghammail.co.uk/news/midlands-news/birmingham-shisha-lounge-forced-close-12746623
  ByNick McCarthy
  17:53, 15 MAR 2017UPDATED12:16, 16 MAR 2017

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // april 5, 2018 om 23:10 //

  Kortgeleden werd zo’n beetje de laatste kroeg in de buurt omgetoverd tot shisha-lounge, voorheen zat er zelden iemand en nu zo mogelijk nog minder. Geen idee hoe het elders is maar ik geloof niet dat het een doorslaand succes is.

  Like

 7. Moslims willen moslims uitroeien die er niet om welke reden ook bij passen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s