Nieuw

Facebook Labels All Breitbart Stories ‘Intentionally Misleading’ with Wikipedia Pop-Up

Facebook is displaying a link to Wikipedia’s smear-job description of Breitbart News next to all Breitbart articles shared on the site. The linked Wikipedia article describes Breitbart as a “far-right site” that publishes “falsehoods, conspiracy theories, and intentionally misleading stories.”

The social network, which has been under pressure from Democrats and the mainstream media since the election of Donald Trump in 2016, has added a button marked “about this article” next to all posts linking to Breitbart News pieces on the site. Currently only viewable for American users, the button brings up a pop-up screen that displays Wikipedia’s misleading description of Breitbart News.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s