Nieuw

EU-vluchtelingendeal met Turkije op instorten – omdat EU-landen zich verzetten

We hebben het over de genocidale terreurdeal die Mark Rutte met Turkije gesloten heeft waar de VVD zich al drie jaar mee op de borst klopt en ze heel Europa mee chantabel gemaakt hebben voor de fascist uit Ankara en hem ondertussen miljarden toeschuiven, omdat Mark te laf was zijn eigen grenzen te bewaken omdat hij dat racistisch vindt en zijn globalistische overlords hem dat verboden hebben.

The Express schrijft:

Duitsland en Frankrijk sputteren tegen over het betalen van £ 2,6 miljard aan Turkije om te betalen voor de kosten van vluchtelingen die in het land verblijven – en hun onwil zou de hele deal in gevaar kunnen brengen.

Volgens de vorig jaar gesloten overeenkomst moet de EU Turkije, onder leiding van president Tayyip Erdogan, 5,2 miljard pond betalen voor humanitaire (humanitair in combinatie met Erdogan, als je dat uit je bek krijgt ben je kwaadaardig, Fub) en andere projecten die erop gericht zijn het aantal migranten, voornamelijk uit Syrië, die Europa proberen binnen te komen, te verminderen.

De helft van het geld is al betaald, maar volgens de Duitse krant der Spiegel hebben Duitsland en Frankrijk samen met Oostenrijk, Zweden, Denemarken en Finland de Europese Commissie schriftelijk verzocht het resterende bedrag volledig uit de centrale EU-begroting te betalen.
De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, zou dit idee echter hebben verworpen.

In de krant staat: “Het geld van de overeenkomst tussen de EU en Turkije zou eigenlijk moeten worden gebruikt om scholen en ziekenhuizen te financieren – maar tot nu toe is er niet veel gebeurd.” (daar horen we de VVD dan weer nooit over, Fub)

(Turkije bouwt wel scholen in het zojuist etnisch gezuiverde Afrin nadat ze daar ziekenhuizen gebombardeerd hebben, en Mark Rutte is medeplichtig, Fub:)

“De EU-landen beschuldigen Turkije ook van een gebrek aan transparantie.

“Terwijl Ankara volgens interne documenten een derde tranche plant, ook al is de tweede nog niet eens overgemaakt, bespreken sommige lidstaten hoe ze van de vluchtelingenovereenkomst af kunnen komen. (iedereen vindt de deal van Rutte kut, Fub)

“Als de overeenkomst inderdaad afloopt, zou dit kunnen leiden tot een toename van het aantal vluchtelingen in West-Europa.”  (verdedig dan verdomme zelf eens een keer je grenzen, al die EU-landjes samen hebben een enorme marine, als je dan zo graag een EU leger wilt, laat dan eens zien dat je het waard bent, creëer draagvlak, Fub)

De eerste betaling was zodanig gestructureerd dat een derde afkomstig was uit de EU-begroting en twee derde uit de lidstaten, in verhouding tot hun omvang en economische kracht.

(ondertussen gaat de EU gewoon door met zelf de grens openzetten voor elke mohammedaan die een paspoort krijgt van Erdogan, dus het is allemaal gelul, Fub:)

Duitsland betaalde het meest – iets minder dan 440 miljoen pond.

De Commissie van de heer Juncker wil dat de tweede betaling op dezelfde manier wordt gefinancierd als de eerste.

Maar volgens een intern document van de EU dat door der Spiegel is geraadpleegd, zijn verschillende landen hiertegen gekant.

Naar verluidt heeft een vertegenwoordiger van de Duitse regering tijdens een vergadering van het uitvoerend comité van de Commissie gezegd dat het besluit over een tweede tranche pas moet worden genomen nadat de verschillende projecten die met Turkije zijn overeengekomen, met geld uit de eerste tranche zijn voltooid.

Vorig jaar beweerde de heer Erdogan dat zijn land minder dan 160 miljoen van de beloofde 2,6 miljard pond had ontvangen – zes maanden na de oorspronkelijke overeenkomst.

Meer recentelijk heeft het Turkse ministerie van EU-zaken verklaard dat “wanneer de behoeften van Syriërs in aanmerking worden genomen, het heel duidelijk is dat de EU veel sneller aan haar verplichtingen moet voldoen”.

Turkije herbergt nu naar schatting 2,5 miljoen Syrische vluchtelingen die ontheemd zijn geraakt door gevechten in hun door oorlog verscheurde land.

(je steekt eerst je buurland in de hens, en als dat dan tot vluchtelingen leidt, laat je dat de Duitse belastingbetaler betalen en ondertussen is het het Duitse militair-industrieel complex dat de tanks aan Turkije levert om de Koerden mee te beschieten, Fub)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on EU-vluchtelingendeal met Turkije op instorten – omdat EU-landen zich verzetten

 1. Mauser // april 5, 2018 om 14:11 //

  Erdogan and his EU friends will devastate Europe. With the help from Mohammed and his invaders we will have nothing but slavery, pedophiles and dead. That’s why I don’t want children, I can’t pay safe elite schools for them. Europeans should organize and demand their rights instead of throwing their young girls to the wolves.

  Liked by 2 people

 2. J v d Waerdt // april 5, 2018 om 16:10 //

  1 woord , WAANZIN

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // april 5, 2018 om 23:22 //

  Deal opzeggen en buitengrenzen hermetisch afsluiten werkeloze zat daar ik Italië en Griekenland die onder leiding van het leger ingezet kunnen worden

  Like

 4. bp633livenl // april 6, 2018 om 00:28 //

  Als we willen komt er geen muis meer Europa binnen maar de EU wil nu eenmaal Europa vernietigen dus zijn er geen grenzen want dat zou de vijand tegenhouden en dat zouden we niet moeten willen met z’n allen, toch?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s