Nieuw

Erkenbrand: Een reactie op het NCTV-rapport

Het werkelijke gevaar voor een vrije democratie

Recent publiceerde de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), een instantie van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, het 47ste Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland (DTN 47). In het nieuwsbericht van de Rijksoverheid over dit rapport worden drie organisaties genoemd.

Erkenbrand

Naast ISIS en het Diyanet wordt er nog een organisatie genoemd in het nieuwsbericht. Volgens de NCTV past Studiegenootschap Erkenbrand namelijk in het bovenstaande plaatje. Hiernaast kiezen de Rijksoverheid en verschillende media ervoor om Erkenbrand op dezelfde wijze te portretteren in hun berichtgeving.

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Erkenbrand: Een reactie op het NCTV-rapport

 1. Je kunt het eens of oneens zijn met de denkbeelden van Erkenbrand. Maar hoe is het mogelijk, dat de AIVD van mening is dat Erkenbrand een gevaar vormt voor de democratische rechtsorde ? Waarin schuilt dat gevaar en wie schrijft er nou eigenlijk bij de AIVD zulke onzin ?

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // april 5, 2018 om 22:38 //

  …zelf denken, kritisch zijn en vragen stellen betreffende verklaringen van de overheid zijn meer dan genoeg reden om staats gevaarlijk te worden genoemd, net als lidmaatschap van politieke partijen zelfs al zijn deze “democratisch” verkozen.

  Dus kort gezegd, sta je voor openheid, eerlijkheid en vertik je het klakkeloos alles aan te nemen dan ben je een gevaar voor de staat. ….moslims hebben ook zoiets van een verbod tot onderzoeken of vragen stellen of filosoferen, een soort voorbehoedsmiddel tegen vrijheid en het ontwikkelen van geestelijke vermogens…….

  De angst dat alle leugens boven komen is groot bij overheid en Islam….

  Like

 3. Dick Schoof ,en Ferdinant Grapperhaus , hebben beiden gelogen , over dat het OM ,geen kans ziet Fawaz te vervolgen ,het is door geen van beiden ooit besproken met het OM ,dus Grapperhause heeft ook nog eens de “kamer voor gelogen , het OM ,had Fawaz immers onder een vergrootglas” gelegd , maar ziet geen kans om hem te vervolgen ? bron Nieuwsuur .

  Liked by 3 people

 4. Overheid en eerlijkheid zijn zaken die niet samen gaan. De staat legt bewust een rookgordijn. Verkiezingsprogramma’s zijn het grootste nepnieuws. We betalen honderden miljoenen of misschien wel miljarden aan veiligheid die toch niet te garanderen is. Simpel omdat de overheid dat niet kan en wil. In stand houden van instituten met incompetente vriendjes.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s