Nieuw

De Oostenrijkse conservatieve leider Sebastian Kurtz verbiedt islamitische hoofddoeken op kleuterscholen en lagere scholen

Sebastian Kurz. Foto: Kremlin.ru.

De nieuwe wet krijgt de titel “Kinderbeschermingswet” en moet garanderen dat alle kinderen, zowel meisjes als jongens, dezelfde voorwaarden krijgen in hun leven.

In een recent radio-interview verklaarde de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz dat de regering van het land de opkomst van parallelle samenlevingen probeert tegen te gaan, inclusief het dragen van islamitische hoofddoeken op kleuter- en basisscholen.

– Het versluieren van kleine kinderen is iets dat absoluut geen plaats heeft in ons land, zei Kurz.

Als de overheid krijgt wat zij wenst, zal dit worden verboden met betrekking tot het voorkomen van discriminatie op jonge leeftijd.

De motie zou vóór de zomer moeten worden ingediend en is ook gericht op het tegengaan van een “ongewenste ontwikkeling op het gebied van de politieke islam”.

Om de wet erdoor te krijgen moet de regering de oppositiepartij meekrijgen.

Zes maanden geleden werd een algemeen maskeerverbod opgelegd op openbare plaatsen in Oostenrijk. Sindsdien zijn ongeveer 50 mensen vervolgd.

Bron:

http://www.thegatewaypundit.com/2018/04/austrian-conservative-leader-sebastian-kurtz-bans-muslim-veils-in-kindergarten-and-grade-schools/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6925 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on De Oostenrijkse conservatieve leider Sebastian Kurtz verbiedt islamitische hoofddoeken op kleuterscholen en lagere scholen

 1. Fransdo // april 5, 2018 om 20:22 //

  Eens komt het verstand!

  Liked by 1 persoon

 2. Het zal niets aan de meisjes veranderen.
  Na hun 10de dragen ze als nog een hoofddoek, en het veranderd ook niets aan de manier van opvoeden.
  We zien het alleen niet meer omdat ze dan tot hun 10de geen hoofddoek dragen.
  Een totaal verbod moet er komen, voor iedereen.
  Maar ook al komt die er, het veranderd niets aan de instelling en mentaliteit van de bewoners.

  https://fenixx.org/2018/03/31/oostenrijk-heeft-50-boetes-opgelegd-wegens-overtreding-van-de-burqa-ban-wet-in-zes-maanden/

  Like

 3. Fransdo // april 5, 2018 om 20:48 //

  Ik ben bang Bert dat je gelijk hebt. Maar als dat er door komt, is het misschien een begin. Niet mee eens? De grens is die kant op. Het zijn in feite Linkse tactieken. Ook hier begon het eens met een paar vluchtelingen. Nu zijn we al zo ver dat de begroting wordt aangepast om dit soort onzin te kunnen blijven betalen.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // april 5, 2018 om 21:18 //

  Islam zit tussen hun oren ,kopvod of niet ,ze moeten of gehersenspoeld worden of teruggestuurd naar de oorsprong ,al de rest is een mat voor niets……..al lijkt het niet zo

  Liked by 1 persoon

 5. bp633livenl // april 5, 2018 om 21:44 //

  To little to late

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s