Nieuw

Machiel de Graaf: ‘Fawaz Jneid vernedert Grapperhaus tot op het bot als hij zondag op het Buitenhof gaat preken’

Machiel de Graaf, screenshot

Grapperhaus probeert nu al tijden met allerlei zwakke smoesjes onder het aanpakken van haatimams uit te komen. Het is onwil van de elite die vastbesloten is ons onder de knoet van de islam te brengen. Er zijn namelijk wel degelijk methoden om in ieder geval te próberen ze aan te pakken.

“Imams Amaouch en Jneid kunnen strafrechtelijk worden vervolgd wegens oproepen tot geweld. Als dat niet gebeurt, is dat pure onwil!”, twittert Machiel:

En mijn volksvertegenwoordiger legt de vinger op de zere plek als hij zegt dat: “Fawaz Jneid vernedert Grapperhaus tot op het bot als hij zondag op het Buitenhof gaat preken.”

Dat is inderdaad een hele dikke vinger, met islamitische grijns, naar de Collaborerende minister.

Over de Al-Fourkaan moskee die Machiel de Graaf expliciet noemt:

In de moskee, gesticht en grotendeels bestuurd vanuit Saoedi-Arabië, bleek in 1999 een internationale conferentie te hebben plaatsgevonden waarbij drie latere 11 september-kapers waren.

De Al Fourqaan was ook de moskee van de twee Eindhovense tieners die begin 2002, nog geen achttien jaar, met een enkele-reisticket naar de Indiase deelstaat Kashmir waren gegaan. Vóór hun vertrek schreven ze op internet teksten over de djihad en het martelaarschap. En hoewel de omstandigheden van hun dood -de Indiase politie schoot henneer- onopgehelderd bleven, wist de inlichtingendienst later dat ze op weg waren geweest om in Afghanistan strijd te leveren. Hun lichamen werden, eenmaal vrijgegeven, bezongen in een rouwdienst in Al Fourkaan.

Anderhalf jaar later stonden in Rotterdam twaalf mannen voor de rechter die óf werden verdacht van het ronselen voor de djihad óf zelf zouden gaan vechten. Ze kenden elkaar bijna allemaal uit de moskee. Er werden testamenten gevonden, en aanwijzingen dat de islamitische strijd werd verheerlijkt. Maar de twaalf werden na iets minder dan een jaar vrijgesproken.

Onlangs bleek dat ook twee leden van de ‘Hofstadgroep’, de groep rond Mohammed B., de Fourkaan-moskee bezochten. Dat waren de broers Jason en Jermaine W. Ze kwamen naar Eindhoven nadat ze uit hun moskee in Amersfoort waren gezet omdat ze te radicaal waren. Trouw >>

Heel veel meer over die terreurmoskee hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Machiel de Graaf: ‘Fawaz Jneid vernedert Grapperhaus tot op het bot als hij zondag op het Buitenhof gaat preken’

 1. Feniks // april 4, 2018 om 20:57 //

  Grapperhaus is een ordinaire graaier en facilliteert van harte is-lam.
  De mogelijkheden om de haatprediker aan te pakken zijn hem door Hiddema op een presenteerblaadje aangereikt.
  Maar…dat aanpakken van Islam haatpredikers wil Grapperhaus helemaal niet, (het hele kabinet wil dat niet en is pro islamisering van ons land)
  Zo’n collaborateur is Grapperhaus.

  Like

 2. antiislamnu // april 5, 2018 om 01:29 //

  Niet alleen die haatbaard aanpakken maar ook gelijk dat achterlijke kut boek de koran verbieden uit dat shit boek leren ze die onzin .
  Sowieso een achterlijk verhaal dat die Mohammed zich opsluit in een grot en dan bla bla met dat domme boek te voorschijn kwam.
  In deze tijd zou zo iemand opgenomen worden vanwege een psychose islam gewoon verbieden weg met die duivelse onzin .
  Ik zeg dood aan de islam

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s