Nieuw

Londense politie: bidden in het park verboden – toegestaan ​​voor moslims

Bidden in Hyde Park - Toegestaan voor moslims, verboden voor alle anderen (screenshot YouTube)

Bidden is in de Royal Parks verboden – dat zijn de duidelijke parkregels in Londen. Een uitzondering is natuurlijk gemaakt voor moslims en dus knielen ze ter ere van Allah onder de bescherming van de politie op de paden van Hyde Park, wanneer ze maar willen. Woedende Britten die zich vanwege deze overtreding van de regels tot de politie wenden, hebben geen kans.

“Dit is zeer offensief. Ik ben erg verontwaardigd. Ik ga nu naar deze politieagent en ik zal met hem praten”, begint een half uur durende discussie met een Britse vrouw die de politie vraagt ​​om hun werk te doen.

“Neemt u mij niet kwalijk, agent, weet u dat die mannen dit niet mogen? Je mag hier niet bidden, dat is tegen de regels van het park”, klaagt de vrouw. “Maar dat mogen ze wel, dat is een extra plek en ze blokkeren de weg niet”, antwoordt de politieagent zonder onder de indruk te zijn. Maar de Britse vrouw geeft het niet op: “Dat irriteert me, er is veel geweld op deze wereld dat van deze ideologie uitgaat”, legt ze uit aan de zichtbaar geïrriteerde politieagent, die versterking zoekt van zijn collega.

Maar ook hij wil de regels van het park niet handhaven, waarin duidelijk staat dat elke religieuze activiteit verboden is.

Tegelijkertijd komen andere Koran-gelovigen tussenbeide en zeggen dat bidden toegestaan ​​is, omdat de politie het niet erg vindt. “Dit is vrijheid van meningsuiting. We zijn immers vrije mannen”, zijn slechts een paar van de antwoorden die de vrouw onmiddellijk toegeslingerd krijgt. Ze wordt snel omringd door boze moslimmannen, de stemming wordt grimmig. “Dat zijn de regels”, zegt de moedige Britse vrouw keer op keer luidop, ondanks de horde boze moslimmannen. “Jij bent de enige die het stoort! Zelfs als de regels zo zijn: Jij moet je verontschuldigen”, eisen de volgelingen van Allah boos.

“Niemand mag hier bidden, noch joden, noch christenen, noch moslims”, zegt de Britse hardnekkig.

De politieagent komt tussenbeide: “Of het toegestaan is of niet, we zijn opgedragen niet tussenbeide te komen”, maakt hij duidelijk.

“We tolereren het… Mijn baas heeft gezegd dat we dit zo moesten hanteren. U kunt bezwaar maken bij wie u wilt”, zegt hij. De vrouw krijgt de naam van zijn overste en het dienstnummer van de politieagent.

“Dat is het probleem, dat deze mensen altijd anders behandeld worden en de regels niet op hen van toepassing zijn. In de wereld waarin we leven, is juist dit gedrag een teken van dominantie. Zij tonen ons daarmee dat zij de controle hebben”, zegt de Britse.

Versterking rukt aan. Een vrouw leest de parkeerregels voor aan de verzamelde politieagenten. Zelfs de nieuwkomer in uniform weigert hardnekkig het verbod te handhaven. “We hebben een moeilijke politieke situatie,” geeft hij toe en wil de persoonlijke gegevens vastleggen van de vrouw, die weigert. “Wat heeft mijn naam te maken met het feit dat jullie hier niet de wet handhaven?”, vraagt ze hem.

“U weet het en ik weet het. Wat hier gebeurt is onaanvaardbaar. Het baart mij grote zorgen dat voor deze groep, die deze specifieke ideologie aanhangt, herhaaldelijk een uitzondering wordt gemaakt. Iedereen moet zich aan de wet houden, maar niet hen, dat is niet eerlijk”, concludeert ze.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/04/03/londons-polizei-beten-im-park-verboten-fuer-moslems-erlaubt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Londense politie: bidden in het park verboden – toegestaan ​​voor moslims

 1. Het duurt niet lang meer in Europa of er breekt REVOLUTIE uit,en dan ziet europa wr net zo uit als Syrie,Libanon,Irak en Afghanistan en dat ligt aan Brussel,U.S. NAVO.en vele anderen Internationale instantsies die wil dat 95% van de wereldbevolking doodgaat en alleen de ,,Elite,, dit overleven vandaar dat alle regeringen in Europa behalve het Oostblok dat voet bij stuk houd en maling heeft aan Brussel.overal moet oorlog gevoerd worden zodat het aantal mensen snel verminderd en de rest doen ze zelf als wij elkaar vermoord hebben en alleen deze Maffia gaat in atoomvrije bunkers in New Sealand wachten tot het voorbij is.
  1 geluk zij gaan ook DOOD.

  Liked by 2 people

 2. bp633livenl // april 4, 2018 om 12:08 //

  Dat land is nu al helemaal verloren.
  Als de overheid de wet niet meer kan, of in dit geval, niet wil handhaven dan heb je de controle over je land verloren.
  Dit zijn de eerste tekenen van een aanstaande burgeroorlog.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // april 4, 2018 om 12:39 //

  De politie zegt dat ze niks doen omdat de baas, dus het bestuur, dat aan hen heeft opgedragen.
  Die vrouw, die het bestuur kiest als stemgerechtigde, moet dan toch een lampje bij gaan branden?

  Ik Frankrijk wil bijna 90% van de kiezers dat bijvoorbeeld die 20.000 salafisten met een “security” codering ergens worden opgesloten, eruit geschopt worden, oprotten, of wat dan ook.
  Nog eens 80% wil dat ze alle!! radicale niet Fransen eruit schoppen:
  https://www.reuters.com/article/us-france-security-polls/most-french-want-macron-crackdown-on-radical-islamists-polls-idUSKBN1H60QD?il=0

  Er branden dus niet alleen lampjes, maar de schijnwerpers gloeien verhit, en dan toch kiest men consequent een verkeerd bestuur waar men absoluut niks aan heeft?
  Ja, een beetje boekhouden, zoals Rutte..

  Liked by 2 people

 4. als de regels dan niet nageleefd hoeven te worden dan moeten ze zondag dus met tientallen daar maar gaan bidden , kijken wat er dan gebeurt

  Like

 5. Horatius // april 4, 2018 om 13:43 //

  Deze ronduit stuitende toestanden hebben totaal niets meer van doen met Tolerantie & Verdraagzaamheid maar met een onvoorwaardelijke capitulatie voor de Islam in al zijn verschijningsvormen van z.g. gematigd tot zeer radicaal.

  Dat de bevoegde autoriteiten niet op durven te treden heeft uitsluitend te maken met de grote aantallen moslims die zich al in Engeland hebben gevestigd. De wet handhaven om aan deze praktijken een einde te maken zou onvermijdelijk leiden tot grootschalige demonstraties en rellen.

  En dat risico durft men niet te nemen, dus dat betekent een stapsgewijze Islamisering van dit land dat in het verleden als enige in Europa de oorlog tegen Nazi-Duitsland voortzette met in de beginfase zeer beperkte middelen. Een groter verschil in mentale en morele weerbaarheid kan men niet verzinnen.

  Of Engeland nu al verloren is moet nog echt blijken. Ook de Zweden lijken ten onder te gaan aan een soort politieke correctheid waarbij de vraag rijst of nu echt de hele bevolking het volkomen eens is met het softe beleid van de regering.

  Maar er zal altijd een beslissend moment komen dat het een kwestie wordt van buigen of barsten. Eens zal men worden geconfronteerd met een definitieve en onherroepelijke keuze: worden wij echt een Islamitisch Kalifaat of kiezen wij voor een harde confrontatie. Wat in de praktijk uiteraard een gewapend conflict zal opleveren.

  In alle West-Europese landen zal de autochtone bevolking vroeg of laat voor die cruciale keuze worden gesteld en het voortdurend uitstellen van die keuze zal alleen maar meer slachtoffers opleveren. Want de moslimpopulatie is nog steeds groeiende, daar zorgen ze in Brussel wel voor door de buitengrenzen van de EU niet hermetisch af te sluiten voor de volgende invasie.

  Liked by 2 people

 6. MGTOW91 // april 4, 2018 om 16:43 //

  Hier had ik zo straks ook een reactie geplaatst maar die is verwijderd?
  Als ik bedenk dat de stad Londen veroverd is door moslims dan zou mijn harde comment echt het minste zorg moeten zijn.
  Over “heel wat moslims” had ik het over moslims die niet willen integreren en ook weigeren te vertrekken naar daar waar ze vandaan kwamen, terwijl ze ervoor zorgen dat het straatbeeld in Londen meer eruit ziet als Pakistan dan Engeland.
  Hoe denk je dit probleem opgelost kan worden? Dat gaat echt niet zonder (schiet)geweld ben ik bang.

  Liked by 2 people

 7. Het geen we hier zien is een wakkere vrouw die het probeert gezegd te krijgen van de ordehandhavers dat het een verloren situatie is .
  Het laten toegeven dat de islam meer mag dan de echte Britten is een heel moeilijke bevalling waarin het paraplusysteem gebruikt wordt ,doch het gezicht van de politieagent die er zijn overste heeft bij geroepen spreekt boekdelen.
  Die agenten weten waarom ze niet mogen optreden ,ze weten het doch een burger die er vragen over stelt mag geen eensluidend duidelijk antwoord krijgen , alles wordt gedaan om de geest in de fles te houden.
  Niet te vergeten er zijn veel meer moslims in Londen dan agenten,en hun communicatie is ook stukken beter georganiseerd.
  Ze kunnen dus provoceren al wat ze willen er wordt hen geen strobreed in de weg gelegd ,alle overheden weten dat ook, de zogenaamde minderheid is een serieuze tegenstander geworden .
  De burger wordt ,als hij wil protesteren ,ondergedompeld in een bureaucratie die de klacht zal laten verdrinken in zijn eigen werking ,klacht neerleggen is dus een maat voor niets ,als je een echte Brit bent die opkomt voor de waarden van zijn eigen land.
  Het mag een wonder heten dat de vrouwen die daar opmerkingen gingen maken niet opgepakt zijn wegen intolerant gedrag, waarschijnlijk ook dé reden waarom zij haar identiteit niet wilde geven……
  In ieder geval als je dergelijke dingen ziet ,gebeurend op straat en in de openbare parken dan weet je gewoon dat het een verloren zaak is ,en die agenten weten het ook drommels goed.
  Het zal waarschijnlijk niet zijn dat ze niet willen optreden doch ze mogen niet en dat is een heel andere koek.
  Hieruit vloeit dan ook het vertekend beeld dat de ordediensten aan de kant staan van de islam ,het lijkt zo maar het is waarschijnlijk wel een heel ander verhaal als je aan de binnenkant zou kunnen kijken .
  Willen en niet mogen leid tot grote frustraties ook binnen de politie ,als je dan als agent geconfronteerd wordt met iemand die het wil aankaarten dan moet de zelfbeheersing heel groot zijn om niet je gal uit te gaan spuwen waardoor je waarschijnlijk heel snel agent af zal zijn…….
  Dat is de reden waarom de eerste agent niet wilde antwoorden en zijn rug toekeerde naar de dame in kwestie ,hij wist er zich geen raad mee, de ervaring van zijn collega ,kon iets meer verdragen doch het was de sergeant die het moest zien geklaard te krijgen.
  het is duidelijk dat het in feite ieder voor zich aan het worden is en zoals we het reeds dikwijls hebben aangekaart in geval van een ineenstorting zal de politie de laatste zijn die het tij gaat kunnen keren ,het zullen de burgers zelf zijn……………………

  Liked by 4 people

 8. MGTOW91 // april 4, 2018 om 17:22 //

  @Templars
  Een agent heeft inderdaad ook maar te doen wat hem opgedragen wordt, ook als dat tegen de wil van die agent gaat.
  Zo ook een agent die niet mag optreden, ook als die agent wel vindt dat hij zou moeten optreden, mag hij voor het behoud van zijn baan niet optreden.
  Hierdoor ontstaat er inderdaad een vertekend beeld dat die Engelse agenten de kant van de islam kiezen.

  Liked by 1 persoon

 9. Yvonne // april 4, 2018 om 17:55 //

  heeft niet helemaal met dit onderwerp te maken maar ik moet het ff kwijt
  ik werd vanmiddag achterna gelopen door een vent in zijn jurk met gebreid mutsje op zijn kop, ik een makelaars kantoor zgn binnen gegaan, ik beetje folders gekeken, zegt het piep jonge meisje ( zo n J.Klaverfan) kan ik u helpen, ik zei nee er loopt hele tijd een man achter me aan met een jurk.het domme gansje snapte me niet en zei wat is er dan mee, ik zei daar hou ik niet zo van, komt die kerel ook naar binnen lopen, ik gauw buiten toe, ik was gelukkig van hem af
  over dit onderwerp dat bidden ze blijven pesten elke keer opnieuw

  Liked by 1 persoon

 10. jackvanderveen // april 4, 2018 om 20:28 //

  Burgemeester Khan heeft het hoofd der politie opgedragen om zijn discipelen dit aso gedrag te laten gedogen. Iets anders kan ik er niet van maken.
  Binnenkort komen Marcouch en Aboutaleb met soortgelijke maatregelen op openbare plaatsen.
  Oprotten die Khan is de enige oplossing en een à la Francien burgemeester installeren.

  Liked by 2 people

 11. antiislamnu // april 4, 2018 om 22:19 //

  Ik vind deze vrouw echt grootte klasse hoe kalm ze blijft het liefst hadden die agenten natuurlijk gezien dat ze uit haar dak zou gaan zodat ze haar op konden pakken.
  En dan die smerige moslims met hun bijdehante grootte bekken om te kotsen.
  Die agenten moet hun ogen uit hun kop schamen wat een blamage en wat moet deze vrouw zich verraden voelen door de overheid.
  Aan deze vrouw kunnen we allemaal een voorbeeld nemen

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s