Nieuw

Leider moslimbroederschap in Frankrijk: het doel is de macht te grijpen

lijfspreuk van de moslimbroederschap

De 35ste jaarlijkse ‘moslims van Frankrijk’ conventie werd gehouden tijdens het Paasweekend in Le Bourget conventie centrum. Vreemd genoeg vindt de gebeurtenis altijd plaats met Pasen, ook al is dit een verplaatsbaar feest op de christelijke kalender. Jaarlijks nemen 150.000-200,00 mensen eraan deel.

De conventie wordt georganiseerd door Musulmans de France (moslims van Frankrijk), voorheen de UOIF (Unie van Franse Islamitische Organisaties), de Franse tak van de Moslimbroederschap. Het omvat een souk (bazaar), een jeugdzone, een wedstrijd over het memoriseren van de Koran en een collegezaal.

De lijst van sprekers uit het verleden leest als een who’s who van de radicale islam en bevat controversiële figuren zoals Yousuf al-Qaradawi, wiens extremistische geschriften en toespraken leidden tot een toegangsverbod tot de VS (1999), het Verenigd Koninkrijk (2008) en Frankrijk (2012). Hij is in 2013 door Egypte bij verstek veroordeeld en is momenteel het voorwerp van een arrestatiebevel van Interpol wegens het aanzetten tot en het verlenen van bijstand bij moord, onder andere misdrijven.

Een van de populairste stands van dit jaar is gewijd aan het inzamelen van fondsen ter ondersteuning van de islamitische theoloog Tariq Ramadan, die momenteel in een Franse gevangenis zit in afwachting van zijn proces voor verkrachting.

De president van de ‘moslims van Frankrijk’, Amar Lasfar, is een inwoner van Marokko die in 1960 als student in Frankrijk aankwam.

De Franse uitgever Ring plaatste onlangs een video op YouTube over een toespraak die Lasfar in 1994 hield over proselitisme (zie hieronder in het Frans), waarin hij het masterplan schetste van de Moslimbroederschap om het Westen te veroveren.

Nadat hij beweerde dat proselitisme geen keuze is, maar een plicht die de sharia (islamitische) wet aan alle moslims oplegt, stelt hij de retorische vraag: “Wat willen we in dit land van het Westen?

Voordat hij de vraag beantwoordde, beweerde hij dat Joden dezelfde vraag voor zichzelf beantwoordden “vanaf het moment dat ze voet aan de grond zetten in het Westen”.

“Zij hebben het Westen, de wetten van het Westen en de rijkdom van het Westen ten dienste gesteld van een existentiële zaak, namelijk hun aanwezigheid op deze aarde”.

Hij klaagt verder dat moslims zich zorgen maken over de vraag of hun aanwezigheid onder de ongelovigen legaal of illegaal is. Vervolgens wijst hij erop dat de westerse notie van religie lijnrecht tegenover de wetenschap staat en dat westerlingen daardoor verplicht zijn om de islam te bestrijden, die zij zien als een poging om hen eeuwen terug te slepen. Hij stelt islamisering voor als alternatief voor democratie en als weg naar zelfbeschikking voor moslims.

“Wij zullen erin slagen de boodschap van Allah door een staatsgreep over te brengen. Door een politiek werkplan dat bestaat uit het infiltreren van gemeenteraden en parlementen om de macht te grijpen. Daarna zal de boodschap van Allah zegevieren.

Lasfar bekritiseerde vervolgens het gebruik van gewapend geweld om de islam op te leggen, niet omdat het intrinsiek verkeerd is, maar omdat het niet tactisch gepast is.

“Sommige moslims denken dat de boodschap van Allah kan worden opgelegd door geweld. Er zijn gewapende groepen die door sommigen extremisten worden genoemd, die geweld gebruiken en geloven dat er geen andere optie is dan geweld om de macht te grijpen en de islam te verkondigen”.

Zijn “dubbelzinnige” houding ten opzichte van islamitisch terrorisme wordt verduidelijkt in wat volgt: “Deze optie is niet de juiste. Geweld dat niet op de juiste manier wordt gebruikt of niet op het juiste moment en op de juiste plaats wordt gebruikt, kan juist tegen ons werken.”

Het doet denken aan de toespraak van Danny Morrison tijdens de jaarlijkse conferentie van 1991 van Sinn Féin, de politieke vleugel van de IRA:

“Wie hier gelooft echt dat we de oorlog via de stembus kunnen winnen? Maar zal iemand hier er bezwaar tegen maken als we, met een stembiljet in de ene hand en een wapen in de andere hand, de macht grijpen in Ierland?

Net als de IRA streven de politieke en militaire strategieën van de politieke islam hetzelfde doel na: het grijpen van de macht.

Bron:

https://clarionproject.org/brotherhood-leader-in-france-goal-is-to-seize-power/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Leider moslimbroederschap in Frankrijk: het doel is de macht te grijpen

 1. Willem // april 4, 2018 om 20:15 //

  Het is duidelijk, maar de meeste leiders in het Westen zijn te naief en zijn ziende blind en horende doof, totdat het te laat is.

  Like

 2. antiislamnu // april 4, 2018 om 22:27 //

  Dit is alweer het zoveelste bericht dat ze ons ronduit vertellen dat ze de macht over willen nemen en er een islamitische staat van willen maken.
  Hier in Nederland zitten ze nota bene in de regering wat moet er in godsnaam nog gebeuren dat de mensen wakker worden godsamme wat een ellende dit.

  Like

 3. Wachteres // april 4, 2018 om 23:09 //

  Ahmed Marcouch – nu burgemeester van Arnhem – heeft openlijk gezegd dat hij een bewonderaar is van Yousuf al-Qaradawi, wiens extremistische geschriften en toespraken leidden tot een toegangsverbod tot de VS (1999), het Verenigd Koninkrijk (2008) en Frankrijk (2012). Hij is in 2013 door Egypte bij verstek veroordeeld en is momenteel het voorwerp van een arrestatiebevel van Interpol wegens het aanzetten tot en het verlenen van bijstand bij moord, onder andere misdrijven. [zie de tekst hierboven].

  En de ‘elite’ sluit de ogen en de oren en willen niets weten, wat de islam betreft.

  Dat kan alleen maar als er andere belangen [ geld?] op het spel staan.

  Like

 4. Daniel // april 5, 2018 om 13:04 //

  De ‘politieke elite’ sluit de ogen niet, ze hebben ze juist wijd open en voeren het Kalergi plan welbewust uit. Het zijn daarom lieden die hoogverraad plegen en om die reden naar goed gebruik en wettelijk ondersteund, geëxecuteerd zouden moeten worden.

  Like

 5. Te stom voor vrede.
  Te stom voor respect
  Te stom voor zelf verantwoording nemen.
  Te stom om een samenleving op te bouwen.

  Had ik maar ongelijk!
  Was ik maar fout!

  Het feit dat ze massaal blijven komen
  en dat ze van Europa een zelfde akelige puinhoop maken, bewijst dat mijn gedachten niet uit de lucht gegrepen zijn.

  De moslimbroederschap: ik vind het een titel zo’n een gay-SM kelder.
  Iets waar ik ver vandaan wens te blijven!!!
  Ït’s not my cup of thee.

  Like

 6. templars2017 // april 5, 2018 om 21:14 //

  Vraag je eens af waarom de msm geen aandacht geeft aan dit soort van conferenties gevuld met oorlogsretoriek?
  Voor die mislims is er blijkbaar geen beknotting van de vrije meningsuiting………
  Voor de tijden die komen ,organiseer jezelf, zorg voor elkaar ,doe het goede en vrees niemand
  deus vult

  Like

 7. NEDERLANDERS pas op uw tellen….!!!!!!

  Like

 8. Is oud nieuws.

  In het jaar 1974, ruim veertig jaar geleden dus, nam men de Algerijnse president Houari Boumédienne niet serieus of geloofde men hem niet, toen hij voor de Algemene Vergadering van de VN in bijna profetische bewoordingen zei:

  “Op zekere dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond van de planeet verlaten om naar het noorden te vertrekken. Maar niet als vrienden. Want ze vertrekken om te veroveren, en ze zullen het veroveren door het aantal van hun kinderen. Wij zullen zegevieren via het vruchtbare lichaam van onze vrouwen.”

  Het is beangstigend met welke nauwkeurigheid deze voorspelling van 44 jaar geleden nu uitkomt, en in haar hele reikwijdte nu pas volledig begrepen wordt.

  Alhoewel, “begrepen”……………

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zoveelste waarschuwing: islam eist wereldmacht !! | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s