Nieuw

Italië: leider van het Islamitisch Centrum vertelt studenten “het is noodzakelijk om de schedels van de ongelovigen te breken en hun bloed te drinken”

Pixabay

Abdel Rahan Bdel Mohy Eldin Mostafa Omer werd gearresteerd omdat hij dit onderwezen had. Stelt u zich de verrassing van Italiaanse ambtenaren voor wanneer zij ontdekken dat dit gewoon de koranische gematigde islam is, en niet een of andere “verdraaide” of “gekaapte” versie van de Vredesreligie. Maar is het dan te laat voor Italië, tegen de tijd dat ze het eindelijk doorkrijgen?

“Leider van het Islamitisch Centrum gearresteerd na de opleiding van studenten om jihadist te worden,” door Chris Tomlinson, Breitbart, 2 april 2018 (dankzij The Religion of Peace.com):

Een leider van een islamitisch cultureel centrum in de Italiaanse stad Foggia is deze week gearresteerd na beschuldigingen van banden met de ISIS en beschuldigingen van het radicalisering van kinderen met pro-ISIS propaganda.

Abdel Rahan Bdel Mohy Eldafa Mostafa Omer, oorspronkelijk afkomstig uit Egypte, gaf islamlessen in het cultureel centrum Al Dawa in Foggia en was tevens voorzitter van het centrum. Hij is beschuldigd van het aanmoedigen van studenten om zich bij terroristische groepen aan te sluiten en aan de jihad deel te nemen, bericht Il Fatto Quotidiano.

De 58-jarige zou tegen zijn leerlingen hebben gezegd: “Ik draag jullie op om de ongelovigen te bestrijden, met jullie zwaarden van hun hoofden af te hakken, met bomgordels hun hoofden op te blazen. Het is noodzakelijk om de schedels van de ongelovigen te breken en hun bloed te drinken om de overwinning te verkrijgen”.

© IS

De aanklagers zeiden ook dat Omer verschillende video’s via sociale media en mobiele apps zoals Whatsapp naar studenten stuurde die materiaal bevatten dat de studenten vertelde dat ze een “verplichting hadden om kerken te vernietigen en in moskeeën om te zetten, waardoor Italië het doelwit van terroristische activiteiten werd”.

In de residentie van Omer werd ook officieel islamitisch staatspropagandamateriaal aangetroffen, evenals beelden en films van kinderen die waren geworven door de terreurgroep die brute gewelddaden beging.

Jihad Watch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Italië: leider van het Islamitisch Centrum vertelt studenten “het is noodzakelijk om de schedels van de ongelovigen te breken en hun bloed te drinken”

 1. Bij mij valt een deel van de tekst buiten de kantlijn, rechts, ik heb me rot lopen zoeken in de code, maar ik zie niks vreemds …

  Like

 2. fUB gewoon even een stukje eraan plakken.

  Like

 3. Fuck the islam

  Like

 4. jackvanderveen // april 4, 2018 om 19:58 //

  Dit heeft niets met de islam te maken.
  Alleen iemand die al hallucinerend denkt moslim te zijn en onzin denkt te ebben gelezen. De achterlijke kan goed analfabeet zijn.

  Like

 5. templars2017 // april 5, 2018 om 19:09 //

  Ben de mening toegedaan dat dit islam is in zijn puurste vorm, zoals geweten zijn er verschillende vormen van uitvoering van uiterst geslepen manieren van misleiding tot het meest wrede militante gedrag.
  Wat denk je dat er in de madrassa’a wordt geleerd ,kijk naar de landen waar de bewoners het aan den lijve hebben ondervonden, hoe kinderen dingen deden die kinderen niet horen te doen.
  Dit gedrag van die “onderwijzers” is zeer laakbaar ,dit gedrag mag en kan niet getolereerd worden .
  Het grote probleem ermee is dat alles achter gesloten deuren gebeurt en in een taal waar wij helemaal niets van begrijpen noch verstaan.
  Dus als een dergelijk feit de buitenwereld bereikt is het telkens een grote verassing te moeten vaststellen dat dergelijke gruwelijke gedachten in de hoofden van kinderen geprogrammeerd worden.
  Het bekend worden van dergelijke feiten is dus nooit een alleenstaand feit van een doorgedraaide imam of wie dan ook ,het is pas als er op relatief korte tijd verschillende identieke feiten opduiken dat er een lichtje gaat branden ,dat wil geenzins zeggen dat het fenomeen niet meer gebeurt ,zonder volledige controle van wat er gebeurt in iedere instelling waar de islam één of andere vorm van onderwijs geeft zal de grootte van deze vorm van radicaliseren nooit geweten zijn.
  Maar een gedegen controle zoals beschreven zal dode letter blijven daar zorgt de moslim gemeenschap wel zelf voor door altijd opnieuw in de slachtofferrol te kruipen en daarmee de autochtone beleidsmakers uit hun weg te houden.
  Dit op zich is een onderdeel van de totale verovering van de islam in onze landen .
  Zoals reeds gezegd islam heeft veel gezichten ,doch er is maar één islam en het heeft maar één doel ,totale onderwerping van alles wat geen islam is.

  Like

 6. Peetje // april 5, 2018 om 21:19 //

  En zolang de Nederlanders massaal op deze faal halzen blijven stemmen zijn wij ook eerdaags verloren met al dat vullis wat hier naar binnen is gekomen en vlak de nazaten van de `gastarbeider`niet uit,zijn ook zo lekker `aangepast!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s