Nieuw

Getuige schietpartij gun-free zone You-Tube hoofdkantoor zegt dat hij zou willen dat hij een geweer gehad had

Pixabay

SAN BRUNO (KRON) – Volgens de politie heeft een vrouw dinsdag meerdere mensen op het hoofdkantoor van YouTube in San Bruno neergeschoten. Bronnen vertellen KRON4 dat een vrouw haar vriend heeft neergeschoten en vermoord.

De schutter wordt verondersteld dood te zijn door een zelf toegebrachte schotwond, bevestigde San Bruno Police Chief Ed Barberini tijdens een persconferentie om 14.30 uur. Er zijn minstens vier slachtoffers behandeld in ziekenhuizen in de Bay Area.

Het lijkt in eerste instantie om een relatieconflict te gaan en dus niet een FreeSpeech extremist die eindelijk de tegenaanval inzet tegen het wereldwijde censuurbedrijf.

It was a domestic incident you idiot ⬇

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Getuige schietpartij gun-free zone You-Tube hoofdkantoor zegt dat hij zou willen dat hij een geweer gehad had

 1. Een vrouw heeft dinsdag bij het hoofdkantoor van YouTube in de Amerikaanse staat Californië op drie mensen geschoten en vervolgens een einde aan haar leven gemaakt. Het zou gaan om Nasim Aghdam, ‘een vegan bodybuildster’, die het gemunt zou hebben op haar vriend. Een 36-jarige man die in kritieke toestand verkeert, zou het beoogde doelwit zijn geweest.

  https://www.ad.nl/buitenland/politie-identificeert-schutter-youtube-een-vegan-bodybuildster~adc0d359/

  Like

 2. Hoorde dat het een syrier was en die gozer in het interview praat over meerdere schutters gisteren live .
  Dus tel maar uit je winst dit gaat weer als een false flag de geschiedenis boeken in kijk het live interview met die gozer maar hij spreekt zichzelf constant tegen .
  oh en hij heeft fotos alleen zn telefoon was net leeg hahahahahahaha

  Like

 3. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s