Nieuw

French troops deploy to Manbij, join Trump’s stop-Turkey line in Syria

DEBKAfile Exclusive: French special ops troops have moved into two US Syrian bases, Manbij and Remelin, as the US boosts its lines against Turkey.

While US President Donald Trump was saying Tuesday, April 3, that he would “decide very quickly” to remove US troops from Syria, our exclusive military sources report that US Marines were heading toward the northern Syrian town of Manbij as reinforcements against Turkish inroads. They took up positions along the Sajur River, one of the three tributaries that feed the Euphrates River in Syria from sources in Turkey. This action blocked the Turkish army’s land access to Manbij, its next target after capturing Afrin. The Marine unit is equipped with a large fleet of armored vehicles, heavy artillery and engineering equipment. US military engineers are also building a new facility at the tiny Dadat village 8km east of the Sajur river as a rear base for the new US defense line.

Debka >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9289 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on French troops deploy to Manbij, join Trump’s stop-Turkey line in Syria

 1. skeeter // april 4, 2018 om 22:52 //

  Trump/Macron team???

  Like

 2. Ze waren heel vriendelijk met elkaar toen ze elkaar ontmoetten.
  Hoe onwaarschijnlijk dat ook klinkt.

  Like

 3. step moet stop zijn:

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s