Nieuw

Apologeet en opper-apologeet – altijd kan het weer erger

Misogynie, pedofilie en necrofilie toegepast binnen en geassocieerd met de islam, om maar een paar dingen te noemen. Gaat het Westen dit alles nu ook binnen de “Filatelie” promoten?

In het kader van; “Wat is dan (zelf)islamisering”

Het paasweekend heeft Zeepertje –naarstig op zoek naar mogelijkheden om centjes te genereren want ja, geen Mohammed en niet uit Arabische regionen terwijl er wel vreten op de plank moet hè- een dag chagrijn gehad tijdens het uitzoeken van zijn postzegelverzameling. Ja, “what the fuck” denkt u waarschijnlijk. Evengoed wel aardig om dit voorval met u te delen hoewel uw interesse mogelijk heel ergens anders ligt.

Jarenlang ligt alles omtrent verzamelen stil maar gelooft u mij dat ik vroegah heel fanatiek was en met grote regelmaat veilingen en beurzen bezocht. Dit alles heeft destijds geresulteerd in zo’n 20 meter kastruimte met spul om nu uit te zoeken. Zeepertje gaat natuurlijk niet alles ongezien de markt oppleuren (bekend woord in een andere context) en er moet dus nogal wat uitgezocht en gesorteerd.

Op een zeker moment heb ik een boek USA beet om er een waarde indicatie aan te geven en mijn oog valt onmiddellijk op een nietszeggend zegeltje met een goudkleurig Arabisch teken erop. De tekst die erbij stond was “EID greetings”. Gelijk zat ik op een kookpunt, wat is dit voor ontstellend dhimmi-gedrag, die achterlijke islamieten met het doel en als opdracht uit de koran om jou een koppie kleiner te maken een fijn feest wensen? Het gruwelijk martelen van dieren door halal slachting naast het reciteren van het volledige haatboek met satansverzen gericht op jihad tegen de kafir wordt dus hiermee ondersteund wanneer je als land zo’n postzegel uitgeeft, USA of all countries!

Enfin, weggestopt en verder geploeterd. Het bleef door m’n kop spoken; “hoe is het toch mogelijk dat mensen vanuit naïviteit en onwetendheid ZOO dom zijn.” Het liet me niet los en ik ging eens zoeken in de gehele westerse wereld naar landen die ook zulke walgelijke zegeltjes hadden laten drukken.

Kijk, al die islamitische landen promoten dat volop, moeten ze zelf weten natuurlijk, die afzichtelijke troep is een goede afspiegeling van dat volk, hier een voorbeeldje uit 1950 van hoe het voormalige Perzië, (nu Iran) nadat ze de Sjah eruit hadden geflikkerd, een ommezwaai maakte in de soort zegels, dat ziet u, zelfs al heeft u er geen ene reet verstand van…

Allemaal van die maffe islamidioten tegenwoordig op de Iraanse frankeringspapiertjes, ayatollahs als haatimams. Ze hebben de koran als leidraad in hun doen en laten en dwingen dat bij anderen ook af zoals bij zo’n Sigrid Kaag.

En dan het volgende, bekijk t eens goed. Om te beginnen een hoop bloed, de AH notering (en nee, da’s geen AlbertHeijn) hetgeen aangeeft dat ze volgens de kalender van die moordenaar leven, in de islamic republic.

BLOODY islam

Ook Turkije heeft het altijd hoog opgehad met de islam en moskeeën op hun zegels, zelfs in het Ottomaanse imperium, Erdogans natte droom. Voor de vele voormalig Franse koloniën geldt hetzelfde.

Maar goed, het navolgende vond ik wereldwijd aan EID-support door geciviliseerde landen. USA en Canada. De overkant van de plas dus.

Zweden houdt het vooralsnog bij een haathut op n postzegel. Ongetwijfeld zijn er meer niet-islamitische landen met een moskee op een postzegel… En ja, wanneer landen dit soort dingen doen (en ook steeds nieuwe uitgiften bij verandering van de frankeerwaarde) moet je daar beter niet naar toe (voor Fub z’n Exodus-project)

Beschamend en triest! Zal Nederland binnenkort ook zover komen?

Fijne dag!
Ps. Kosher slachten is qua dierenmarteling overigens net zo’n ding!

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on Apologeet en opper-apologeet – altijd kan het weer erger

  1. antiislamnu // april 4, 2018 om 18:05 //

    Wat een lelijke postzegels en met al dat bloed wat een kut ideologie is het toch

    Liked by 1 persoon

  2. Eu landen die slaafs Brussel volgen doen er alles aan om Europa naar de klote te helpen.
    We moeten eens uitzoeken waar ze, als het zo ver is, met hun families heen vluchten, naar welk oord ………welk oord komt hiervoor in aanmerking dat zij zich dan veilig wanen?

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s