Nieuw

Amsterdam: laat krakende asielzoekers zitten

Door: Mike Muller

AMSTERDAM – Eigenaren van gekraakte panden waar uitgeprocedeerde asielzoekers in zitten worden door de gemeente Amsterdam gevraagd deze voorlopig niet te laten ontruimen. Dat heeft waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen in een brief aan de gemeenteraad laten weten.

Hoewel kraken, zoals Van Aartsen in zijn brief aangeeft, een strafbaar feit is, worden huiseigenaren van wie hun pand bezet is door de krakers nu door de gemeente gevraagd hun verzoek tot ontruiming op te schorten. Dit plan kwam uit de koker van GroenLinks-voorman Rutger Groot Wassink, die tijdens de laatste gemeenteraadsvergadering van 14 maart een motie indiende die werd aangenomen door een linkse meerderheid in de raad. Ook D66 stemde mee.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1872366/amsterdam-laat-krakende-asielzoekers-zitten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Amsterdam: laat krakende asielzoekers zitten

 1. Dus een burgemeester dhimmie roept op om de ogen te sluiten voor strafbare feiten. Ook oppakken.

  Like

 2. Kijk kijk, wat zijn die illegale ratten en hun helpers toch uitgekookt. Ze voelen zich zo veilig met de Groenlinkse overdaad in het gemeentebestuur dat ze maar liefst 12 panden tegelijk kraken. Om ook al vast ruimte te maken voor anderen die het land weigeren te verlaten.
  In de VK wordt nog gedaan of Van der Laan bij zijn verstand was, maar die heeft het ook al die jaren laten doorrotten.
  Nu die bende oppakken of ze krijgen 4 jaar de tijd om een halve wijk over te nemen.

  Like

 3. Straks kom je van vakantie terug en zit er een stel asielzoekers in je huis…

  Like

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s