Nieuw

Vluchtelingenhelpers moeten misdaden geheim houden

In Jüterborg, Duitsland, moeten de werknemers van vluchtelingenhulp de misdaden van hun beschermelingen bewust verzwijgen en mogen geen aangiftes doen. Dit beweert een vluchtelingenhelper, die die nu de consequenties heeft getrokken en zijn ontslag heeft ingediend.

In een verhitte discussie had Raban von Studnitz zijn collega-vluchtelingenhelpers beschuldigd van het helpen van vluchtelingen om de misdaden van vluchtelingen te verbergen. Maar die vinden dat dit geheel oké is en hebben bovendien besloten om de inhoud van de discussie niet te openbaren.

Hij vindt dit verkeerd, aldus von Studnitz en kondigde zijn ontslag aan. De hoop dat er iets zal veranderen heeft hij echter niet, vermeldt de Märkische Allgemeine.

De hem bekende overtredingen variëren van het zwartrijden in de bus en het rijden zonder rijbewijs en voertuigverzekering tot seksueel geweld.

De woordvoerster van de vluchtelingenhulporganisatie, Mechthild Falk, zou tijdens het debat hebben toegegeven van dergelijke misdaden op de hoogte te zijn geweest.

Maar de vluchtelingenhelpers reageerden hierop met een opgeheven wijsvinger in plaats van “hun vluchtelingen” aan te melden, zegt von Studnitz.

Gemeenteraadslid SPD: “Wij zijn geen politie hulpverleners”.

Hem persoonlijk zijn meerdere gevallen bekend uit de gelederen van de vluchtelingenhulp. Naar verluidt zijn Duitse vrouwen door buitenlandse mannen aangerand, was er sprake van een consensueel maar verboden kwestie van seksuele betrekkingen tussen een 27-jarige migrant en een 14-jarige, en hebben zijn collega’s zelfs in gevallen van huiselijk geweld niet ingegrepen.

De gemeenteraadslid en vluchtelinghelper Gabriele Dehn (SPD) zei over de aantijgingen: “Wij zijn geen politie-assistenten”.

Volgens haar zijn dergelijke misdrijven te lezen in het politierapport. Ze zag daarom geen reden om deze misdaden ook nog is door de pers te laten verspreiden.

De vluchtelinghelpers rechtvaardigden ook het feit dat de genoemde delicten individuele gevallen zouden zijn. Om de meerderheid van de vreedzame en wet-bewuste vluchtelingen te beschermen, wilden men de stemming in de stad niet met negatieve berichten ophitsen.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/04/03/jueterborg-fluechtlingshelfer-sollen-straftaten-verschweigen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Vluchtelingenhelpers moeten misdaden geheim houden

  1. Terwijl de massale seksaanvallen onder tafel geveegd worden in Noordrijn-Westfalen , hebben de autoriteiten in Brandenburg vorige maand een nieuwe methode aangekondigd die er voor moet zorgen dat er zoveel mogelijk “extreem-rechtse misdaden” opgeslagen worden in de politiestatistieken.

    De minister-president van Brandenburg Dietmar Woidke zei dat de instroom van migranten vorig jaar een grote toename van dergelijke misdaden met zich meebracht. Hij sprak met rbb24 hoe de staat veranderingen heeft doorgevoerd in het systeem dat dit bijhoudt, zodat het weergegeven zal worden in de data.

    De SPD politicus legde uit: “De politie zal elke aanval tellen, waarin er geen bewijs is dat de dader geen extreem-rechtse motivatie had, [als een extreem-rechtse haatmisdaad] in de statistieken.

    https://fenixx.org/2016/10/22/woede-dat-de-keulse-nieuwjaars-aanrandingen-uit-de-misdaadstatistieken-gehouden-worden/

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s