Nieuw

Verhofstadt: “Het is walgelijk dat Europa een dominante blanke christelijke cultuur heeft – de EU zal alles op alles zetten om die te vernietigen”

De corrupte zelfverrijker twitterde vandaag: “This notion of a “dominant culture” is abhorrent. Quite rightly, the EU’s motto is “united in diversity.” What we need is tolerance, respect for each other’s culture, religious freedom and the .”

Die dominante blanke Europese cultuur moet vernietigd worden, want is niet de beste beschaving ter wereld volgens deze lakei van de globalisten. Het EU motto ‘eenheid in diversiteit’ is een vals motto. Nergens op de wereld zien we eenheid in diversiteit. Overal waar we diversiteit zien, zien we verdeeldheid, segregatie en tegenstellingen. In elke West-Europese stad huist tegenwoordig een tweede stad, een parallelle mohammedaanse enclave.

Maar niet alleen mohammedanen zonderen zich af, ook de Afrikanen hebben zich in Nederland gesegregeerd in de Bijlmer. Rassen, culturen en religies mengen niet, zoals duidelijk blijkt uit deze foto van het Engelse elftal onder 20 jaar:

“What we need is tolerance, respect for each other’s culture, religious freedom and the “, twitterde Verhofstadt:

In Zuid-Afrika zien we wat voor tolerantie en respect blanken kunnen verwachten van zwarten. In mohammedaanse landen zien we wat religieuze vrijheid waard is onder het mohammedanisme.

Verhofstadt’s sprookje zou een mooie zijn, als alle mensen gelijk waren en niet de halve wereld een grondige tyfushekel aan blanken zou hebben, maar de werkelijkheid is anders.

Japan kent geen diversiteit en doet het prima, hetzelfde geldt voor China. Israël wilde hun ‘diversiteit’ gisteren zelfs doorsturen naar Europa toen Afrika hun eigen negers niet terug wilde nemen.

En die EU stond er bijna bij te huilen dat de deal om de blankenhaters hier naar toe te transporteren werd afgeblazen, omdat rechts Israël het niet pikte dat er dan nog 20.000 Afrikanen in Israël achter zouden blijven..

De EU eist nooit diversiteit van China, Japan, Israël, of Afrika, de EU spreekt zich niet eens uit over de genocide die zwarten begaan op blanken in Zuid-Afrika.

Nee, de EU wil dezelfde situatie hier creëren. De EU is een anti-blanke, anti-christelijke moordmachine.

Verhofstadt en Timmermans en hun medeplichtigen zijn moordenaars, massamoordenaars.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

27 Comments on Verhofstadt: “Het is walgelijk dat Europa een dominante blanke christelijke cultuur heeft – de EU zal alles op alles zetten om die te vernietigen”

 1. Feniks // april 3, 2018 om 21:15 //

  Verhofstadt is een gestoorde megalomaan en hoort in een dwangbuis.

  Like

 2. Hahhahahahahahah, en waar is de democratische goedkeuring?????
  Dier is er niet, die is mij als stemgerechtigde ook nooit gevraagd, al 30 jaar lang niet.
  Mij is nooit een mening gevraagd in de omvorming van Nederland.
  Of ik er mee eens ben dat Nederland multi-culti wordt.
  Toen ik elf was kwamen de eerste exoten bij mij in de klas, twee Chineesen van de lokale Chinees.
  Diversiteit is als het zout in de soep: een geweldige verrijking, en bij teveel niet te vreten.

  Liked by 1 persoon

 3. Yvonne // april 3, 2018 om 21:34 //

  Wanneer doet die man eens wat aan zijn gore gebit? Hij heeft geld dus dat is het niet
  Hij is zelf walgelijk, wat hebben al die mensen opeens tegen blanken?

  Like

 4. Walther Woortman // april 3, 2018 om 21:43 //

  Zeker een tweede Rutte bij de MH17 heeft hij ook al gelogen.

  Like

 5. templars2017 // april 3, 2018 om 21:46 //

  Dit is echt on te kotsen , meneer Europa gaat aan ons ,de originele bevolkingen gaan zeggen dat we respect moeten hebben voor de islamcultuur ,dat we respect moeten hebben voor andere meningen ,dat we tolerant moeten zijn ,dat we respect moeten hebben voor elkaars religie en dat we de wet moeten respecteren…….
  Die vent dwingt ons om hun agenda klakkeloos te slikken met een pak mooie woorden ,hetgeen hij probeert te verkopen als een europees sprookje is in de realiteit een ware nachtmerrie gebleken ,doch feedback dat zijn systeem en visie van een multikulti Europa niet werkt wordt niet aanvaard laat staan gehoord.
  Dik betaald ,verslaafd aan de pluche en alle andere voordelen die die lulhannessen hebben, mijlenver van de realiteit hebben ze in feite geen recht van spreken .
  Ze hebben zichzelf verkozen ,ze zijn ons gewoon aan het vernietigen en de meesten onder ons hebben het niet eens in de gaten ,het is al eindeloos herhaald en herhaald maar er is niets dat er tegen gedaan wordt noch in woord noch in daad.
  Je protest uiten in bewoordingen die al dan niet gelezen worden is een vorm van zelfbedrog ,hopende op een kentering in een situatie die in sneltrein vaart naar een afgrond raast waar we de bodem niet van kunnen zien.
  De eindbedoeling is ons onbekend ,doch het geeft geen mooi zicht op wat gaat komen ,dit is geen doemdenkerij ,doch een realistische kijk op de gebeurtenissen ,in het recente verleden en van vandaag de dag.
  Je voelt de spanning stijgen ,er is een verzet ,doch te klein en te versnipperd om enige vorm van betekenis te hebben ,velen zijn niet akkoord doch hebben geen lef of kans hun standpunten te uiten.
  De geschiedenis leert dat de islam in al zijn vormen die ze ons willen voorstellen van heel gematigd tot ultra radicaal niet te vertrouwen is ,islam is islam ,er zijn geen varianten op ,die varianten worden ons voorgeschoteld door onze eigen leiding die in hetzelfde bedje ziek zijn.
  Zoals het nu is kan het niet blijven duren ,dus zal er ofwel een algemene aanvaarding opgedrongen worden ,ofwel gaat er protest komen en gaat alles uiteen vallen.
  Er is geen tussen weg …………………….
  Onthou timmermans zijn woorden er komt of diversiteit of oorlog………
  U bent gewaarschuwd!!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Kunnen ze niet eens de rest van zijn tanden uit zijn wanstallige kop rammen.

  Like

 7. Republikein // april 3, 2018 om 22:52 //

  Leidt een betere sociale mix op school naar gelijke onderwijskansen? Dat is twijfelachtig, betoogt Michael Merry. De Amerikaanse filosoof, die de Vlaamse schoolpoortstrijd vanuit Amsterdam volgt, houdt een warm pleidooi voor islamitisch onderwijs.

  Michael Merry, die onder meer in Leuven heeft gestudeerd, doceert al meer dan tien jaar onderwijsethiek en wetenschapsfilosofie aan de Universiteit van Amsterdam – hij doet dat alternerend in het Engels en het Nederlands, dat hij perfect beheerst. Hij is de auteur van verschillende standaardwerken, onder meer over islamitisch onderwijs in westerse maatschappijen en over de wisselwerking tussen gelijkheid, burgerschap en segregatie. In een scherp opiniestuk in De Morgen fileerde hij onlangs de Vlaamse inschrijvingsdiscussie. Leidt een betere sociale mix op school werkelijk tot gelijkere onderwijskansen en meer burgerzin bij
  tieners?
  Samengebald was Merry’s antwoord op die vraag “Nee, dat is whisful thinking”.

  Gelezen op Knack, voor knackers.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // april 3, 2018 om 23:04 //

  Het is voor mij al vele jaren een onbegrijpelijke zaak dat hij de fractievoorzitter is van ALDE de liberale fractie binnen de €U, de man is een complete schande voor alle politici, een ongelikte beer die door anderen heen schreeuwt en zo’n beetje alles doet wat een diplomaat nou juist niet zou moeten doen.

  Liked by 2 people

 9. Edit Fub: geen doodsverwensingen, zie hierboven …

  Liked by 1 persoon

 10. Republikein // april 3, 2018 om 23:24 //

  K ben de kop vergeten te plakken, nou lijkt het net of ik niet wijs ben!?
  Onderwijsfilosoof Michael Merry: ‘Islamitische scholen zijn een dam tegen radicalisering’

  Liked by 1 persoon

 11. Wanneer wordt deze rat nu eens opgepakt en met dwangbuis voorgoed opgesloten?

  Like

 12. Scrutinizer // april 4, 2018 om 00:39 //

  ROBERT STADLER!
  Ik stel voor dat we dit sujet voortaan zo noemen.
  Getuige zijn welhaast libertarische burgermanifesten die de voormalige “baby Thatcher” in zijn jonge jaren schreef, weet hij heus wel beter maar heeft hij zijn idealen verloochend voor geld en macht. Zijn ziel verkocht aan de duivel.
  Vele linkse politici weten niet beter omdat ze uit een rood nest komen en van kindsbeen af zowel thuis als op school zelf gebrainsmothered werden. Dat kan je als verzachtende omstandigheden zien voor hun verwerpelijke opvattingen en daden.
  Maar wie zoals Guy V. openlijk blijk heeft gegeven van een verlichte geest en 2 decennia later vol vuur als een intolerante blinde fanaticus exact het tegenovergestelde gaat propageren en uitvoeren is een laffe verrader: het laagste van het laagste. Kortom een real life Robert Stadler.

  Like

 13. Avidia // april 4, 2018 om 00:42 //

  Deze man is net zo lelijk van binnen als van buiten, brrrr

  Liked by 1 persoon

 14. Hey Avidia, lang niet gezien 😉

  Like

 15. @ Tijl Uylenspiegel // april 3, 2018 om 23:04

  Hij is de perfecte marionet. Dat geldt voor al die lui. bekijk ze eens. geen van hen zou op je middelbare school als eerste in het voetbalteam gekozen zijn met gym, geen van hen zou ‘leader of the band’ zijn in het populairste bandje op school, geen van hen zou een populair jongetje in de klas geweest zijn of met de meisjes. geen bravoure, geen innerlijke of uiterlijke schoonheid, geen humor, het zijn allemaal sukkeltjes op every fukking level.

  Punt is, het zijn geen van allen leiders.

  het zijn volgers, strebers, minderwaardigheidsclompex-achtigen, die iets in te halen hebben.

  en ik eet mijn hoed op als dat is niet waarom ze uitgekozen zijn.

  Pechtold bij Bilderberg
  Aboutaleb bij Bilderberg
  Samsom bij Bilderberg
  Rutte bij Bilderberg
  Von Aartsen bij Bilderberg
  Ollongren bij Bilderberg

  Vul het maar aan ….

  Liked by 2 people

 16. Republikein // april 4, 2018 om 03:35 //

  Ze zijn wel brutaal, zijn niet verlegen om een praatje en hebben een enorme plaat voor hun kop.
  Ik zou het niet kunnen.

  Like

 17. polderboy // april 4, 2018 om 08:57 //

  Dan gaat hij tegen zijn eigen manifesten in, want in zijn vierde manifest stelt hij dat de deelnemers aan de maatschappij natuurlijk wel dezelfde normen en waarden moeten bezitten, binnen de rechtstaat.
  Lekker laten schreeuwen, De man spreekt zichzelf tegen.

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // april 4, 2018 om 11:44 //

  “Ik eet mijn hoed op”?
  Heb je die dan Fub ?
  Heb vorig jaar een schipperspet gekocht maar heb hem nog niet vaak gedragen, kennelijk is de ijdelheid van mijn jonge jaren nog niet helemaal verdwenen ! 😀
  https://www.hertogshop.nl/heren-schipperspet.html

  Like

 19. Tijl, dat is een toeristen petje die je altijd ziet bij Duitsers als ze hier op vakantie zijn.

  Like

 20. Republikein // april 4, 2018 om 12:39 //

  Zou ie besmet zijn met de gekke koeienziekte?
  Kuru is een zeer zeldzame overdraagbare hersenziekte die alleen voorkomt in een bepaalde inheemse stam in Papoea-Nieuw-Guinea.
  Kuru is een van de zogenaamde “overdraagbare sponzige hersenziekten”, kortom TSE’s, waaronder ook de nieuwe variant van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (vCJD) of BSE (gekkekoeienziekte) valt.

  Like

 21. ReaGluurder // april 4, 2018 om 15:21 //

  Als er 1 is die bezeten is door De Satan, dan is het deze Hysterica wel!!

  Like

 22. MGTOW91 // april 4, 2018 om 15:49 //

  Psychopaten van de hoogste klasse zorgen ervoor dat we uiteindelijk voor de keuze komen te staan tussen doden of gedood worden als de situatie hier te veel Zuid-Afrika wordt.

  Like

 23. Daniel // april 4, 2018 om 15:51 //

  @Fubar // april 4, 2018 om 03:27 //

  Exact. Spijker op zijn lelijke klerekop.

  Like

 24. Misschien ga ik te ver, maar bij zo’n Verhofstadt en Timmermans denk ik meteen aan Mark Dutroux.
  Pedo’s hebben geen normen, praten alles wat krom is recht en andersom.
  Bij de kerk, ook een instelling waar iedereen met blijdschap verwelkomt wordt, zolang je maar naar hun pijpen danst, is men ook gek van machtsmisbruik op kinderen.
  De moslims en kinderen, gaan ook niet goed samen.
  Kan het zijn dat wat al die smeerlappen binden, kindermisbruik is?!

  Als de dominante blanke zo slecht is, waarom blijft men dan massaal naar Europa komen.
  Wat is de echte rede dat men met veel kinderen naar het land van Verhofstadt en Timmermans blijven komen?!

  Like

 25. en achter hem zit Georges Soros

  Like

 26. Berend Logtenberg // april 7, 2018 om 23:03 //

  Éénmaal krijg jij je zin guy Verhofstadt.

  Als de Heere Jezus Christus komt op de wolken van de hemel en de werkelijke wederom geboren kinderen van God tot zich te nemen………

  Dan mist de wereld ineens miljoenen mensen tegelijk en de graven van de ontslapen heiligen zullen open gaan.

  Wie weet zeer binnenkort

  De Here Jezus moet nog terug komen. Het Koninkrijk van God is binnen in ons. De Here Jezus woont in ons door zijn Geest. De Heilige Geest is geen voorproefje of een voorafje zoals ik al eerder gelezen heb hier. Erg respectloos. Doordat wij de Heilige Geest hebben, helpt Hij ons om Gods woord te begrijpen en gelijkvormig te worden als de Here Jezus. Zo kunnen wij naar anderen uitstrekken, en mensen bij de Here Jezus brengen. De Here Jezus zei ook, Dit evangelie zal in de gehele wereld gepredikt worden (niet geheel het Romeinse rijk) en dan zal het einde gekomen zijn. Lees Daniel 2, het gaat hier over de wederkomst van Christus. De steen die Alle koninkrijken wegvaagt. De benen van het beeld (Het Romeinse rijk) viel in 476 na Christus, en niet in 70 na Christus. De voeten en de tenen was nog eens niet gekomen. Als de Here Jezus komt met alle heerlijkheid, dan zal Hij alle koninkrijken, en die van de antichrist wegvagen. De steen die van de berg afrolt en het beeld vernietigd en die steen zal uitgroeien tot een berg die de hele aarde zal bedekken. De schepping zal DAN hersteld zijn, niet nu vandaag de dag! Open je ogen en zie dat de schepping duidelijk te lijden heeft. Elke dag duizenden bij duizenden dieren die sterven. Dieren sterven uit, zoals de Witte Noordelijke Neushoorn laatst. Zie deze website met een hele waslijst aan dierensterfte met duizenden en miljoenen. http://www.end-times-prophecy.org/animal-deaths-birds-fish-end-times.html

  Dieren eten elkaar nog op. Na de Komst van de Here breekt het duizend jarige rijk aan. Als de duizend jarige rijk aanbreekt, dan zal de leeuw bij het lam gaan liggen. De leeuw zal gras eten als een rund. Een kind zal een wolf en schaap tezamen weiden, en een peuter zal zijn hand uitstrekken naar een slangennest. Dit staat allemaal in de bijbel !! Dan zal de schepping hersteld zijn in de oorspronkelijke staat zoals God het in het begin in Genesis 1 gemaakt had. Halleluja!

  Like

 27. Berend Logtenberg // april 7, 2018 om 23:04 //

  De Heere Jezus Christus komt spoedig Zijn gemeente halen..

  Amen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s